Ημέρα της ανεξαρτησίας στο Little Rock

Οι περισσότερες πόλεις γύρω από το Αρκάνσας διαθέτουν εκθέσεις πυροτεχνημάτων στο τέταρτο και τα περισσότερα κρατικά πάρκα έχουν κάτι συμβαίνει, όπως Petit Jean, Degray, Pinnacle και Mount Nebo. Hot Springs έχει μια ωραία έκθεση πυροτεχνημάτων επίσης. Υπάρχουν πολλές επιλογές για να επιλέξετε από όλη την πολιτεία. Εδώ θα επικεντρωθούμε στην περιοχή του μετρό, η οποία είναι το Little Rock και οι λίγες πόλεις που βρίσκονται στο άμεσο περιβάλλον του.

Η 4η Ιουλίου είναι μια Τετάρτη το 2018.

Νόμοι πυροτεχνημάτων στο Little Rock

Το Αρκάνσας έχει έναν γενικό νόμο περί πυροτεχνημάτων ο οποίος αναφέρει ότι όλοι οι πωλητές πυροτεχνημάτων πρέπει να αποκτήσουν κρατική άδεια και να ακολουθήσουν ορισμένους περιορισμούς, συμπεριλαμβανομένων των απαγορεύσεων πώλησης πυροτεχνημάτων σε άτομα κάτω των 12 ετών ή σε όποιον φαίνεται να είναι μεθυσμένος.

Μόνο τα πυροτεχνήματα κατηγορίας C επιτρέπονται για χρήση και μπορούν να πωληθούν μόνο από τις 20 Ιουνίου έως τις 10 Ιουλίου και από τις 10 Δεκεμβρίου έως τις 5 Ιανουαρίου. Κάθε προϊόν πρέπει να φέρει την ένδειξη "Κοινά πυροτεχνήματα κατηγορίας C". κεριά, πεταλούδες, ρουκέτες τύπου ελικοπτέρου, κυλινδρικές βρύσες, κρήνες, τροχούς, φωτιστικά, νάρκες, ορυχεία, κροτίδες και χαιρετισμούς.

Ωστόσο, οι πόλεις μπορούν να περιορίσουν τη χρήση. Είναι παράνομο να διαθέτουν πυροτεχνήματα στα όρια της πόλης του Little Rock. Ο κώδικας Little Rock 18-103 λέει ότι κανένα άτομο δεν θα πρέπει να διαθέτει, να πωλεί, να κατασκευάζει ή να χρησιμοποιεί πυροτεχνήματα εκτός από τον κώδικα πρόληψης πυρκαγιάς.

Το Τμήμα Πυροσβεστικής Little Rock σας προτείνει να επισκεφθείτε μία από τις πολλές επαγγελματικές οθόνες που διατίθενται για τις διακοπές. Είναι πιο εύκολο και ασφαλέστερο. Οι νόμοι σε άλλες κεντρικές πόλεις του Αρκάνσας ποικίλλουν.

Πού να γιορτάσουμε την 4η Ιουλίου στο Little Rock

Εδώ είναι μερικά υπέροχα μέρη που μπορείτε να παρακολουθήσετε μια διασκέδαση πυροτέχνημα επίδειξης ή να συμμετάσχουν σε μια άλλη δραστηριότητα Ημέρα Ανεξαρτησίας

Υπάρχουν δύο εκδηλώσεις με ανάγνωση της Διακήρυξης της Ανεξαρτησίας. Το ένα βρίσκεται στο Ιστορικό Μουσείο του Αρκάνσας στο κέντρο του Little Rock, ενώ το άλλο βρίσκεται στο Historic State Park της Ουάσινγκτον. Και τα δύο αυτά πάρκα κάνουν διασκέδαση, ζωντανά γεγονότα ιστορίας για να γιορτάσουν. Το ιστορικό πάρκο της Ουάσινγκτον είναι το Σάββατο πριν από το τέταρτο.