Ο βασικός οδηγός για το χιονοδρομικό κέντρο Hunter Mountain

Η πλησιέστερη μεγάλη εμπειρία βουνού στην πόλη της Νέας Υόρκης είναι το Hunter Mountain στην πανέμορφη σειρά Catskill Mountain. Εκτός από την απόσταση μόλις δύο και μισής ώρας από την πόλη, είναι μόνο μία ώρα από τα δύο αεροδρόμια του Albany και του Stewart, δύο από το LaGuardia και δυόμισι από την JFK και το Newark.

Το θέρετρο βρίσκεται σε τρία ξεχωριστά βουνά στην πόλη Hunter. Το ίδιο το Hunter Mountain είναι η δεύτερη υψηλότερη κορυφή στο Catskills και η υψηλότερη στην κομητεία Greene.

Το βάθρο είναι 1,600 πόδια και το ύψος της κορυφής είναι 3,200 πόδια.

Αν και είναι ένα μικρότερο θέρετρο με μόλις 58 μονοπάτια και εννέα ανελκυστήρες, το Hunter Mountain διατηρεί δικαιώματα καυχησιολογίας με κάποιες από τις off-slope δραστηριότητες του. Είναι το σπίτι στο μεγαλύτερο snowtubing πάρκο στην πολιτεία και την υψηλότερη και μακρύτερη περιήγηση με τέντες zipline στη χώρα (ανοιχτό όλο το χρόνο).

Εδαφος

Το Hunter Mountain έχει 240 εκτάρια ακακίας. 1,600 ποδιών κατακόρυφη πτώση. 30% αρχάριος? 30% ενδιάμεσο. 30% προχωρημένο. 10% εμπειρογνώμονας.

Ανέσεις εισιτηρίων

Τα εισιτήρια για ανελκυστήρες ξεκινούν από 75 δολάρια για ενήλικες (18-64), 59 για παιδιά (7-17) και ηλικιωμένους (65+) ανά ημέρα, μεσαία εβδομάδα (εξαιρούνται οι περίοδοι διακοπών). Τα Σαββατοκύριακα και τα εισιτήρια διακοπών ξεκινούν από $ 85 για ενήλικες και $ 68 για παιδιά και ηλικιωμένους. Οι τιμές των μικρών παιδιών (ηλικίες 1-6) είναι $ 10 την ημέρα. Οι περίοδοι διακοπών για την περίοδο 2017/18 περιλαμβάνουν τις 27 Δεκεμβρίου έως την 1η Ιανουαρίου, τις 13 έως τις 14 Ιανουαρίου και τις 17 έως τις 19 Φεβρουαρίου.

Εκπτώσεις προσφέρονται για στρατιωτικό προσωπικό των Η.Π.Α., κοντινούς φοιτητές, κάρτες πολλαπλών ημερών, απογευματινό σκι και κάρτες που αγοράζονται ηλεκτρονικά εκ των προτέρων. Τις Κυριακές, μπορείτε να κοιμηθείτε και να αγοράσετε εισιτήρια εισόδου $ 35 μετά τις 12 μ.μ. Άλλες προσφορές και περικοπές εποχής είναι επίσης διαθέσιμες.

Φαγητό και ποτό

Όσον αφορά τα τρόφιμα, το Hunter Mountain παρέχει ένα σταθερό μείγμα θέσεων αρπαγής-και-πηγαδιού, περιστασιακά σημεία ταχείας στάσης και καθίσματα με ωραία τραπεζαρία με εποχιακά μενού:

Ενοικιάσεις και εργαλεία

Το Hunter Mountain Rental Shop βρίσκεται δίπλα στη Ζώνη Μάθησης και ο Hunter One προσφέρει σανίδες snowboard, μποτών και δεσμών Burton. Σκάφη κεφαλής, μπότες και κράνη. Σκι και μπότες Rossignol. Σκι και μπότες Salomon; Goode σκάλες σκι? κι αλλα. Οι τιμές ενοικίασης ξεκινούν από $ 40 για μονοήμερες ενοικιάσεις εξοπλισμού σκι ή σνόουμπορντ για ενήλικες και $ 33 για παιδιά. Ενώ η πλειοψηφία του διαθέσιμου εξοπλισμού είναι για να μάθει ή αρχάριος, υπάρχει ένας μικρός στόλος εξοπλισμού επιδόσεων για ενοικίαση. Συνιστάται να προ-παραγγείλετε τον εξοπλισμό απόδοσης, καθώς είναι περιορισμένος.

Το Κέντρο Αθλητισμού και Ψυχαγωγίας του Hunter πωλεί κορυφαίο εξοπλισμό (συμπεριλαμβανομένων των προϊόντων Atomic, Fischer, Full Tilt, Head, Line, Nordica, Rossignol, Scott) και ρούχα (Bogner, Icelandic, Lole, Neve, Nordica, κι αλλα). Το κατάστημα παρέχει επίσης εξαρτήματα εκκίνησης Fischer Vacuum Boot. Το Board Room Snowboard Shop πωλεί εξοπλισμό, είδη ένδυσης και εξοπλισμό από Arbor, Bonfire, Burton, Giro, Oakley, O'Neill, Planet Earth, Ride, Salomon, Skullcandy, Διαστημόπλοια, Spy και πολλά άλλα.

Μαθήματα και κλινικές

Το Hunter Mountain προσφέρει ένα ειδικό πρόγραμμα Peak Discovery στο οποίο οι αρχάριοι ηλικίας 13 και άνω μπορούν να λάβουν ειδική προσφορά για τρία δώρα μαθημάτων, ενοικιάσεων και εισιτηρίων ανελκυστήρων. Πέρα από αυτό, οι ενήλικες (13+) μπορούν να παρακολουθήσουν ιδιωτικά, ομαδικά, προχωρημένα ή εποχιακά μαθήματα σε διαφορετικά επίπεδα. Τα προγράμματα για παιδιά περιλαμβάνουν τη χρήση ειδικού μεταφορέα ανύψωσης SunKid. Τα μαθήματα ομάδας χωρίζονται σε εξερευνητές (ηλικίες 4-6, μόνο σκι) και ορειβάτες (ηλικίας 7-12 ετών, σκι ή snowboarding) και εποχιακά προγράμματα διατίθενται και για τα παιδιά. Οι αθλητές στις ομάδες ανταγωνισμού του Hunter (ηλικίας 7-20 ετών) ενθαρρύνονται, αλλά δεν απαιτείται, να συμμετάσχουν σε αγώνες και διαγωνισμούς αφού τελειοποιήσουν τις ικανότητές τους με καθήκοντα και ασκήσεις στα προγράμματα του θέρετρου. Διατίθενται στρατόπεδα και εργαστήρια (για παράδειγμα, τον Φεβρουάριο του 2018, δουλειά για τους moguls στο "Intro to Bumps").

Αλλες εναλλαγές σκι και σνόουμπορντ

Ενώ το Hunter Mountain μπορεί να μην έχει τόσες εναλλακτικές λύσεις για το σκι και το snowboarding ως μεγαλύτερα χιονοδρομικά κέντρα στην Ανατολή, αυτό που έχουν, δεν σκουπίζουν.

Κατάλυμα

Μείνετε με πλαγιές στο ski-in, το σκι Kaatskill Mountain Club σε σουίτα με πλήρη κουζίνα και πρόσβαση σε μια εσωτερική και εξωτερική θερμαινόμενη πισίνα όλο το χρόνο, δύο υδρομασάζ, σάουνα, χαμάμ, γυμναστήριο, τζάκι , το πλήρες Mountain Club Spa, και πολλά άλλα. Επίσης, μέρος του Kaatskill Mountain Club είναι οι επιλογές συγκυριαρχία, το Liftside Village στο Hunter και το The Pinnacle. Εξερευνήστε τα ξενοδοχεία της περιοχής, μοτέλ, B & B και πανδοχεία για επιπλέον επιλογές εκτός του χώρου. Το Thompson House στο Windham (περίπου δέκα χιλιόμετρα μακριά) βρίσκεται στη λίστα των καλύτερων ξενοδοχείων σκι στη Νέα Υόρκη για τις σουίτες του με τζακούζι, τζάκι στο λόμπι, παγοδρόμιο και τη γειτνίαση του με το Hunter και δύο άλλα θέρετρα.