Πώς να πληρώσετε για το TSA PreCheck με τα αεροπορικά μίλια

Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μίλια των αεροπορικών εταιρειών για να παρακάμψετε τις μακρινές γραμμές στην ασφάλεια του αεροδρομίου.

Ξεκινώντας από την εποχή του καλοκαιριού του 2016, η TSA έλαβε κάποιες αρνητικές αντιδράσεις από τις γραμμές ασφαλείας των αεροδρομίων που είναι μακρύτερες από τις μέσες. Τα βίντεο των γραμμών ασφαλείας "μιλίων μακράς διαρκείας" έχουν πάθει ιό και η αεροπορική βιομηχανία έχει ακόμη ενθαρρύνει τους ταξιδιώτες να μοιράζονται φωτογραφίες των γραμμών στα κοινωνικά μέσα χρησιμοποιώντας το hashtag #IHateTheWait. Δεν υπάρχει τίποτα που μισώ περισσότερο από το να περιμένω στη σειρά - ευτυχώς, η συμμετοχή μου στο Nexus και η Global Entry μου επιτρέπουν να επωφεληθώ από την TSA PreCheck.

Με το PreCheck, μπορώ να μετακομίσω σε μια λωρίδα γρήγορου ρυθμού - σκέφτομαι να πηδάω τη γραμμή για ένα περιπέτεια στην Disneyland - και δεν χρειάζεται να βγάζω τα παπούτσια ή το σακάκι μου, ούτε να αφαιρώ το φορητό υπολογιστή μου από τη δουλειά μου. Αυτή η επιλογή είναι βολική για μένα, επειδή μπορώ να αποφύγω τις απογοητεύσεις της αναμονής σε μια μακρά γραμμή και να περάσω γρήγορα την ασφάλεια, δίνοντάς μου χρόνο να προλάβω τα emails εργασίας στην πύλη ή, σε ορισμένες περιπτώσεις, να χαλαρώσετε στο lounge του αεροδρομίου.

Ενώ το PreCheck έχει ένα αρκετά λογικό τέλος - $ 85 για μια πενταετή συμμετοχή - έχετε επίσης την επιλογή να εξοικονομήσετε ακόμη περισσότερα. Ακολουθούν αρκετές συμβουλές για να πληρώσετε το PreCheck χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα αφοσίωσής σας στην αεροπορική εταιρεία.

Αλλαγή αεροπορικών μιλίων

Αντί να πληρώσουν άμεσα το ποσό των $ 85, ορισμένα προγράμματα αφοσίωσης σε αεροπορικές εταιρείες επιτρέπουν στα μέλη να ανταλλάξουν τα μίλια για να καλύψουν το κόστος της εφαρμογής PreCheck. Εάν είστε μέλος του προγράμματος πιστότητας, προσέξτε τις προωθήσεις του PreCheck, καθώς αυτές είναι συνήθως διαθέσιμες μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Για παράδειγμα, τον Μάρτιο και τον Απρίλιο του 2016, τα μέλη της Alaska Airlines Mileage Plan είχαν τη δυνατότητα να ανταλλάξουν 10.000 μίλια για να καλύψουν το κόστος του PreCheck. Ενώ αυτό είναι μια μεγάλη αξία, βεβαιωθείτε ότι ευθυγραμμίζεται με τις στρατηγικές σας με μεγαλύτερα σημεία. Για παράδειγμα, εάν βρίσκεστε μερικές εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά από ένα μακροπρόθεσμο στόχο όπως μια ελεύθερη πτήση, ίσως θελήσετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να πληρώσετε το PreCheck από την τσέπη σας και να αποθηκεύσετε τα μίλια σας για αυτή την πτήση.

Πληρώστε με την πιστωτική σας κάρτα

Μια χούφτα πιστωτικών καρτών επιβραβεύει τις αποζημιώσεις είτε αποζημιώνει τα μέλη απευθείας για το PreCheck είτε το Παγκόσμιο Εισιτήριο ή προσφέρει μια ετήσια ταξιδιωτική πίστωση, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πληρωμή του τέλους. Ωστόσο, έχετε κατά νου ότι πολλές από τις πιστωτικές κάρτες που επιστρέφουν για προμήθειες PreCheck ή Global Entry τείνουν να έχουν υψηλότερα ετήσια τέλη, οπότε κάνετε απογραφή των προνομίων και παροχών για να βεβαιωθείτε ότι εξοικονομείτε χρήματα. Για παράδειγμα, το Citi AAdvantage Executive World Elite MasterCard έχει τέλος 450 δολαρίων, αλλά εκτός από την επιστροφή του PreCheck, προσφέρει τέτοια πλεονεκτήματα, όπως η πρώτη ελεγμένη τσάντα δωρεάν - για εσάς και έως οκτώ συντρόφους ταξιδιού - Admirals Club, 25 τοις εκατό εξοικονόμηση στις αγορές κατά την πτήση. Εάν ταξιδεύετε με την οικογένειά σας, το ετήσιο ποσό των 450 $ πιθανότατα θα πληρώσει για τον εαυτό του μόνο με τις δωρεάν ελεγμένες σακούλες.

Άλλες κάρτες που προσφέρουν είτε την επιστροφή PreCheck είτε τη γενική πιστωτική πίστωση περιλαμβάνουν την Citi Prestige Card, την American Express Platinum Card και την Πιστωτική Κάρτα Ritz-Carlton Rewards.

Μετακινηθείτε στην πιο γρήγορη λωρίδα με Clear

Πολλοί ταξιδιώτες (συμπεριλαμβανομένου και εμού!) Δεν είναι ακόμα μέλη μιας ακόμα πιο γρήγορης επιλογής ασφάλειας αεροδρομίων από την υπηρεσία PreCheck, μια υπηρεσία μόνο για μέλη που ονομάζεται Clear.

Ως μέλος τόσο του PreCheck όσο και του Clear, πέρα ​​από τη μετάβαση στην πιο γρήγορη λωρίδα ασφαλείας, μπορείτε επίσης να παρακάμψετε το συχνά χρονοβόρο βήμα για να ελέγξετε το αναγνωριστικό σας. Καθαρή εργασία που χρησιμοποιεί βιομετρικό έλεγχο ταυτότητας - το δακτυλικό σας αποτύπωμα ή τη σάρωση των ματιών σας - έτσι δεν χρειάζεται να σταματήσετε στο κιόσκι ασφαλείας και περιμένετε να είναι έτοιμος ο πράκτορας της TSA να επιθεωρήσει την ταυτότητά σας και την κάθαρση του εγγράφου σας στη κάρτα επιβίβασης. Μόλις πιστοποιηθεί η ταυτότητά σας, μπορείτε να παραλείψετε να περάσετε όλοι οι άλλοι που περιμένουν σύμφωνα με τα αναγνωριστικά τους και πηγαίνετε κατευθείαν στη γραμμή ασφαλείας. Χρησιμοποιώντας ένα συνδυασμό Clear και PreCheck, μερικοί επιβάτες περνούν από ολόκληρη τη διαδικασία ασφαλείας σε λιγότερο από πέντε λεπτά.

Το Clear είναι διαθέσιμο για υψηλότερο κόστος από το PreCheck - $ 179 το χρόνο - επομένως ίσως θέλετε να εγγραφείτε μόνο εάν είστε συχνός ταξιδιώτης. Αν ψάχνετε για δωρεάν ή μειωμένη ιδιότητα μέλους, η Delta αγόρασε πρόσφατα ένα μερίδιο 5% στην Clear.

Ως ιδιοκτήτης, η Delta σχεδιάζει να προσφέρει στους πελάτες της αμοιβή για εγγραφή με έκπτωση, καθώς και δωρεάν συμμετοχές σε μέλη της πίστης που ανήκουν στο διαμάντι.

Είτε επιλέξετε να πληρώσετε για PreCheck από την τσέπη σας, να ανταλλάξετε τα μίλια πίστης σας ή να εξαργυρώσετε την ταξιδιωτική πίστωση από μια πιστωτική κάρτα ταξιδίου ανταμείβει, βεβαιωθείτε ότι έχετε τον γνωστό αριθμό ταξιδιώτη σας (KTN) από το TSA εύχρηστο κάθε φορά που κάνετε κράτηση μιας πτήσης. Αυτό εξασφαλίζει ότι η αεροπορική εταιρεία εκτυπώνει μια ένδειξη PreCheck στην κάρτα επιβίβασής σας, ώστε να μπορείτε να κατευθυνθείτε στη σωστή γραμμή ασφαλείας κατά την άφιξή σας στο αεροδρόμιο.