Να πάρει και γύρω από τη Νέα Αγγλία το φθινόπωρο

Βήμα 4: Η νέα εφοδιαστική της Αγγλίας

Ήρθε η ώρα να κάνετε ένα βήμα προς τα πίσω και να καταλάβετε πόσο ακριβώς θα φτάσετε στη Νέα Αγγλία και πώς θα φτάσετε όταν φτάσετε το φθινόπωρο.

Ένα αυτοκίνητο είναι σχεδόν μια πλήρη αναγκαιότητα. Για αρχάριους, η αναδρομική γραφική οδήγηση είναι ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια φύλλωσης πτώσης. Δεύτερον, τα μέσα μαζικής μεταφοράς στη Νέα Αγγλία δεν κυριαρχούν όταν φτάσετε εκτός μεγάλων πόλεων όπως η Βοστώνη και οι πόλεις δεν είναι εκεί που θα θέλετε να βρίσκεστε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου του χρόνου ούτως ή άλλως.

Εάν δεν έχετε αυτοκίνητο, ένα οργανωμένο ταξίδι είναι πιθανό το καλύτερο στοίχημα για το φθινόπωρο στη Νέα Αγγλία (αν και διαβάστε για μερικές ακόμα ιδέες).

Τώρα που καλύψαμε τη γνωριμία της Νέας Αγγλίας και αποφασίσαμε πότε και πού να πάμε το φθινόπωρο, εδώ συμβουλές για να σας βοηθήσουμε με την εφοδιαστική ταξίδια πτώσης.

Να φτάσετε στη Νέα Αγγλία το φθινόπωρο

Αεροδρόμια της Νέας Αγγλίας
Πετώντας σε αυτό το φθινόπωρο; Εδώ είναι ο οδηγός σας για τα αεροδρόμια της περιοχής. Το Αεροδρόμιο Logan της Βοστώνης είναι η πιο πολυσύχναστη περιοχή της περιοχής. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει εναλλακτικά, μικρότερα αεροδρόμια, όπου μπορείτε συχνά να βρείτε καλύτερους ναύλους και ίσως απλά να βρεθείτε πιο κοντά στον προορισμό σας για το φθινόπωρο.

Αναζητήστε τις καλύτερες τιμές πτήσης με Expedia
Συγκρίνετε τιμές πτώσης.

Να πάρει γύρω από τη Νέα Αγγλία το φθινόπωρο

Τα καλύτερα μέρη για να αποκτήσετε δωρεάν οδηγίες οδήγησης on-line
Ποια ηλεκτρονικά εργαλεία οδηγιών οδήγησης είναι τα καλύτερα και πιο ακριβή; Κατά τη διάρκεια των πολυάριθμων ταξιδιών μου, ειδικά όταν γράφω Backroads της Νέας Αγγλίας , είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω πολλές δωρεάν υπηρεσίες οδηγιών οδήγησης.

Εδώ είναι η ανασκόπηση μου από έξι τοποθεσίες όπου μπορείτε να πάρετε δωρεάν οδηγίες οδήγησης online. Λάβετε υπόψη ότι η πιο άμεση διαδρομή μπορεί να μην είναι η πιο γραφική διαδρομή κατά τη διάρκεια της σεζόν φύλλωσης πτώσης.

Fall Foliage Touring Tours στη Νέα Αγγλία
Οι επαρχιακοί δρόμοι της Νέας Αγγλίας προσκαλούνται στους οδικούς ταξιδιώτες όλο το χρόνο, αλλά δεν υπάρχει πλέον θεαματική ώρα για μια διαδρομή από το φθινόπωρο.

Εδώ προτείνεται ταξίδια οδήγησης για την εξερεύνηση των ελικοειδών αυτοκινητόδρομων της Νέας Αγγλίας, καλυμμένων γεφυρών και απομονωμένων σημείων.

Πέντε βουνά να οδηγούν
Αν νομίζετε ότι το τοπίο πτώσης της Νέας Αγγλίας είναι θεαματικό στο επίπεδο του εδάφους, περιμένετε μέχρι να το δείτε από ψηλά. Η Νέα Αγγλία είναι κορυφές για γραφικές σκηνές κορυφής που σας μεταφέρουν πάνω από τα δέντρα για μια εντελώς διαφορετική θέα του λαμπρού φυλλώματος του φθινοπώρου. Εδώ είναι ο οδηγός σας σε πέντε βουνά που μπορείτε να οδηγήσετε αυτό το φθινόπωρο.

5 τρόποι να Peep Peep στη Νέα Αγγλία χωρίς αυτοκίνητο
Εάν δεν οδηγείτε ή δεν είστε ιδιοκτήτης ή επιθυμείτε να ενοικιάσετε αυτοκίνητο, μην απελπίζεστε! Εδώ είναι πέντε στρατηγικές για να δείτε τα φύλλα πτώσης της Νέας Αγγλίας χωρίς αυτοκίνητο.

Εξετάστε μια περιήγηση στο φύλλωμα με οδηγό πτώσης

Περιηγήσεις στην Νέα Αγγλία
Γιατί να οδηγήσετε, όταν μπορείτε να καθίσετε και να παρακολουθήσετε τα φύλλα να περνούν; Ο σχεδιασμός ταξιδιού σας στην Νέα Αγγλία μπορεί να είναι τόσο απλός όσο ένα κλικ ή μια κλήση όταν κάνετε κράτηση με ποδήλατο, πεζοπορία, ποδηλασία, λεωφορείο, τρένο, κρουαζιέρα ή εναέρια περιοδεία.

Μια πιο αργή βηματοδότηση

Trek με Llamas στη Μασαχουσέτη
Μόλις βρίσκεστε στη Νέα Αγγλία, ήρθε η ώρα να επιβραδύνετε και να απολαύσετε πραγματικά τις ημέρες πτώσης. Ένας μοναδικός τρόπος να κάνετε ακριβώς αυτό είναι να πεζοπορείτε με λάμες! Το Pilierum Farm Llamas στο Granby της Μασαχουσέτης προσφέρει εκδρομές που διαρκούν από μία έως έξι ώρες. Οι εκδρομές προσαρμόζονται ώστε να ταιριάζουν με τις ικανότητες των πεζοπόρων και μπορούν να σχεδιαστούν για να είναι κατάλληλες ακόμα και για μικρά παιδιά.