Βιβλιοθήκη & Κέντρο Εκπαίδευσης Παιδικής Βιβλιοθήκης Hillary Rodham Clinton

Το Κέντρο Παιδικής Βιβλιοθήκης και Εκπαίδευσης είναι μια βιβλιοθήκη 30.000 τετραγωνικών ποδιών με εργαστήριο πληροφορικής, κουζίνα, χώρους δραστηριοτήτων, αίθουσες σπουδών, θέατρο και κοινόχρηστο δωμάτιο. Η βιβλιοθήκη διαθέτει φορητούς υπολογιστές και iPad που μπορείτε να ελέγξετε και να χρησιμοποιήσετε με το Wi-Fi. Το Κέντρο Βιβλιοθήκης & Εκπαιδευτικής Παιδικής Μέριμνας έχει σχεδιαστεί για να είναι μια κοινότητα που συγκεντρώνει κοινότητες για οικογένειες, προσφέροντας όχι μόνο βιβλία βιβλιοθήκης, υλικά αναφοράς, CD και DVD.

Έχουν όλα αυτά, αλλά η Παιδική Βιβλιοθήκη έχει σχεδιαστεί για να είναι μια διασκεδαστική, εκπαιδευτική εμπειρία.

Αυτή η βιβλιοθήκη πήρε το όνομά της από τη Hillary Rodham Clinton λόγω της δουλειάς της με παιδιά και οικογένειες ενώ ήταν πρώτη κυρία του Αρκάνσας . Η Χίλαρι δημιούργησε πολλά προγράμματα που βοήθησαν τα παιδιά στην πολιτεία. Ίδρυσε τους δικηγόρους του Αρκάνσας για παιδιά και οικογένειες και το πρόγραμμα HIPPY (Πρόγραμμα διδασκαλίας για παιδιά προσχολικής ηλικίας) για παιδιά προσχολικής ηλικίας που χρησιμοποιούνται πλέον σε εθνικό επίπεδο. Υπήρξε πάντα ισχυρός υποστηρικτής της εκπαίδευσης για τα παιδιά του Αρκάνσας. Ηγήθηκε της προσπάθειας για την ανάπτυξη του πρώτου συνόλου κρατικών προτύπων σπουδών της πολιτείας στη δεκαετία του 1980. Ως πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών, αγωνίστηκε για τα δικαιώματα υγειονομικής περίθαλψης για τα παιδιά και για τη μεταρρύθμιση της αναδοχής και της υιοθεσίας. Μια εκπαιδευτική βιβλιοθήκη για τα παιδιά είναι ο τέλειος ομιλητής γι 'αυτήν.

Το Κέντρο Παιδικής Βιβλιοθήκης & Εκπαιδευτικής Κέντρου Hillary Rodham Clinton είναι σχεδιασμένο για παιδιά, ώστε να συνδέονται άμεσα με αυτό που μαθαίνουν στο σχολείο.

Η μεγάλη κουζίνα διδασκαλίας έχει σχεδιαστεί για να διδάσκει στα παιδιά όλες τις πτυχές των μαγειρικών τεχνών, συμπεριλαμβανομένης της διατροφής, της καλλιέργειας, του μαγειρέματος και της κατανάλωσης τροφής. Το θέατρο διδασκαλίας επιτρέπει στα παιδιά να γνωρίσουν όλες τις πτυχές του θεάτρου, όπως το σχεδιασμό και την οικοδόμηση σετ, τη συγγραφή έργων, τη δράση και τη φορεσιά.

Έχουν ακόμη ένα θέατρο μαριονέτας για να διδάξουν τα παιδιά για κουκλοθέατρο, συμπεριλαμβανομένης της κατασκευής μαριονέτας, σκηνικού και γραφής.

Το Κέντρο Παιδικής Βιβλιοθήκης & Εκπαίδευσης βρίσκεται σε μια περιοχή έξι στρεμμάτων, η οποία περιλαμβάνει ένα θερμοκήπιο και κήπο διδασκαλίας. Έχει επίσης ορισμένα χαρακτηριστικά για να διδάξει παιδιά σχετικά με το Αρκάνσας, συμπεριλαμβανομένων των εγγενών σκληρών ξύλων, μια περιοχή υγροτόπων και τα μονοπάτια πεζοπορίας. Κάθε τμήμα του εδάφους είναι αντιπροσωπευτικό μιας οικολογικής περιοχής του Αρκάνσας. Υπάρχει επίσης υπαίθριο αμφιθέατρο.

Όπως όλες οι βιβλιοθήκες Συστημάτων Βιβλιοθηκών του Κεντρικού Αρκάνσας, το Βιβλιοθήκη & Κέντρο Εκπαίδευσης Παιδιών έχει επίσης βιβλία, CD και DVD, τα οποία μπορείτε να δείτε με κάρτα βιβλιοθήκης Κεντρικής Βιβλιοθήκης της Αρκάνσας. Οι κάρτες της βιβλιοθήκης είναι δωρεάν στους κατοίκους.

Το ίδιο το διάστημα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να περάσετε ένα απόγευμα με τα παιδιά σας, ακόμα και όταν δεν προγραμματίζεται τίποτα, αλλά το Hillary Rodham Clinton Children's Library & Learning Center έχει προγραμματίσει ειδικές δραστηριότητες, παιχνίδια, ταινίες και μαθήματα συχνά όλη την εβδομάδα. Οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν χειροκίνητη κινηματογράφηση, ηχητική μηχανική, διασκέδαση και παιχνίδια, ιστορίες, μαγειρικές δεξιότητες, χορό και η κουζίνα του Κέντρου Παιδικής Βιβλιοθήκης και Εκπαιδευτικού Κέντρου έχει πολλές διδασκαλίες που διδάσκουν τα παιδιά να κάνουν και να μεγαλώνουν υγιεινά σνακ. Οι περισσότερες από αυτές τις δραστηριότητες και τάξεις είναι ελεύθερες να παρακολουθήσουν. Διάφορες δραστηριότητες απευθύνονται σε μικρά παιδιά και σε εφήβους.

Μπορείτε να ελέγξετε το ημερολόγιο για να δείτε τι έρχεται αυτή την εβδομάδα.

Τα παιδιά μπορούν να κάνουν την εργασία τους οποτεδήποτε στη βιβλιοθήκη και να έχουν πρόσβαση στους υπολογιστές της βιβλιοθήκης, στα υλικά αναφοράς και στους χώρους μελέτης.

Επίσης κάνουν την ιστορία, τις βιοτεχνικές δραστηριότητες, τις ταινίες και πολλά άλλα. Όλες αυτές οι δραστηριότητες είναι δωρεάν.

Το Κέντρο Βιβλιοθήκης & Εκπαίδευσης των Παιδιών βρίσκεται στο 4800 W. 10th St., ακριβώς απέναντι από το Little Rock Zoo.
Ανοιχτό από τις 10 π.μ. έως τις 7 μ.μ.
10 π.μ.-6 μ.μ. Παρασκευή και Σάββατο
501-978-3870

Σχετικά με το Σύστημα Βιβλιοθήκης της Κεντρικής Αρκάνσας:

Το σύστημα Βιβλιοθήκης Κεντρικού Αρκάνσας είναι ένα σύστημα δώδεκα βιβλιοθηκών σε όλο το κεντρικό Αρκάνσας. Παρέχει τα πάντα στο Arkansans, από τάξεις υπολογιστών έως δραστηριότητες διασκέδασης και προγράμματα για οικογένειες. Το σύστημα βιβλιοθήκης εξυπηρετεί έναν τοπικό πληθυσμό 317.457 και είναι το μεγαλύτερο δημόσιο σύστημα βιβλιοθηκών του Arkansas.

Οι περισσότεροι πόροι CALS είναι δωρεάν για τους κατοίκους του Αρκάνσας.

Όλοι οι κάτοικοι του Pulaski ή Perry County μπορούν να πάρουν μια κάρτα βιβλιοθήκης online ή αυτοπροσώπως σε οποιαδήποτε βιβλιοθήκη CALS.