Συμβουλές για την απόκτηση συχνών μιλίων Flyer στις American Airlines

Λαμβάνοντας AAdvantage

Επεξεργασμένο από τον Benet Wilson

Η American Airlines έχει γίνει ο τελευταίος μεταφορέας για να αλλάξει το πρόγραμμα συχνών δρομολογίων της, αλλάζοντας το AAdvantage από την απονομή μιλίων με βάση τα μίλια που πετάχτηκαν στη βάση για την τιμή που πληρώθηκε για ένα εισιτήριο.

Αρχίζοντας την 1η Αυγούστου 2016, θα ισχύουν οι ακόλουθες αλλαγές: Τα μέλη AAdvantage θα κερδίσουν πέντε μίλια για κάθε δολάριο που δαπανήθηκε. για τα μέλη Gold, θα είναι 7 μίλια για κάθε δολάριο που δαπανάται (με μπόνους 40%). Τα μέλη του Platinum παίρνουν 8 μίλια (με μπόνους 60%). και τα εκτελεστικά μέλη Platinum παίρνουν 11 μίλια (με μπόνους 120%).

Και με ισχύ από την 1η Ιανουαρίου 2017, το πρόγραμμα AAdvantage θα προσθέσει ένα τέταρτο επίπεδο ελίτ για τους πελάτες - το Platinum Pro, το οποίο πέφτει μεταξύ Platinum και Platinum Executive.

Έχουν περάσει 35 χρόνια από τότε που οι αμερικανικές αεροπορικές εταιρείες έγιναν οι πρώτοι μεταφορείς που εισήγαγαν ένα πρόγραμμα συχνών δρομολογίων και έχουν μερικές συμβουλές για να κερδίσουν και να εξαργυρώσουν μίλια για ταξίδια. Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές που μπορεί να σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα μίλια AAdvantage σας.

1. Κάντε κράτηση online στο AA.com - κερδίστε AAdvantage μίλια κάθε φορά που κάνετε.

2. Εγγραφείτε για προωθήσεις - ορισμένες προσφορές έχουν μπόνους μιλίων που προσφέρονται μόνο για εγγραφή, πραγματοποίηση αγοράς ή κατά περιόδους μπορείτε να δικαιούστε να διπλασιάσετε ή να τριπλασιάσετε τα συνηθισμένα μίλια για να πετάξετε μια συγκεκριμένη διαδρομή.

3. Πάρτε μια πιστωτική κάρτα για να κερδίσετε μίλια - εάν λάβετε μία από τις κάρτες Citi / AAdvantage, μπορείτε να κερδίσετε έως και 15.000 μίλια μπόνους μετά την πρώτη σας αγορά με την κάρτα.

4. Μείνετε σε ένα ξενοδοχείο - η American Airlines έχει 35 παγκόσμιους εταίρους ξενοδοχείων που αντιπροσωπεύουν σχεδόν 75 μάρκες ξενοδοχείων.

Και τα μίλια προστίθενται αρκετά γρήγορα - πέντε μίλια για κάθε δολάριο που δαπανάται σε περισσότερα από 10.000 ξενοδοχεία στις ΗΠΑ και τον Καναδά.

5. Ενοικιάσεις αυτοκινήτων - Τα μίλια AAdvantage μπορούν να κερδηθούν με οκτώ μεγάλα γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων, ώστε να μπορείτε να οδηγείτε και να κερδίζετε.

6. Dine Out - μπορείτε να κερδίσετε έως και 10 μίλια για κάθε δολάριο που ξοδεύετε κατά τη διάρκεια του φαγητού.

Περισσότερα από 10.000 εστιατόρια στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά συμμετέχουν και σας δίνουν μίλια για φαγητό.

7. Πάρτε διακοπές - Τα μέλη AAdvantage κερδίζουν 1.000 μίλια μπόνους AAdvantage κατά την κράτηση μέσω των American Airlines Vacations.

8. Χρηματοδότηση - οι εταιρικές σχέσεις με τις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες, όπως οι τράπεζες, οι εταιρείες χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, οι εταιρείες ακινήτων και οι υπηρεσίες χρηματοδότησης κατοικίας, σημαίνουν αρκετούς τρόπους για να κερδίσουν μίλια. Τα μέλη μπορούν να κερδίσουν μίλια για τραπεζικές εργασίες, να επενδύσουν ή να πουλήσουν ένα σπίτι.

9. Πηγαίνετε για ψώνια - μπορείτε να κερδίσετε μίλια σε περισσότερους από 90 καταστήματα λιανικής πώλησης.

10. Δωρεά - Κερδίστε μίλια για να κάνετε δωρεές σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς μέσω της American Diving.



Top 10 τρόποι για να χρησιμοποιήσετε τα μίλια που έχετε κερδίσει

1. Προγραμματισμός Διακοπών - τα μέλη μπορούν να χρησιμοποιήσουν μόλις 500 μίλια για την πληρωμή των διακοπών που προγραμματίζονται με το AAVacations.com, συμπεριλαμβανομένων ξενοδοχείων, ενοικιάσεων αυτοκινήτων και τοπικών δραστηριοτήτων.

2. Βραβεία ταξιδιού εκτός αιχμής - μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λιγότερα μίλια αν είστε πρόθυμοι να ταξιδέψετε σε λιγότερο δημοφιλείς εποχές που ποικίλλουν ανάλογα με τον προορισμό.

3. Βραβεία βραχείας χούπας - αυτά δεν είναι πάντοτε διαθέσιμα και εμφανίζονται περισσότερο ως προσφορά που επιτρέπει στα μέλη να διεκδικούν βραβεία σε ταξίδια 750 μιλίων ή λιγότερο σε μειωμένα επίπεδα χιλιομέτρων.

4. Δώρο του Travel - μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μίλια σας για να δώσετε ευκαιρίες ταξιδιού σε μέλη της οικογένειας, φίλους ή ακόμη και να δωρίσετε μίλια σε διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις.

5. Admirals Clubs - χρησιμοποιήστε τα μίλια για να χρησιμοποιήσετε το σαλόνι. Τα μίλια AAdvantage μπορούν να εξαργυρωθούν για ετήσιες συμμετοχές του Admirals Club και να χαλαρώσουν πραγματικά πριν από τις πτήσεις σας.

6. Ξενοδοχεία - ξεκινώντας από τα 500 μίλια AAdvantage, τα μέλη μπορούν να κλείσουν πακέτα διακοπών που περιλαμβάνουν διαμονές ξενοδοχείων, μεταφορές αεροδρομίων και άλλα χαρακτηριστικά μέσω των AmericanAirlines Vacations.

7. Περιοδικά - μπορείτε να εξαργυρώσετε μίλια για μερικά από τα αγαπημένα σας περιοδικά. Οι συνδρομές αρχίζουν στα 400 μίλια και μπορούν να εγκατασταθούν στο διαδίκτυο μέσω περιοδικών για τα μίλια.

8. Κολλέγιο Ταμιευτήριο - American Airlines έχει συνεργαστεί με Upromise, για να σώσει για το κολέγιο. Τα μέλη AAdvantage μπορούν τώρα να εξαργυρώσουν τα μίλια συχνών πτήσεων για αποταμιεύσεις κολλεγίων και να τα καταθέσουν στο Upromise λογαριασμό τους.

9. Shopping - Points.com επιτρέπει στα μέλη του AAdvantage να ανταλλάξουν μίλια για πιστοποιητικά δώρων για αγορές σε πολλά γνωστά καταστήματα λιανικής πώλησης και εστιατόρια.

10. Δωρεά - μπορείτε να δώσετε τα μίλια σας σε διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις όπως το Ίδρυμα Make-a-Wish. Όταν κάνετε μια δωρεά σε μία από τις οργανώσεις συνεργατών της Αμερικής, θα κερδίσετε επιπλέον μίλια AAdvantage.