Πώς να πάρει την πιο έκρηξη για το ταξίδι Buck σας με τις πωλήσεις Flash

Δώστε τις ανταμοιβές ταξιδιού σας σε έναν ανελκυστήρα με πωλήσεις φλας.

Έχουμε δει όλα αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: τα all-caps φωνάζουν για την τεράστια, can't-miss συμφωνία, διαθέσιμη μόνο για 48 ώρες. Μπορεί να φαίνεται πολύ καλό για να είναι αλήθεια, αλλά όταν πρόκειται για πωλήσεις φλας ταξίδια, στην πραγματικότητα δεν είναι.

Μια πώληση φλας είναι μια τακτική μάρκετινγκ, αλλά συμβαίνει επίσης να είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εκείνους που είναι σε θέση να επιτεθούν σε μια συμφωνία γρήγορα. Αν δεν έχετε κατά νου ένα χώρο για τις επόμενες διακοπές σας ή έχετε ένα αρκετά ευέλικτο πρόγραμμα για να απογειωθείτε σύντομα, θα εμπνευστείτε από πολυτελείς επιλογές σε όλο τον κόσμο.

Πώς να πετάξετε - σε Flash

Οι διαπραγματεύσεις αεροπορικών εταιρειών μπορούν να μετατραπούν σε μια τυχερή ημέρα για έναν καταναλωτή που δίνει ιδιαίτερη προσοχή. Για παράδειγμα, η JetBlue έτρεξε μια πώληση για 32 δολάρια εισιτήρια από τη Νέα Υόρκη για 32 λεπτά, ενώ ήταν 32 βαθμούς έξω. Παρόλο που κάτι τέτοιο είναι σπάνιο, απεικονίζει τα οφέλη της παρακολούθησης ακόμη και των βραχυπρόθεσμων προωθητικών αεροπορικών εταιρειών με φορείς όπως η Virgin America και το Spirit.

Πώς μπορείτε να μάθετε για αυτές τις σπουδαίες προσφορές; Συχνά, διατίθενται μόνο στους ιστότοπους των αεροπορικών εταιρειών, με τη μορφή προσφορών με κωδικό προσφοράς και ειδικές προσφορές, και είναι προσβάσιμες μόνο μέσω της εγγραφής ειδοποιήσεων και μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου απευθείας από τις αεροπορικές εταιρείες. Μια τοποθεσία όπως το Airfarewatchdog μπορεί να κάνει την αναζήτηση για εγγραφή και να αποθηκεύσει με τους αγαπημένους μεταφορείς λίγο πιο εύκολη.

Πωλήσεις φλας για να αυξήσετε τα σημεία και τα μίλια

Πολλά προγράμματα πίστης επιτρέπουν στα μέλη τους να αγοράζουν σημεία ή μίλια απόλυτα - την τέλεια λύση αν έχετε μια ανταμοιβή στο μυαλό αλλά είναι σύντομη μερικές χιλιάδες μονάδες ή μίλια.

Ακόμη καλύτερα: τα Hilton HHonors, το IHG Rewards Club και το Club Carlson, μεταξύ άλλων, είναι γνωστό ότι προσφέρουν φλας προσφορές στα σημεία και τα μίλια τους. Αυτές οι βραχυπρόθεσμες προσφορές αντισταθμίζουν τη σύντομη διάρκεια τους με αξία, προσφέροντας συχνά έως και 100% περισσότερα σημεία ή μίλια στην αγορά σας ή μεγάλες εκπτώσεις έως και 50% έκπτωση.

Αυτά τα promos συχνά ανακοινώνονται αποκλειστικά στα κοινωνικά μέσα, οπότε ακολουθώντας τα αγαπημένα σας προγράμματα στο Facebook και στο Twitter, θα σας ενημερώσουμε για τις τελευταίες προσφορές - και πάντα έτοιμοι με το σωστό ποσό των πόντων για να κλείσετε το επόμενο ταξίδι απονομής.

Ξενοδοχεία και αποδράσεις για λιγότερα

Είτε κάνετε κράτηση τελευταίας στιγμής είτε σχεδιάζετε μήνες καλοκαιρινής διαμονής εκ των προτέρων, μια σειρά από ταξιδιωτικές ιστοσελίδες flash μπορούν να σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε μέχρι 70% σε μερικές πολύ γοητευτικές εγκαταστάσεις. Με 40 διαφορετικές πωλήσεις φλας σε ένα χρόνο, το Secret Escapes μπορεί να προσφέρει οτιδήποτε από 72ωρη πώληση σε μια απόδραση σε παραθεριστικές παραλίες στη Σαρδηνία ή διαμονή σε ένα κάστρο στο Cheshire.

Το Stayful προσφέρει εκπληκτικές τιμές σε μικρότερα, πιο φιλόξενα boutique ξενοδοχεία σε πολυπόθητες τοποθεσίες όπως το Charleston, τη Νέα Ορλεάνη και τη Νέα Υόρκη - στη συνέχεια σας επιτρέπει να κάνετε ένα counterteroffer. Άλλες εξαιρετικές τοποθεσίες για να ελέγξετε τις πωλήσεις flash και άλλες ταξιδιωτικές προσφορές περιορισμένης χρονικής διάρκειας περιλαμβάνουν Groupon Getaways, Jetsetter, Living Social Escapes, TripAlertz και Vacationist. Λάβετε υπόψη ότι ενδέχεται να χρειαστεί να δώσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτούς τους "αποκλειστικούς" ιστότοπους συναλλαγών.

Να είστε ταξιδιώτης εξοικονόμησης χρημάτων

Ενώ πολλές μεγάλες προσφορές είναι εποχιακά (η μαύρη Παρασκευή και η Κυριακή Δευτέρα μπορούν να αποδώσουν εκπληκτικές ταξιδιωτικές προσφορές), μπορούν να γίνουν διαθέσιμες οποιαδήποτε εποχή του χρόνου.

Εγγραφείτε για ενημερωτικά δελτία και ειδοποιήσεις ναύλων, ενταχθούν στους χώρους πώλησης flash που λειτουργούν καλύτερα για εσάς και παραμείνετε στην κορυφή των κοινωνικών μέσων των προγραμμάτων σας.

Και όπως πάντα, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα που κερδίζει πόντους ή μίλια για να πληρώσετε για τις ταξιδιωτικές σας αγορές, ανεξάρτητα από την υπέροχη φλας που κερδίζετε. Καλο κυνηγι!