Αναθεώρηση: Ξενοδοχείο Sea Crest Beach στο Upper Cape Cod

Ψυγμένο και φιλικό για τα παιδιά στο Upper Cape Cod

Βρίσκεται στο Upper Cape Cod μόλις μια ώρα με το αυτοκίνητο από τη Βοστώνη , το Βόρειο Falmouth προσφέρει μια πιο υπνοδωμάτιο πλευρά του ακρωτηρίου που επιτρέπουν στις οικογένειες να απολαύσουν την άμμο και να σερφάρετε χωρίς τα πλήθη και περισπασμούς. ( Δείτε ένα χάρτη του Cape Cod .)

12 Διασκέδαση πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Up Cape Cod με τα παιδιά

Το Sea Crest Beach Hotel είναι μια πολύ καλή επιλογή για να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε μετά από μια πολυάσχολη μέρα.

Βρίσκεται στην παλιά αργυρή παραλία του Βόρειου Falmouth, το Sea Crest είναι ευλογημένο με πιο ήπια νερά από αυτά που συνήθως συναντάτε στην ατλαντική πλευρά.

Το Old Silver Beach είναι ένα από τα λίγα στο ακρωτήριο που βλέπει δυτικά, γεγονός που σημαίνει ότι οι επισκέπτες αντιμετωπίζονται με εκπληκτικά ηλιοβασιλέματα κάθε βράδυ. Οι μπάτσοι της παραλίας είναι σε ετοιμότητα για να σας καθοδηγήσουν με ξαπλώστρες, πετσέτες και ομπρέλες, ενώ υπάρχουν και πεζοπορία που παίρνουν παραγγελίες ποτών στην άμμο. Αν θέλετε, μπορείτε επίσης να νοικιάσετε paddleboards, τζετ σκι, καγιάκ και άλλα παιχνίδια νερού.

Το Sea Crest Beach Hotel, που βρίσκεται σε απόσταση 15 λεπτών με το αυτοκίνητο από το πολυσύχναστο χωριό Falmouth, είναι το είδος του τόπου όπου οι περισσότεροι επισκέπτες έρχονται για να χαλαρώσουν και να μείνουν. Από τις νύχτες οικογενειακών κινηματογράφων έως τις καθημερινές δραστηριότητες των παιδιών, το ξενοδοχείο κάνει πολλά για να κρατήσει τις οικογένειες ευτυχείς. Υπάρχουν μικρές υπαίθριες και εσωτερικές πισίνες με θαλασσινό νερό, γυμναστήριο με καθημερινές μαθήματα (συμπεριλαμβανομένης της αερόμπικ και γιόγκα στην παραλία), καθώς και ένα κατάστημα με παγωτά στο χώρο όπου τα παιδιά σας θα θέλουν να συχνάζουν πολλές φορές την ημέρα.

Για μεσημεριανό γεύμα και δείπνο, ο Red-όνομα για το θρύλο της Celtics Red Auerbach, ένας από τους πιο νικητές προπονητές της ιστορίας του ΝΒΑ και ένας πρώην συνιδιοκτήτης, προσφέρει καθίσματα σε μια όμορφη τραπεζαρία με θέα στον ωκεανό και ένα μενού που τρέχει το φάσμα του αστακού μπριζόλα σε μπιφτέκια και σάντουιτς.

Οι τιμές δωματίων ξεκινούν από περίπου 149 δολάρια το βράδυ στην εποχή των ώμων, αλλά διπλά στην υψηλή περίοδο.

Ο χώρος στάθμευσης είναι δωρεάν για τους επισκέπτες, αλλά υπάρχει τέλη $ 15 το βράδυ. Για πρωινό (δεν συμπεριλαμβάνεται στην τιμή), το ξενοδοχείο προσφέρει ένα μεγάλο μπουφέ με ζεστά και κρύα πιάτα καθώς και ένα καφέ στο λόμπι όπου μπορείτε να πάρετε καφέ, κρουασάν και άλλα ελαφρύτερα είδη. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει την τοποθεσία του θέρετρου για ειδικές προσφορές.

Τα καλύτερα δωμάτια: Τα δωμάτια είναι καλά εξοπλισμένα και πολύ άνετα, με μια φρέσκια, παραθαλάσσια διακόσμηση, κρεβάτια υψηλής ποιότητας και ένα μικρό υγρό μπαρ με καφετιέρα Keurig και μίνι ψυγείο. Υπάρχει μια ποικιλία κατηγοριών δωματίων, που κυμαίνονται από δωμάτια τύπου μοτέλ και standard δίκλινα δωμάτια χωρίς θέα προς τα ωκεανικά και δωμάτια με θέα στην θάλασσα με μπαλκόνια. Υπάρχει δωρεάν wi-fi σε όλο το θέρετρο και τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης με καλωδιακή τηλεόραση σε κάθε κατάλυμα.

Καλύτερη εποχή: Το Sea Crest Beach Hotel είναι ανοιχτό όλο το χρόνο (τα σαββατοκύριακα μόνο το χειμώνα), με την υψηλή περίοδο να πέφτει το καλοκαίρι. Λόγω της εγγύτητάς του με τη Βοστώνη, το Upper Cape μπορεί να γίνει πολύ γεμάτο από τα καλοκαιρινά σαββατοκύριακα, επομένως οι μεσοδυμίες επισκέψεις μπορούν να δροσιστούν. Οι κυνηγοί θα πρέπει να εξετάσουν την εποχή της πτώσης των ώμων.

Επισκέφτηκε: Ιούλιος 2015

Ελέγξτε τιμές στο Sea Crest Beach Hotel

Αποποίηση ευθυνών: Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν υπηρεσίες για σκοπούς αναθεώρησης. Ενώ δεν έχει επηρεάσει αυτή την αναθεώρηση, το About.com πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Ηθικής.