Μπορείτε να οδηγήσετε από το Λας Βέγκας στο Εθνικό Πάρκο Yosemite

Υπάρχει μια καλή πιθανότητα ότι έχετε δει μια φωτογραφία του Εθνικού Πάρκου Yosemite στην Καλιφόρνια και σκεφτήκατε να επισκεφτείτε όταν τελικά κάνατε το χρόνο να πάτε δυτικά. Λοιπόν, το Λας Βέγκας είναι έξω δυτικά, αλλά δεν είναι εξ ολοκλήρου κοντά, αλλά αυτό δεν πρέπει να σας σταματήσει. Πάρτε σε ένα αυτοκίνητο και εξερευνήστε το διάστημα μεταξύ Νεβάδα και Καλιφόρνια και θα πάρετε μια γεύση από τον επεκτατικό χώρο που μπορεί να βρεθεί σε αυτή την πλευρά της Βόρειας Αμερικής.

Όταν πετάτε στο Λας Βέγκας, παίρνετε μια άποψη του πτηνού του αμερικανικού νοτιοδυτικού. Κοιτάζετε όλη την έρημο και μπορείτε να φανταστείτε τον εαυτό σας εκεί έξω, χαμένος, αναζητώντας κατεύθυνση. Πάρτε το εύκολο, ότι το ενοικιαζόμενο σας αυτοκίνητο έχει πιθανώς ένα σύστημα GPS και οι εθνικές οδοί είναι αρκετά εύκολο να βρείτε. Έτσι, εάν αισθάνεστε ότι θέλετε να δείτε την Αμερική, το Λας Βέγκας είναι το ιδανικό μέρος για να βάλετε το περιπετειώδες ταξίδι σας.

Θα ελέγξετε στο πολυτελές ξενοδοχείο σας και στη συνέχεια ξεκινήστε μερικές μέρες εξερεύνησης.

Δείτε τις καλύτερες προσφορές του TripAdvisor στο Λας Βέγκας για πληροφορίες ξενοδοχείων

Πιάσε έναν χάρτη, μερικά ενεργειακά μπαρ και άφθονο νερό, επειδή με τόσα πολλά Εθνικά Πάρκα για να δεις θα είναι δύσκολο να διαλέξεις μόνο ένα.

Yosemite National Park από το Λας Βέγκας
447 μίλια - 7 ώρες οδήγησης
Οδηγίες οδήγησης μέσω των χαρτών Google

Η κοιλάδα Yosemite είναι τόσο συχνά φωτογραφημένη είναι σχεδόν σαν το μισό θόλο και Yosemite Valley έχουν δει από όλους. Το καλοκαίρι αυτό το Εθνικό Πάρκο παίρνει πολλούς επισκέπτες και ειλικρινά αυτός είναι ο λόγος που μου αρέσει αυτό το μέρος.

Μία από τις μεγαλύτερες χαρές μου πηγαίνει στο ποδήλατό μου στα μέσα του καλοκαιριού, ανάμεσα στα πλήθη του κέντρου επισκεπτών και στις στάσεις των λεωφορείων και οδηγώντας σε ένα λιβάδι με μόνο τον ήχο της μοτοσυκλέτας μου και του ανέμου. Η κοιλάδα Yosemite είναι τόσο μεγάλη που θα βρείτε ένα σημείο για τον εαυτό σας κατά μήκος του ποταμού Merced, στη σκιά του El Capitan ή σε μια καταπράσινη θέα και θα εκτιμήσετε τη φύση όπως κάνουν οι υπόλοιποι πόλοι της πόλης.

Λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Yosemite Εθνικό Πάρκο από το expert.com στο expert.com στο Εθνικό και κρατικό πάρκα,

Οι πεζοπορίες είναι πολυάριθμες, η ράφτινγκ κάτω από το ποτάμι είναι διασκεδαστική και αν αισθάνεστε πραγματικά ενεργητικός μπορείτε είτε να ανεβείτε βράχος είτε να προσπαθήσετε να φτάσετε στην κορυφή του μισού θόλου.

Πώς είναι η κίνηση από το Λας Βέγκας στο Yosemite;
Θα νομίζετε ότι είναι λίγο μακρύ ειδικά αν νομίζατε ότι θα το ξανακάνετε σε μια μέρα - δεν θα το κάνετε, πρόκειται για μια διήμερη εκδρομή ή μια πραγματικά μεγάλη μέρα που ξοδεύεται κάνοντας πολλή οδήγηση. Λέω δύο μέρες απλώς και μόνο επειδή υπάρχουν τόσα πολλά να δουν. Θα εισέλθετε στο Yosemite National Park μέσω της ανατολικής εισόδου και του Tioga Pass (δυστυχώς αυτή η διαδρομή λειτουργεί μόνο στα τέλη της άνοιξης, το καλοκαίρι και τις αρχές του φθινοπώρου). Σιγουρευτείτε για να σταματήσετε στο Tioga Gas Mart, Whoa Nellie Deli είναι μια πολύ καλή έκπληξη όταν ψάχνετε φαγητό σε αυτή τη διαδρομή.

Ένας άλλος πρέπει να είναι στον αυτοκινητόδρομο 395 στο Bishop, καπνιστό κρέας από μαόνι για μερικά εξαιρετικά κουνουπιέρες.

Πράγματα που πρέπει να δείτε Η οδήγηση από το Λας Βέγκας στο Yosemite National Park
Death Valley Εθνικό Πάρκο
Εθνικός Ιστορικός Χώρος Manzanar
Αλαμπάμα Χιλς
Μαμούθ Λίμνες
Μονό Λίμνη
Tuolumne Meadows

Μην χάσετε:

Χρειάζεστε ενημερώσεις του Las Vegas; Παρακολουθήστε με στο Twitter @ZekeQuezada