Διαδρομή Λας Βέγκας: Μια μέρα στο Bellagio Las Vegas

Luxury, και το Λας Βέγκας πάνε χέρι στο χέρι στο Bellagio

Συχνά προσπαθώ να εξηγήσω στους ανθρώπους ποια είναι η γοητεία μου με το Bellagio Las Vegas και παίρνω τυλιγμένο σε μια τόσο περίπλοκη απάντηση που ακούγεται σαν να πίνω πάρα πολύ ή είμαι ένας παραπαίουχος θαυμαστής μιας όμορφης, ανέφικτης γυναίκας. Το Bellagio Las Vegas μπορεί να είναι ακριβώς αυτός ο ιδιαίτερος κάποιος που κατοικεί στο μυαλό μου, αν και είναι εφικτός και η αλήθεια είναι ότι πιθανότατα θα είχα ένα ποτό προσπαθώντας να περιγράψω τα δώρα του.

Αν είχα μόνο μια μέρα μαζί της, θα ήταν δύσκολο, αλλά θα προσπαθούσα να επωφεληθώ από το πολύ καλύτερο που έχει να προσφέρει το Bellagio Las Vegas. Η μέρα μου θα έμοιαζε με τη λίστα κάτω, αλλά θα έπρεπε να προσπαθήσω να μην χάσω μερικά άλλα πράγματα όπως το μεσημεριανό γεύμα στο LAGO με θέα τα σιντριβάνια και το εσωτερικό στο Harvest, καθώς ο Chef Roy Ellamar θαμπώνει με τόσες πολλές επιλογές από πραγματικά αγρόκτημα στο τραπέζι μενού.

Μια μέρα στο Bellagio Las Vegas δεν είναι αρκετό, αλλά αν αυτό είναι όλο που προσπαθείτε να κάνετε κάποιες καλές επιλογές από τις παρακάτω επιλογές.