Παράνοια στο Stratosphere Hotel και τον Πύργο του Λας Βέγκας

Spin Off Η άκρη ενός πύργου 1000 πόδια στον αέρα στο Λας Βέγκας

Αν αγαπάτε μια περιπέτεια αδρεναλίνης, η παραφροσύνη στο Stratosphere Tower Las Vegas θα σας στρέψει σε μια φρενίτιδα.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που κοιτάξατε κατευθείαν στο σκληρό οδόστρωμα 900 πόδια μακριά ενώ γυρίζατε σε έναν κύκλο που προσεγγίζει τα 3Gs; Ακριβώς, καλά Insanity στο Stratosphere Las Vegas το κάνει σε εσάς και λίγο περισσότερο. Θα παραδεχτώ ότι το κοίταξα και ένιωσα ότι θα μπορούσε να είναι λίγο τρελά. (Εννοώ ότι έχω πετάξει αεροπλάνο με το Sky Combat Ace , έκανα το εσωτερικό του skydive πράγμα και έχω πηδήσει ακόμη και από τον ίδιο Stratosphere Tower με το Skyjump )

Δεν είναι τρελό. Δεν θα σας τρομάξει πολύ αν αγαπάτε τις περιπέτειες που τροφοδοτούνται με αδρεναλίνη. Ωστόσο, αν είστε φυσιολογικοί, αυτό θα σας οδηγήσει στην αδρεναλίνη. Η καρδιά σας θα αγωνιστεί, οι παλάμες σας θα ιδρώσουν και θα αισθανθείτε πόνο στην ψυχή σας. Βλέπετε να κρέμεται από την άκρη μιας πλατφόρμας σε έναν πύργο που εκτείνεται πάνω από 1000 πόδια στον αέρα πάνω από τη λωρίδα Las Vegas δεν είναι φυσιολογικό. Η περιστροφή σε γωνία 70 μοιρών με το πρόσωπό σας κοιτάζοντας κατ 'ευθείαν κάτω δεν είναι φυσιολογικό.

Μπορείτε επίσης να ζήσετε X-Scream και Big Shot στο Stratosphere Tower Las Vegas.

Είναι διασκεδαστικό? Ναι, αν σας αρέσει αυτό το είδος της ουσίας. Πηγαίνοντας γύρω από τους κύκλους δεν σας κάνει να ζαλίζετε επειδή σκέφτεστε πόσο γρήγορα το σώμα σας θα έπληττε τη Las Vegas Boulevard. Αυτός είναι ο λόγος που ονομάζονται βόλτες με συγκίνηση και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα πρέπει να είστε στην παραφροσύνη στο Stratosphere Las Vegas.

Γιατί είσαι τρελός!

Παραφροσύνη στο Stratosphere Tower Las Vegas

Τοποθεσία: Ξενοδοχείο Stratosphere και Tower Las Vegas
2000 Las Vegas Blvd.

Νότος
Las Vegas, NV 89104

Επικοινωνία: 702.380.7711

Ώρες: Ανοιχτό καθημερινά στις 10 το πρωί και μέχρι τις 1:00 π.μ. με παρατεταμένες ώρες την Παρασκευή και το Σάββατο

Κόστος:

Πύργος Εισιτήρια

Ενήλικες - 20,00 δολάρια

Ride εισιτήρια

Πακέτα αξίας

Κάθε 15 ετών ή νεότερος πρέπει να συνοδεύεται από γονέα ή νόμιμο κηδεμόνα.

Το Skyjump είναι επίσης προσβάσιμο από τον πύργο, αλλά δεν περιλαμβάνεται στα πακέτα αξίας.

Τι να περιμένετε στην παραφροσύνη στο Stratosphere Tower Las Vegas;
Θα πρέπει να πάρετε ένα εισιτήριο πύργου και ένα εισιτήριο για να ζήσετε Insanity ή ίσως να είστε στο σαλόνι Level 107 απολαμβάνοντας ένα ποτό όταν αποφασίσετε ότι θέλετε να ζήσετε ό, τι κρέμεται από έναν πύργο σαν. Είτε έτσι είτε αλλιώς θα βγείτε στην πλατεία αναμονής και θα απολαύσετε τη θέα στην κοιλάδα του Λας Βέγκας. Από αυτή την πλευρά μπορείτε να δείτε το κέντρο του Λας Βέγκας, ώστε να επιλέξετε ένα χρόνο πιο κοντά στο ηλιοβασίλεμα για να πάρετε μια υπέροχη θέα ενώ περιμένετε.

Θα βρεθείτε στο κάθισμά σας και θα σας ζητήσω να αφαιρέσετε όλα τα χαλαρά αντικείμενα, οπότε αν φοράτε γυαλιά, αυτό μπορεί να είναι ένα ζήτημα. Δεν θα δείτε τίποτα επειδή τα μάτια σας θα τεθούν μακριά. Εάν έχετε κάποιο είδος ιμάντα πρόσδεσης που μπορεί να λειτουργήσει ή μπορεί να θέλετε να πάτε τη διαδρομή του φακού επαφής, όταν αποφασίσετε να κάνετε τα πράγματα συγκίνησης στο Λας Βέγκας.

Σχεδιάζοντας διακοπές στο Λας Βέγκας; Αυτοί οι πόροι πρέπει να βοηθήσουν: