Φεστιβάλ τζαζ Monterey

Ιδρύθηκε το 1958, το Φεστιβάλ Τζαζ Monterey είναι το παλαιότερο φεστιβάλ τζαζ στον κόσμο. Είναι ένα γελοίο γεγονός, πολύ δημοφιλές και παρακολουθούμενο από μεγάλο αριθμό ανθρώπων, πολλοί από τους οποίους φαίνεται ότι είναι βετεράνοι που πηγαίνουν κάθε χρόνο.

Θα βρείτε επίσης εμπορεύματα προς πώληση στους χώρους, και autograph book signings (για βιβλία που σχετίζονται με την τζαζ).

Οι προηγούμενες επικεφαλίδες περιλάμβαναν τον Quincy Jones, τον Herbie Hancock, τον Booker T. Jones, τους Roots και τον Gary Clark Jr.

Συμπάθειες και αντιπάθειες

Το Monterey Jazz Festival προσπαθεί να παραμείνει κοντά στην πρόθεση των ιδρυτών του, εστιάζοντας στη μουσική τζαζ ως μορφή τέχνης.

Αξιολογούμε το Monterey Jazz Festival 4 από τα 5 για τους λάτρεις της τζαζ. Για το κόστος ενός ολοήμερου γενικού εισιτηρίου εισόδου (το οποίο είναι λιγότερο από ένα κάθισμα για μια συναυλία ενός καλλιτέχνη, οπουδήποτε αλλού), μπορείτε να παρακολουθήσετε μια πλήρη ημέρα παραστάσεων. Επιλέξτε την ημέρα σας για να ταιριάξετε καλύτερα τα ενδιαφέροντά σας για μέγιστη απόλαυση. Δείτε το συμβάν παρακάτω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την ημέρα που θα σας αρέσει καλύτερα.

Ο χώρος και ο παράγοντας πλήθους

Το Monterey Fairgrounds φιλοξενεί το Φεστιβάλ Τζαζ. Είναι ένα ωραίο μέρος, με πολλά δέντρα και μέρη για να καθίσετε και να παρακολουθήσετε τους ερμηνευτές.

Επειδή οι πωλήσεις εισιτηρίων είναι περιορισμένες, το Φεστιβάλ Jazz του Monterey δεν παίρνει ποτέ πολύ κόσμο.

Συμβουλές του Monterey Jazz Festival

Monterey Jazz Φεστιβάλ Καθίσματα

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του φεστιβάλ για να πάρετε ένα διάγραμμα καθισμάτων για το Arena αν θέλετε να αγοράσετε εισιτήρια γι 'αυτό, ώστε να ξέρετε πού θα καθίσετε.

Monterey Jazz Festival Εισιτήρια και Κρατήσεις

Τα πακέτα της αίθουσας είναι πολύ ακριβά αλλά παρέχουν πρόσβαση στις κορυφαίες ενέργειες. Ground εισιτήρια θα σας πάρει σε όλους τους άλλους χώρους επιδόσεων για πολύ λιγότερα χρήματα.

Όλοι άνω των δύο ετών πρέπει να έχουν εισιτήριο, αλλά υπάρχουν εκπτώσεις για νέους ηλικίας 2 έως 18 ετών.

Αγοράστε πακέτα Arena σε απευθείας σύνδεση. Τα περισσότερα χρόνια, ακόμα και τα εισιτήρια Grounds που πωλούνται πριν από το Monterey Jazz Φεστιβάλ αρχίζει, οπότε μην πάρετε μια ευκαιρία, ειδικά αν θέλετε να παρευρεθείτε το Σάββατο, το οποίο πωλεί πρώτα.

Monterey Jazz Φεστιβάλ Κατάθεση

Το Φεστιβάλ Jazz είναι ένα από τα πιο δημοφιλή γεγονότα της περιοχής, ενώ τα ξενοδοχεία στο Monterey, Carmel, Pacific Grove και στη γύρω μαρίνα πωλούν εκ των προτέρων. Οι τιμές δωματίων θα είναι υψηλότερες σε σχέση με άλλες εποχές του έτους. Αν θέλετε να μείνετε στην πόλη, κρατήστε όσο το δυνατόν πιο μακριά.

Ωστόσο, μόλις δύο εβδομάδες πριν από το φεστιβάλ, βρήκα δωμάτια ακόμα διαθέσιμα (και σε πολύ χαμηλότερα ποσοστά) σε κοντινό Salinas, που απέχει λιγότερο από 20 μίλια.

Φεστιβάλ του Monterey Jazz Festival

Πώς να φτάσετε στο Φεστιβάλ Τζαζ Monterey

Το Φεστιβάλ Jazz του Monterey πραγματοποιείται στο Monterey Fairgrounds, 2000 Fairground Road. Είναι ακριβώς έξω από CA Hwy 1. Μπορείτε επίσης να φτάσετε εκεί μέσω CA Hwy 68 από Salinas.

Ένας περιορισμένος αριθμός προπληρωμένων σημείων στάθμευσης πωλούνται εκ των προτέρων ή μπορείτε να σταθμεύετε στα ημερήσια σπίτια έναντι αμοιβής. Βρίσκονται στη δυτική πλευρά του εκθεσιακού χώρου.

Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν εισιτήρια για τους σκοπούς αυτής της ανασκόπησης. Δεν έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα αυτής της αναθεώρησης. Ωστόσο, ο ιστότοπος πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων.