Πώς ο εκφοβισμός είναι ο εκφοβιστής του Carowinds;

Ανασκόπηση του Υπερκαταστήματος

Η εταιρεία που σχεδίασε και δημιούργησε το Intimidator, το carowinds που βρίσκεται δίπλα στο μπροστινό μέρος του πάρκου, φαίνεται να μην κάνει λάθος όταν ξετυλίγει τις υπερκείμενες υπογραφές. Όπως και παρόμοια μηχανήματα συγκινήσεις που η ελβετική περιπέτεια Mavens Bolliger & Mabillard έχουν χτίσει για άλλα πάρκα, Intimidator είναι μια άλλη εξαιρετικά ομαλή βόλτα με παραπλανητικές στιγμές του κινητού χρόνου .

Προηγούμενες πληροφορίες

Ελεγχόμενο Mayhem του εκφοβιστή

Η αναμονή ξεκινάει πριν οι επισκέπτες μπουν στο πάρκο. Η επιβλητική, φωτεινή κόκκινη σκηνή εκφοβισμού, που εκτείνεται γύρω από την περίμετρο του πάρκου, έχει 5316 πόδια, πλάτη και πλάτη και παρέχει άφθονες ομπρέλες από το χώρο στάθμευσης. Οι ανατριχιαστικοί αναβάτες μπορούν να δουν να ανεβαίνουν από τα καθίσματα τους για χαρούμενες στιγμές σοβαρού χρόνου εκπομπής, καθώς τα τρένα περιηγούνται στους τρομακτικούς, αλλά χαριτωμένους λόφους.

Περπατώντας προς το σταθμό του Εμπιστευτή, οι επισκέπτες κάνουν το δρόμο τους μέσα από ένα overpass όπου οι γεμάτοι μετεπιβίβαση επιβάτες περιμένουν συχνά τη σειρά τους να αποβιβαστούν από το coaster.

Όπως συμβαίνει και με άλλες υπερκαταστάσεις B & M, το μπροστινό και το πίσω μέρος των αμαξοστοιχιών του Intimidator έχουν απογυμνωθεί, αφήνοντας κατ 'ουσίαν τα καθίσματα να είναι βιδωμένα σε ένα σασί - το καλύτερο είναι να εκθέτουν τους αναβάτες στο ελεγχόμενο χάος της βόλτας. Κολλημένος με το πρωτόκολλο σχεδιασμού, κάθε αυτοκίνητο έχει δύο σειρές από δύο άνετα κάθισμα κάδων.

Η έξυπνη διάταξη καθισμάτων B & M δίνει σε όλους τους αναβάτες την προσέγγιση της προβολής μπροστινής γραμμής κάνοντας ελαφρά ανύψωση και τοποθέτηση των δύο καθισμάτων στην πίσω σειρά του αυτοκινήτου προς τα εξωτερικά άκρα της αμαξοστοιχίας. Μια διακριτική αγκύλη, η οποία αποτελεί το μόνο σύστημα συγκράτησης ασφαλείας, συμπληρώνει την υπαίθρια εμπειρία του καράβι.

Δεν απαιτείται κράνος

Το μπροστινό μέρος κάθε τρένου φέρει ένα μακέτο του μαύρου Monte Carlo του Dale Earnhardt. Το nickname "The Intimidator", το τελευταίο σούπερ σταρ του NASCAR χρησιμεύει ως θέμα για την περιπέτεια. Αφού ολοκληρώσουν τον έλεγχο ασφαλείας, "Κύριοι, ξεκινήστε τους κινητήρες σας", μπλέζετε πάνω από το PA, και το τρένο φεύγει από το σταθμό για να φτάσει μέχρι έναν λόφο ανελκυστήρα 23 επιπέδων σε ένα αρκετά ανθεκτικό κλιπ.

Στη συνέχεια, είναι μια εκφοβιστική πτώση 211 ποδιών σε μια γωνία 74 μοιρών, καθώς ο εκφοβιστής φτάνει στην κορυφαία του NASCAR-άξια ταχύτητα 75 mph. Ενώ ο Earnhardt μπορεί να γνώριζε ένα πράγμα ή δύο σχετικά με τους αγώνες ταχύτητας σε ελάχιστο έλεγχο, είναι μάλλον απίθανο να αισθάνεται κάτι σαν το ραντεβού που ονομάζει ο Ομώνυμος, καθώς ο Επεισόδιος εκτοξεύεται και ανεβαίνει στο δεύτερο λόφο του. Λάβετε υπόψη ότι στα 178 πόδια, ο δεύτερος λόφος του βόλτα είναι σημαντικά ψηλότερος από την πρώτη σταγόνα των περισσότερων σουβέρ.

Ο εκφοβιστής είναι Ουράνιος Ομαλός

Όμως, είναι ο τρίτος λόφος που παρέχει το γλυκό σημείο του αέρα του Intimidator.

Το 151-πόδι doozy στέλνει τους αναβάτες σε ένα ελεύθερο-ελεύθερο για όλους-που δεν επιτρέπει τους μαλακίες τους να recquainted με τα κάθισμα κάθισμα της βόλτας μέχρι το τρένο είναι καλά στην πορεία του προς την άλλη πλευρά. Αυτό, αγαπητοί μου φίλοι, είναι η νιρβάνα του χρόνου.

Η βύθιση τελειώνει σε μια στροφή που στέλνει το Intimidator με κατεύθυνση προς το σταθμό, αλλά όχι πριν από ένα άλλο ζευγάρι των αερόθετων-εγχυμένων αλμάτων και βουτιές δίπλα στο χώρο στάθμευσης του Carowind. Το καράβι επιταχύνεται στη συνέχεια σε ένα φρένο τακτικής αργά-πορεία για να επιβραδύνει σύντομα την άσχημη (αλλά πάντα παραδεισένια ομαλή) κούρσα στο τέλος. Ακολουθούν δύο ακόμα αιφνιδιαστικές κορυφές και κοιλάδες, πριν ο Intimidator τελειώσει τον γύρο νίκης.

Από το ντεμπούτο του, ο εκφοβιστής ανατράπηκε από την Fury 325. Το "giga coaster" της Carowinds ανεβαίνει ένα καταπληκτικό 325 πόδια και χτυπάει 95 μίλια / ώρα, καθιστώντας το ένα από τα ψηλότερα σουβέρ του κόσμου καθώς και ένα από τα ταχύτερα .

Το Fury 325 παίρνει μεγάλες διακρίσεις και μπορεί να αφήσει άλλες βόλτες στη σκόνη, αλλά ο Intimidator παραμένει ένα ξεχωριστό παρκ στο Carowinds - και ένα από τα καλύτερα σουβέρ οπουδήποτε, για αυτό το θέμα. Αφήνει τους αναβάτες αδρεναλίνη-έτοιμη και λίγο ζαλισμένος. Αλλά δεν είναι τόσο ζαλισμένοι που δεν θα ήθελαν να επιστρέψουν στην ευθεία για ένα άλλο γύρο γύρω από το αερόστατο-αγάπη βόλτα.