Επισκεφτείτε τη Νέα Ελπίδα, Πενσυλβάνια

Η μικρή κοινότητα καλωσορίζει τους LGBT επισκέπτες

Σε σύγκριση με άλλα θέρετρα φιλικά προς τα LGBT στα βορειοανατολικά, η εκλεπτυσμένη αλλά χαλαρή New Hope και η ελκυστική γειτονιά της στο Jersey, Lambertville, είναι ένα ξεκούραστο και ρομαντικό κρησφύγετο για ζευγάρια το Σαββατοκύριακο. Αυτό το γραφικό, παραδοσιακό χωριουδάκι είναι μια ώρα από τη Φιλαδέλφεια και 90 λεπτά από τη Νέα Υόρκη , αλλά η έντονη φασαρία της κάθε πόλης απουσιάζει.

Νέα τοποθεσία ελπίδας

Το μικροσκοπικό και γραφικό New Hope κάθεται στη δυτική όχθη του ποταμού Delaware, ακριβώς απέναντι από το Lambertville, NJ.

Ο δήμος της New Hope είναι ένα από τα μικρά χωριά εκατέρωθεν του Delaware, μόλις τρία μίλια βόρεια του ιστορικού πάρκου της Ουάσινγκτον, το οποίο μνημονεύει τη διάσχιση του ποταμού Delaware του Τζ. Ουάσινγκτον το 1776.

Ταξιδεύοντας στη Νέα Ελπίδα

Οι περισσότεροι επισκέπτες στην New Hope, ένας δημοφιλής προορισμός για τους Φιλαδέλφους και τους Νέα Υόρκους, φτάνουν με αυτοκίνητο. Αλλά η New Hope είναι επίσης εύκολα προσβάσιμη από οποιοδήποτε από τα μεγάλα αεροδρόμια που εξυπηρετούν τη Φιλαδέλφεια και τη Νέα Υόρκη.

Μπορείτε να νοικιάσετε αυτοκίνητο από οποιοδήποτε αεροδρόμιο και να οδηγήσετε εδώ, αλλά υπάρχει επίσης καθημερινή λεωφορεία Trans-Bridge Lines μεταξύ New Hope και Newark Airport, της Νέας Υόρκης και του αεροδρομίου JFK. Από τη Φιλαδέλφεια και το αεροδρόμιο της, μπορείτε να πάρετε περιφερειακή σιδηροδρομική υπηρεσία SEPTA στο Doylestown, όπου μπορείτε να πάρετε ταξί τα 10 μίλια για New Hope.

Πράγματα που πρέπει να δείτε και να κάνετε στη Νέα Ελπίδα και το County Bucks

Οι επισκέπτες θα θελήσουν να ελέγξουν τα μαγαζιά και τα καφέ στο χωριό New Hope και σε ολόκληρο τον ποταμό στο Lambertville.

Το New Hope είναι επίσης μια εξαιρετική βάση για ενδιαφέρουσες περιπάτους.

Εκτός από το Ιστορικό Πάρκο της Ουάσινγκτον, το οποίο γιορτάζει τον κρίσιμο ρόλο της περιοχής στον Επαναστατικό Πόλεμο, υπάρχει ιστορικό χωριό Peddler's Village, μια κοινότητα περίπου 70 εστιατορίων και καταστημάτων ειδών, ενώ στο κοντινό Doylestown βρίσκεται το Μουσείο Τέχνης James A. Michener.

Γνωριμία με τη Νέα Ελπίδα

Η Νέα Ελπίδα είναι το όνομα μιας μικρής πόλης, αλλά και αυτό που πολλοί επισκέπτες αποκαλούν τη γύρω περιοχή, που περιλαμβάνει αρκετές ρωσικές κοινότητες της Πενσυλβανίας και του Νιου Τζέρσεϋ στην κοιλάδα του ποταμού Delaware. Πρόκειται για μια γη με δασικές εκτάσεις και αγροκτήματα, εκκαθάρισης αγροτικών δρόμων, αναστηλωμένων καναλιών και πεζοδρομίων και χωριών με καταστήματα αντίκες και καφετέριες.

Η νέα ελπίδα έχει ένα εξαιρετικά εορταστικό και δημοφιλές φεστιβάλ Pride , το οποίο λαμβάνει χώρα στα μέσα Μαΐου.

Υπήρξε μια παρουσία LGBT στην περιοχή εδώ και δεκαετίες, κυρίως στην Πενσυλβανία πλευρά του ποταμού, που χρονολογείται από όταν New Hope αναπτύξει μια ακολουθία ως κοινότητα των καλλιτεχνών.

Το πραγματικό χωριό της ίδιας της Νέας Ελπίδας είναι μικροσκοπικό - περίπου ένα τετραγωνικό μίλι από διατηρημένα κτίσματα του 18ου και του 19ου αιώνα, τα περισσότερα από τα οποία τώρα διαθέτουν πανδοχεία, εστιατόρια, καταστήματα και ιδιωτικές κατοικίες.

Ιστορία της νέας ελπίδας

Στη δεκαετία του 1930 και του 1940, η περιοχή άρχισε να σχεδιάζει μουσικούς και συγγραφείς, πολλοί από τους οποίους ήταν από τη Νέα Υόρκη, συμπεριλαμβανομένων των Dorothy Parker, SJ Perelman, Oscar Hammerstein, Moss Hart και Pearl Buck.

Το άνοιγμα του Bucks County Playhouse το 1939 προκάλεσε μια ομοφυλοφιλική παρουσία στην πόλη. Χτισμένο στο ρουστίκ κέλυφος του παλιού μύλου του Benjamin Parry του 18ου αιώνα, το θέατρο έφερε τη Νέα Ελπίδα σε μια κανονική καλοκαιρινή περιήγηση σε ηθοποιούς και σκηνικά, πολλοί από τους οποίους άρχισαν να εγκατασταθούν εδώ τουλάχιστον για ένα μέρος του έτους.

Το θέατρο άνοιξε ξανά το 2012 μετά από μια μεγάλη ανακαίνιση.