Τοποθεσίες για τα κορίτσια μόνο Σαββατοκύριακο στο Λας Βέγκας

Μόνο οι κυρίες στο Λας Βέγκας

Ανυπομονώ για μια απόδραση των κοριτσιών στο Λας Βέγκας; Ξέρετε, εκείνο το Σαββατοκύριακο, όπου οι 5 σας κάθονται γύρω και μιλάμε για το πόσο υπέρογκοι είναι οι φίλοι και οι σύζυγοι σας. Αυτές τις τρεις μέρες όπου μιλάτε για παιδιά και μοιραστείτε τις συνταγές ...

Φοβόμουν την αναφορά της, η σύζυγός μου επισημαίνει ότι το Σαββατοκύριακο έχει έρθει όπου εκεί και οι φίλοι της θα συναντηθούν και θα κάνουν το Λας Βέγκας. Το μόνο που οραματίζομαι είναι κάποιος τύπος με ένα τριχωτό στήθος και πάρα πολύ κολόνια που προσπαθούν να χτυπήσουν τη γυναίκα μου. "Είναι το Λας Βέγκας και ο τόπος σέρνεται με σέρνεται", προσπαθώ να προειδοποιήσω τη σύζυγό μου και γελάει καθώς αδειάζει το πορτοφόλι μου από τα χρήματα που θα χρησιμοποιήσει για να αγοράσει ένα μπουκάλι $ 600 του Μπορντό και να απολαύσει τις περιποιήσεις των νυχιών και των μαλλιών.

Σχεδιάστε ένα κορίτσι να πάρει μακριά στο Λας Βέγκας

Σχεδιάζω ένα ταξίδι? Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε μια συμφωνία είναι με τον σωστό Οδηγό για το Λας Βέγκας. Αποκτήστε πληροφορίες σχετικά με τις τιμές, τα εισιτήρια, τις κρατήσεις και τους καλύτερους τρόπους για να συγκρίνετε τι θα κοστίσει στο Λας Βέγκας.

Πού πρέπει να πάτε στο Λας Βέγκας;