Πόσο Μέση Θερμική Γραμμή Minneapolis-St. Παύλος?

Μάθετε τι να περιμένετε πριν φτάσει ο πρώτος σας λογαριασμός

Με τις μέσες θερμοκρασίες χειμώνα στους εφήβους, η Μινεσότα είναι γνωστή για το σκληρό κλίμα της κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Εάν μετακομίζετε στο Minneapolis-St. Paul περιοχή από ένα θερμότερο κλίμα, ίσως να αναρωτιέστε θέλουν ένα μέσο λογαριασμό θερμότητας θα είναι κατά τη διάρκεια της κρύας εποχής. Αν ήδη ζείτε στην περιοχή αλλά μετακομίζετε από ένα μέρος που πληρώνει τη θερμότητά σας σε ένα σπίτι όπου θα καλύψετε το κόστος, πόσο θα πρέπει να έχετε προϋπολογισμό για το κόστος θέρμανσης;

Μέσος όρος λογαριασμού θερμότητας στη Minneapolis-St. Παύλος

Στη Μινεσότα, η περίοδος θέρμανσης είναι από το Νοέμβριο έως τον Μάρτιο. Για τα μεγάλα μονοκατοικίες, οι λογαριασμοί μπορούν να φτάσουν τα $ 500 το μήνα όταν είναι ιδιαίτερα κρύο, αλλά κατά μέσο όρο περίπου 400 δολάρια κατά τους ζεστούς χειμώνες. Τα μεσαίου μεγέθους σπίτια, θερμαινόμενα μέτρια, μπορούν να θερμανθούν για περίπου $ 200 το μήνα. Τα μικρά διαμερίσματα μπορούν να θερμανθούν για $ 50 το μήνα.

Παράγοντες που καθορίζουν τους λογαριασμούς θερμότητας

Το πραγματικό κόστος για τη θερμότητα εξαρτάται από πολλά πράγματα, κυρίως το μέγεθος ενός σπιτιού ή ενός διαμερίσματος. Ένας άλλος μεγάλος παράγοντας είναι ο τύπος ενέργειας που χρησιμοποιείται για την παροχή θερμότητας. Στη Minneapolis-St. Paul, περίπου το 80% των κατοικιών θερμαίνονται με φυσικό αέριο και το 17% θερμαίνονται με ηλεκτρισμό. Άλλοι παράγοντες που καθορίζουν το κόστος θέρμανσης είναι το πόσο καλά μονωμένο είναι το σπίτι, πόσο ζεστό θέλετε να το κρατήσετε και πόσο συχνά έχετε θερμότητα.

Κάντε την έρευνά σας

Όταν κοιτάτε διαμερίσματα ή σπίτια, ζητήστε από τον ιδιοκτήτη ή τον προηγούμενο ιδιοκτήτη το ποσό των δαπανών θέρμανσης του περασμένου έτους.

Οι περισσότεροι δυνητικοί ενοικιαστές ή αγοραστές θέλουν να το ξέρουν αυτό, έτσι οι ιδιοκτήτες και οι πωλητές θα πρέπει να έχουν αυτές τις πληροφορίες. Εάν δεν μπορούν να παράσχουν προηγούμενες δαπάνες, επικοινωνήστε με τις τοπικές εταιρείες ενέργειας. Η Xcel Energy παρέχει φυσικό αέριο και ηλεκτρική ενέργεια, ενώ η CenterPoint Energy παρέχει φυσικό αέριο.

Συμβουλές για τη μείωση του κόστους θέρμανσης

Οι τιμές θέρμανσης στο Minneapolis-St.

Η περιοχή του Παύλου μπορεί να φανεί υψηλή εάν μετακομίζετε από ένα θερμότερο μέρος της χώρας, αλλά υπάρχουν τρόποι να μειωθεί ο σοκ αυτοκόλλητο όταν έρχεται ο λογαριασμός. Εκτός από την αντικατάσταση ενός παλαιότερου, αναποτελεσματικού κλιβάνου, πολλές προφυλάξεις μπορούν να ληφθούν και στις δύο κατοικίες και τα διαμερίσματα για να μειωθεί το κόστος θέρμανσης.

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος εξοικονόμησης ενέργειας είναι να κρατάτε τον θερμοστάτη στους 68 μοίρες ενώ βρίσκεστε στο σπίτι και να τον στρέφετε σε 60 μοίρες ενώ εργάζεστε ή κοιμάστε. Καλύτερα, αγοράστε ένα προγραμματιζόμενο θερμοστάτη που ρυθμίζει αυτόματα τις ρυθμίσεις θερμοκρασίας για εσάς. Μην ξεχάσετε επίσης να φροντίσετε τον φούρνο, φροντίζοντας να το προσαρμόσετε επαγγελματικά και να αντικαταστήσετε το φίλτρο του κλιβάνου κάθε λίγους μήνες.

Οι άλλοι εξοικονομητές κόστους περιλαμβάνουν πόρτες και παράθυρα στεγανοποίησης και στεγανοποίησης, προσθήκη ταινιών μόνωσης σε παράθυρα και πόρτες αίθριων και απενεργοποίηση του χειριστηρίου του τζακιού. Η ρύθμιση της θέρμανσης ζεστού νερού σε 120 μοίρες και η αντικατάσταση των κεφαλών ντους και των βαλβίδων με αεριστήρες χαμηλής ροής θα συμβάλουν στη μείωση του κόστους όχι μόνο το χειμώνα αλλά όλο το χρόνο.