2016 Φρυγανιά

Πετάξτε στο Down για Conway

Γρήγορα γεγονότα:

Ημερομηνίες: 29 Απριλίου-1 Μαΐου
Τόπος: Downtown Conway
Πρόγραμμα ψυχαγωγίας

Η είσοδος στο Toad Suck Daze είναι δωρεάν.

Περισσότερες πληροφορίες:

Τι είναι το "κούρεμα;" Το όνομα δεν αναφέρεται σε αυτό που σκέφτεστε. Πίσω όταν τα ατμόπλοια ταξίδευαν στον ποταμό Αρκάνσας, μπορούσαν να ταξιδέψουν μόνο όταν το νερό ήταν στο σωστό βάθος. Όταν δεν ήταν, οι καπετάνιοι και το πλήρωμά τους αναγκάστηκαν να περιμένουν στο ποτάμι σε αυτό που είναι επί του παρόντος το φράγμα και το φράγμα φασαριού.

Αυτοί, που ήταν καλοί ναυτικοί, περίμεναν στην τοπική ταβέρνα και οι ντόπιοι είπαν ότι «πιπιλίζουν το μπουκάλι» μέχρι να φουσκώσουν σαν τους φρυγανιές ». Εκεί ο θρύλος λέει ότι το όνομα της πόλης προέρχεται από και το φεστιβάλ είναι το όνομά του από την πόλη.

Toad Suck Daze είναι διασκεδαστικό για όλη την οικογένεια. Έχουν ειδικές εκδηλώσεις για παιδιά, αλλά όλα τα γεγονότα είναι οικογενειακή διασκέδαση.

Έχουν επίσης εξαιρετικό φαγητό. Το φαγητό του φεστιβάλ είναι ένα από τα καλύτερα μέρη κάθε φεστιβάλ του Αρκάνσας . Μια μεγάλη ποικιλία παραδοσιακών ειδών είναι διαθέσιμα, όπως τα χάμπουργκερ, τα fajitas κοτόπουλου, τα σκυλιά καλαμποκιού, τα καραβίδες, τα βαμβακερά καραμέλα, τα μήλα καραμελών και το λουκάνικο. Υπάρχουν διάφοροι τύποι μη παραδοσιακών φαγητών φεστιβάλ που παρέχονται από τοπικούς προμηθευτές. Μπορείτε να βρείτε κάτι για κάθε γούστο. Κανονικά τα τρόφιμα κυμαίνονται σε τιμή από $ 1 (popcorn) σε $ 5-6 δολάρια για ένα μεγαλύτερο σάντουιτς.

Toad Suck παρέχει επίσης μουσική για τους επισκέπτες. Το 2015, μετέτρεψαν σε μια μικρότερη περιφερειακή ζώνη και αυτό πιθανότατα θα συνεχιστεί το 2016.

Προσπαθούν να προσλάβουν περισσότερα τοπικά ταλέντα και τοπικούς καλλιτέχνες για αυτό και για τα μελλοντικά φεστιβάλ.

Μιλώντας για τοπικούς καλλιτέχνες, πωλητές και crafters είναι επίσης διαθέσιμα για να πουλήσουν και να εμπορευτούν τα προϊόντα τους. Η Conway έχει ακόμη ένα ειδικό "Toad Store" όπου μπορείτε να αγοράσετε όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να φτιάξετε τον εαυτό σας για το Toad Suck Daze.

Είναι ανοιχτό μέχρι το τέλος του φεστιβάλ, ώστε να πάρει το Toadobillia σας ενώ το get είναι καλό. Ο διοργανωτής του φεστιβάλ λέει ότι τα κομμάτια γίνονται λεπτές την πρώτη ημέρα του φεστιβάλ. To Toad Suck έχει κάνει μια ιδιαίτερη προσπάθεια να δώσει μια τοπική καλλιτέχνης και τεχνίτη χαρακτηρισμένη παρουσία. Αυτή ήταν μια από τις σημαντικότερες αλλαγές το 2015 για να καταστήσει το φεστιβάλ πιο κερδοφόρο για τις επιχειρήσεις Conway και τους καλλιτέχνες.

Αν ποτέ δεν ήσαστε στο Toad Suck Daze ή δεν έχετε σε λίγα χρόνια, ήρθε η ώρα να το ελέγξετε.