Πίτσμπουργκ Au Naturel - Γυμνισμός και Naturism στη Δυτική Πενσυλβανία

Ενώ το κοκαλιάρικο βύθισμα στην τοπική τρύπα κολύμβησης έχει από καιρό θεωρηθεί ως νεανική ιεροτελεστία διέλευσης, η ύπαρξη γυμνού στην Αμερική εξακολουθεί να τείνει να είναι παράνομη ή επισήμως μπερδεμένη σε δημόσιους χώρους. Η αποδοχή του κοινωνικού γυμνού σε αυτή τη χώρα έχει παραμείνει πολύ πίσω από αυτή της Ευρώπης, όπου πολλές από τις πιο δημοφιλείς παραλίες είναι προαιρετικά. Οι πρόσφατες δεκαετίες έχουν επιφέρει μερικές βελτιώσεις στην αποδοχή του κοινού, αλλά ο γυμνισμός στην Αμερική εξακολουθεί γενικά να γίνεται ανεκτός μόνο όταν ασκείται σε ιδιωτικούς χώρους μακριά από τα δημόσια μάτια.

Δεν υπάρχει κανένας εθνικός νόμος που να απαγορεύει το γυμνισμό αλλά ο νόμος της Πενσυλβάνια Τίτλος 18 Το τμήμα 3127 αναφέρει ότι «ένα πρόσωπο διαπράττει ανάρμοστη έκθεση όταν το άτομο εκθέτει τα γεννητικά του όργανα σε οποιοδήποτε δημόσιο χώρο ή σε οποιοδήποτε μέρος όπου υπάρχουν σε άλλα πρόσωπα υπό συνθήκες αυτός ή αυτή γνωρίζει ή πρέπει να γνωρίζει ότι αυτή η συμπεριφορά είναι πιθανό να προσβάλει, να προσβάλει ή να προειδοποιήσει. " Το γυμνό στην Πενσυλβάνια γενικά διώκεται ως ποινικό αδίκημα, το οποίο εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη δημόσια φύση του αδικήματος και από την ηλικία άλλων παρόντων ατόμων. Βασικά, ο γυμνισμός ή ο γυμνισμός στην Πενσυλβάνια εφαρμόζεται καλύτερα στην ιδιωτική περιουσία ή σε χώρους άγριας φύσης - μακριά από το δημόσιο μάτι.

Αν ψάχνετε για προαιρετικές ευκαιρίες ρούχων στη Δυτική Πενσυλβάνια, δοκιμάστε αυτή τη λίστα γυμνιστών και γυμνιστών θέρετρα, πανδοχεία, κατασκηνώσεις, εκδρομές και τρύπες κολύμβησης:

Το δωρεάν ηλεκτρονικό δελτίο μηνυμάτων παρέχει μια θέση για να βρείτε άλλους γυμνιστές της περιοχής του Πίτσμπουργκ που μοιράζονται παρόμοια ενδιαφέροντα και τρόπους ζωής. Πρέπει να είστε 18 ετών και άνω για να συμμετάσχετε στην ομάδα.