Πώς να κάνετε δωρεά αεροπορικής εταιρείας Frequent Flyer Miles σε φιλανθρωπικές οργανώσεις

Πηγαίνετε το επιπλέον μίλι

Εάν ταξιδεύετε πολύ, μπορεί να έχετε συσσωρεύσει μίλια συχνών αεροπορικών εταιρειών που ίσως δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Αλλά υπάρχουν πολλές μεγάλες μη κερδοσκοπικές οργανώσεις που μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτά τα μίλια για να προωθήσουν τις αιτίες τους και οι αεροπορικές εταιρείες έχουν προγράμματα που διευκολύνουν τη δωρεά. Παρακάτω είναι μερικά προγράμματα που εκτελούνται από τις αεροπορικές εταιρείες που επιτρέπουν στους ταξιδιώτες να δωρίσουν τα μίλια τους σε αξιόλογους οργανισμούς.

Πώς να δωρίσετε τα αεροπορικά μίλια

Delta Air Lines - Το πρόγραμμα SkyMiles του αερομεταφορέα είναι το Skywish Miles.

Η πρωτοβουλία συνδέει τους συχνούς ταξιδιώτες με 15 μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που στοχεύουν, ασθενείς ή τραυματίες μέλη των υπηρεσιών και βετεράνοι που υποβάλλονται σε ιατρική περίθαλψη ή επανένωση με τις οικογένειές τους, εθελοντές που χτίζουν οικονομικά προσιτή στέγαση σε ολόκληρο τον πλανήτη, παιδιά με απειλητικές για τη ζωή ιατρικές καταστάσεις που αναζητούν φροντίδα στα καλύτερα νοσοκομεία στο έθνος ή στην επίσκεψη στον προορισμό των ονείρων τους και τους εθελοντές που βοηθούν στην αντιμετώπιση καταστροφών και ανάκαμψης κατά τη διάρκεια εθνικών καταστάσεων έκτακτης ανάγκης. Οι φιλανθρωπικές οργανώσεις που υποστηρίζονται από την αεροπορική εταιρεία περιλαμβάνουν την Αμερικανική Εταιρεία Καρκίνου, τους Μύλους του Ήρωα (για να βοηθήσουν τους τραυματίες βετεράνους), τον Οικοτόμο για την Ανθρωπότητα και την Επιθυμία.

Αμερικανικές Αερογραμμές - Το πρόγραμμα AAdvantage επιτρέπει στους ταξιδιώτες να δωρίσουν μίλια με τα American Airlines Kids in Need για να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των παιδιών με ανάγκες. Τα Μίλια για Όλους που Σερβίρουν να παρέχουν βοήθεια σε οργανισμούς που εργάζονται για την υποστήριξη βετεράνων, στρατιωτικών μελών και των οικογενειών τους. και της American Airlines Miles of Hope, η οποία παρέχει υποστήριξη σε οργανισμούς που συμβάλλουν στην κάλυψη των βασικών αναγκών του πιο ευάλωτου πληθυσμού.

United Airlines - Under Mileage Plus, το πρόγραμμα Charity Miles σας δίνει τη δυνατότητα να δώσετε τα μίλια σας σε 48 διαφορετικές φιλανθρωπικές οργανώσεις που καλύπτουν τους νέους, τους ανθρωπιστικούς, τους υγειονομικούς, τους κοινοτικούς και τους στρατιωτικούς οργανισμούς. Περιλαμβάνουν κοινοτικές κουζίνες του Μπέρμιγχαμ, το ίδρυμα παιδιών AIDS του Elizabeth Glaser, τον Μάρτιο του Dimes και την ORBIS International.

Alaska Airlines - Το πρόγραμμα Charity Miles βοηθά εννέα μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένου του Angel Flight West, το οποίο παρέχει μεταφορά ασθενών για όσους χρειάζονται ιατρική περίθαλψη σε άλλη πόλη, η οποία διαφορετικά δεν θα μπορούσε να αντέξει οικονομικά το κόστος του ταξιδιού. Hero Miles, το οποίο παρέχει τη μεταφορά σε τραυματίες, τραυματίες και άρρωστους στρατιωτικούς και τους αγαπημένους τους. και τη συντήρηση της φύσης.

Southwest Airlines - Οι ταξιδιώτες που εγγράφονται στο πρόγραμμα Rapid Rewards μπορούν να δωρίσουν τα μίλια τους σε εννέα καθορισμένες φιλανθρωπικές οργανώσεις. Περιλαμβάνουν τη Συλλογή Φοιτητικής Διατήρησης. Honor Flight Network, το οποίο μεταφέρει Αμερικανούς βετεράνους ικανούς να ταξιδεύουν στην Ουάσιγκτον, για να δουν μνημεία αφιερωμένα στην τιμή τους για τις υπηρεσίες και τις θυσίες τους. και το Ίδρυμα Dream, το οποίο βοηθάει τελικά ασθενείς ενηλίκους και τις οικογένειές τους, παρέχοντας όνειρα στο τέλος του κύκλου ζωής τους που προσφέρουν έμπνευση, άνεση και κλείσιμο.

JetBlue - Ο μεταφορέας με έδρα τη Νέα Υόρκη διαθέτει ένα νέο πρόγραμμα που επιτρέπει στους ταξιδιώτες να δωρίσουν τα True Blue miles τους σε 17 μη κερδοσκοπικές ομάδες, μεταξύ των οποίων: η KaBoom, η οποία έχει συνεργαστεί με συνεργάτες για να χτίσει, να ανοίξει ή να βελτιώσει σχεδόν 16.000 παιδικές χαρές. Το Ίδρυμα FDNY, το οποίο παρέχει κεφάλαια για τα προγράμματα εκγύμνασης πυρκαϊάς και ασφάλειας της πυροσβεστικής υπηρεσίας της Νέας Υόρκης. και το Carbonfund.org, το οποίο βοηθά κάθε άτομο, επιχείρηση ή οργανισμό να μειώσει και να αντισταθμίσει τις κλιματικές επιπτώσεις και να επισπεύσει τη μετάβαση σε ένα μέλλον καθαρής ενέργειας.

Η Frontier Airlines - ο μεταφορέας της Ντένβερ χρησιμοποιεί το Points.com για να επιτρέψει στα μέλη του προγράμματος EarlyReturns να δωρίσουν μίλια στο πρόγραμμα Buy & Gift.

Spirit Airlines - Το πρόγραμμα του Free Spirit, το Fort Lauderdale, της Φλόριντα, που βασίζεται σε εξαιρετικά χαμηλού κόστους, Free Spirit, δεν επιτρέπει τη μεταφορά μιλίων συχνών πτήσεων.

Hawaiian Airlines - Εκείνοι που κάνουν δωρεές για τακτικά δρομολόγια HawaiianMiles σε οποιαδήποτε συμμετέχουσα φιλανθρωπική οργάνωση, η αεροπορική εταιρεία θα ταιριάζει με μισό εκατομμύριο μίλια σε κάθε συμμετέχοντα φιλανθρωπικό ίδρυμα.