Φτηνές Οδηγός για Spring Break στο Λας Βέγκας

Εαρινό διάλειμμα για τον σπουδαστή κολλεγίων

Το Spring Break είναι επάνω μας και φέρνει πίσω τις αναμνήσεις από το μενού της διατροφικής αξίας, την κουζίνα γρήγορου φαγητού και τη μπύρα που είχε τη ξεχωριστή γεύση των χαμηλότερων εντέρων. Έχοντας ένα περιορισμένο χρηματικό ποσό στο Spring Break δεν θα πρέπει να είναι ένα πρόβλημα στο Λας Βέγκας και θα προσπαθήσω να ζήσω σαν ένα σπασμένο φοιτητής για το μεγαλύτερο καλό της επόμενης γενιάς μολύβι ώθησης / αχρήστων υπολογιστών.

Το μόνο που χρειάζεστε πραγματικά είναι μια καλή πισίνα, οι καλύτερες πισίνες στο Λας Βέγκας για Spring Break και κάποια φθηνά τρόφιμα, Οι καλύτερες θέσεις για φθηνά φαγητά κατά τη διάρκεια της άνοιξης του Λας Βέγκας.

Είσαι έτοιμος?

Βρείτε ένα φτηνό δωμάτιο για διακοπές άνοιξη στο Λας Βέγκας

Πριν προγραμματίσετε την άνοιξη

Πρωινό στο Λας Βέγκας

Ξεκινήστε την άνοιξη Break σας δεξιά με ένα καλό γεύμα το πρωί. Δεδομένου ότι τα χρήματα είναι ένα ζήτημα, πρέπει να το θεωρήσετε ως την ευκαιρία να εισάγετε όσες θερμίδες για όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα. Ποιος καλύτερος τρόπος από τον μπουφέ πρωινού του Λας Βέγκας;
Μην ξεγελιέστε, αν μένετε σε ένα ωραίο ξενοδοχείο (με τον προϋπολογισμό σας, δεν είστε), ο μπουφές θα σας επαναφέρει πάρα πολύ. Χρειάζεστε πολλά για το πρωινό. Αυτά είναι τα φθηνά πρωινά μπουφέ στην πόλη:

Δείτε τη λίστα με όλους τους φθηνούς μπουφέδες στο Λας Βέγκας

Ψάχνετε για περισσότερους τρόπους για να φάτε Φτηνές στο Λας Βέγκας;

Πισίνες

Είναι το Λας Βέγκας, οπότε πιθανότατα θα βρίσκεστε στην πισίνα, όσο ο καιρός συνεργάζεται.

Εάν αποφασίσατε να φτάσετε φθηνά δεν έχετε κανένα φόβο, είναι πολύ πιθανό ότι μερικές χιλιάδες από τους κολέγους ηλικίας κολέγιο σας έκανε επίσης. Ενώ το βράδυ θα φέρετε κλαμπ και μπαρ το απόγευμα είναι ο χρόνος μπιλιάρδου και αυτό είναι εξίσου καλό με οποιοδήποτε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Λας Βέγκας.
Η επιλογή μου για την καλύτερη πισίνα Spring Break είναι εκπληκτική για πολλούς, αλλά λογική. Οι ωραίες πισίνες στο Λας Βέγκας συνήθως συνδέονται με ένα ακριβό δωμάτιο του ξενοδοχείου. Εάν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά τις τιμές δωματίων, οι πισίνες στο Mandalay Bay, το Mirage και το MGM Grand θα είναι υπέροχα, αλλά αν έχετε έναν προϋπολογισμό, θα καταλήξετε αλλού.
Το Tropicana είναι όπου θα πρέπει να θέσετε τα βλέμματά σας επάνω. Η πισίνα στο Tropicana Hotel Las Vegas είναι εύκολα το καλύτερο μέρος για τους προϋπολογισμούς της άνοιξης. Η πισίνα είναι τεράστια και μπορείτε πάντα να βρείτε εκείνους τους προϋπολογισμούς minded κολέγιο co-eds περιαγωγής στα ρηχά νερά κοντά στο κολύμπι μπλάκτζακ.
Περισσότερες επιλογές πισίνας Spring Break στο Λας Βέγκας

Μεσημεριανό / Δείπνο με προϋπολογισμό στο Λας Βέγκας

Πρέπει να σας υπενθυμίσω ότι αν και είστε σε προϋπολογισμό κατά τη διάρκεια της Spring Break στο Λας Βέγκας, πρέπει να φάτε. Τα μεγαλύτερα λάθη της Spring Break αρχίζουν συνήθως με λίγα χαμένα γεύματα και τίποτα στο στομάχι σας για να απορροφήσει τις μεγάλες δόσεις αλκοόλ που θα καταναλώνονται. Περισσότερες φτηνές επιλογές φαγητού στο Λας Βέγκας

Επίσης, ρίξτε μια ματιά στα καλύτερα προσιτά εστιατόρια στο Λας Βέγκας

Φτηνά δικαστήρια τροφίμων στο Λας Βέγκας:
Το Village Eateries στο ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης / Νέας Υόρκης
Η Αγορά Αγροτών στο MGM Grand Hotel
Cypress Street Market στο Caesar Palace
Το δικαστήριο τροφίμων στο Fashion Show Mall

Εστιατόρια σε λογικές τιμές
Cheesecake Factory στο Caesars Palace
Το Maggiano βρίσκεται στο Fashion Show Mall
Regale Ιταλικά στο Excalibur

Δείτε 25 μέρη για φαγητό κάτω από $ 25

Φτηνές νυχτερινή ζωή του Λας Βέγκας για Spring Break

Η νυχτερινή ζωή του Λας Βέγκας μπορεί να πάρει πολύ ακριβά ώστε να χρειαστείτε ένα σχέδιο για να διατηρήσετε όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα, ενώ έχετε ακόμα έναν απίστευτο χρόνο. Χρειάζεστε τα μπαρ και τα νυχτερινά κέντρα με ελάχιστη κάλυψη χωρίς κάλυψη και τις δυνατότητες για μια ζωή που αλλάζει εμπειρία. Το φθηνότερο μέρος στη λωρίδα με το μικρότερο αριθμό επιτηδευμένων και το μεγαλύτερο δυνατό δυναμικό για διασκέδαση είναι το Carnaval Court στο Harrah's.

Αυτός ο τόπος είναι εορταστικός και μπορείτε εύκολα να περάσετε όλη την ημέρα εκεί. Δεν υπάρχει γραμμή μπροστά από όπου πρέπει να λιπαίνετε κάποιος $ 50 για να μπείτε και να φτάσετε σε λογικές τιμές ποτού σε μια διασκεδαστική ατμόσφαιρα.
Μετά από ώρες στο Λας Βέγκας είναι τεράστια αυτές τις μέρες και στο Spring Break έφτασε η ώρα να "κλωτσήσετε το παλιό σχολείο" στο σαλόνι φωτιάς Peppermill . Όταν άλλοι κατευθύνονται προς την φανταχτερή ταινία Disneyland μετά από κλαμπ της ώρας, θα βρίσκεστε σε ένα μέρος όπου το Λας Βέγκας είναι ακόμα το Λας Βέγκας. Πάρτε εκεί νωρίς για να πάρετε ένα περίπτερο και να ξεκουραστείτε και να πάρετε μια δόση πραγματικού Λας Βέγκας.

Ελέγξτε μερικά ακόμα Λας Βέγκας Clubs

Δοκιμάστε το σαλόνι eyecandy στο Mandalay Bay, είναι δωρεάν και μπορεί να είναι η εναλλακτική λύση για τη σκηνή της λέσχης που θα αδειάσει το πορτοφόλι σας.