Αναθεώρηση του προγράμματος Frequent Flyer Delta SkyMiles

Αφού θεωρήθηκε από πολλούς επαγγελματίες ταξιδιώτες ότι είναι ο ηγέτης της βιομηχανίας ανάμεσα στα συχνά προγράμματα αφοσίωσης, η Delta Skymiles έχει γίνει μια θλιβερή απομίμηση του πρώην εαυτού της. Παρόλο που εξακολουθεί να είναι ευπροσάρμοστο στον αριθμό των τρόπων να κερδίσετε πόντους, η διαδικασία εξαργύρωσης έχει τόσους περιορισμούς και τέλη που το πρόγραμμα δεν είναι πλέον τόσο ανταγωνιστικό όσο ήταν κάποτε.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή

Εγραφομαι

Η εγγραφή για το Delta SkyMiles είναι εύκολη: Απλά πηγαίνετε στον ιστότοπο και δημιουργήστε ένα όνομα χρήστη και έναν κωδικό πρόσβασης. Το Delta θα σας στείλει ένα ευπρόσδεκτο email που εξηγεί λεπτομερώς το πρόγραμμα.

Κέρδη Πόντους

Από το Delta και τους πολυάριθμους συνεργάτες της σε αεροπορικές εταιρίες με πιστωτικές κάρτες, το SkyMiles προσφέρει διάφορους τρόπους να συγκεντρώσει πόντους προς την κατάσταση και τις ανταμοιβές. Τα μίλια κερδίζονται εξίσου σε όλες τις επιλογές της Delta: Delta, Delta Shuttle και Delta Connection. Κάθε πτήση κερδίζει τουλάχιστον 500 μίλια ή διανυθέντα χιλιόμετρα, όποια είναι μεγαλύτερη.

Οι εταίροι των αεροπορικών εταιρειών της Delta περιλαμβάνουν Aeromexico, Air France, China Southern, GOL, Virgin Atlantic και περισσότερους. Αυτοί οι εταίροι θα δεχτούν τον αριθμό Delta SkyMiles, διευκολύνοντας τον εκσυγχρονισμό των ανταμοιβών σας.

Η Delta SkyMiles μπορεί να κερδηθεί μέσω του συνεργάτη της πιστωτικής κάρτας American Express. Μεταβάλλοντας με ειδικές προσφορές, κάθε δολάριο που ξοδεύεται με έναν συνεργάτη πιστωτικής κάρτας θα κερδίσει γενικά ένα σημείο SkyMiles.

Εξαργύρωση σημείων

Η κράτηση ανταμοιβών ταξιδιού είναι μια απλή διαδικασία, εάν υπάρχουν θέσεις! Ο αριθμός που προσφέρεται έχει μειωθεί, οπότε πρέπει να προετοιμαστείτε με περισσότερα από ένα δρομολόγια ταξιδιού.

Τα εισιτήρια ανταμοιβής αρχίζουν στα 25.000 μίλια για ένα εγχώριο εισιτήριο, αλλά τα περισσότερα ταξίδια θα απαιτούν 50.000 μίλια. Μην ξεχάσετε την πιστωτική σας κάρτα - υπάρχουν χρεώσεις για το "δωρεάν" ταξίδι σας.

Οι αγορές με τα σημεία SkyMiles σας είναι περιορισμένες και είναι διαθέσιμες μόνο στα μέλη του "Medallion", μια ειδική κατηγορία κατάστασης. Λόγω του κόστους και των περιορισμών ανταμοιβής, το πρόγραμμα SkyMiles είναι γενικά μια απογοήτευση. Τούτου λεχθέντος, εάν είστε ευέλικτοι με τα ταξίδια ανταμοιβής, το SkyMiles μπορεί να σας εξυπηρετήσει.