Πριν προγραμματίσετε την άνοιξη σας στο Λας Βέγκας

Σχεδιάστε το σωστό για τις διακοπές διακοπών της άνοιξης

Θα πρέπει να έχετε μια επική διαλείμματα άνοιξης και το Λας Βέγκας είναι το μέρος για αυτό. Τώρα, πρέπει να μάθετε πώς μπορείτε να το αντέξετε οικονομικά. Οι επιλογές για ένα ελαφρύ διάλειμμα χαμηλού κόστους είναι άφθονες μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να τις βρείτε. Φτηνά τρόφιμα, φτηνά δωμάτια και φθηνά ποτά είναι ακριβώς γιατί θα πάτε στο Λας Βέγκας για άνοιξη το φετινό.

Εάν αποφασίσετε ότι θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα ενώ ξοδεύετε το χρόνο σας στο Λας Βέγκας ίσως χρειαστεί να εξαλείψετε τα νυχτερινά κέντρα του Λας Βέγκας.

Λοιπόν ... αν είσαι γυναίκα μπορεί να είναι πιο εύκολο να χτυπήσεις τα κλαμπ, παιδιά, απλά να βρεις ένα μέρος για μια μπύρα και να χτυπήσεις τις πισίνες. Επίσης, εάν χρειάζεστε λίγα ΔΩΡΕΑΝ πράγματα να κάνετε στο Λας Βέγκας δοκιμάστε αυτές τις προτάσεις.

Να φτάσετε στο Λας Βέγκας για Spring Break

Το να φτάνεις εκεί είναι συνήθως η μεγαλύτερη πρόκληση, οπότε διευκολύνεσαι να ξεκινήσεις την άνοιξη σου στο Λας Βέγκας βρίσκοντας την καλύτερη προσφορά. Πάρτε όλες τις πληροφορίες πτήσης που χρειάζεστε καθώς και να κυνηγήσετε το καλύτερο παζάρι για το Spring Break

Βρείτε ένα ξενοδοχείο για Spring Break στο Λας Βέγκας

Μπορείτε να βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Λας Βέγκας που δεν θα πάρει όλα τα χρήματά σας, που συμβαίνει να έχει μια ωραία πισίνα και προσφέρει προσιτή τροφή. Απλά πρέπει να είστε διατεθειμένοι να χώνετε δώδεκα από τους φίλους σας σε 300 τετραγωνικά πόδια.

Επιλέξτε ένα πάρκο για το πάρτι σας Spring Break

Καθώς ξεκινά το Spring Break, κάνει την εποχή της πισίνας στο Λας Βέγκας. Βρείτε το καλύτερο μέρος για να περάσετε ολόκληρο το απόγευμα καθώς αναρρώνετε από τα προηγούμενα αδιακρίτως βράδια. Πίνετε άφθονο νερό και επαναφορτίζετε σε μια πισίνα του Λας Βέγκας.

Χρειάζεστε ένα σαλόνι για την εορτή της Πρωτοχρονιάς

Χρειάζεστε ένα σαλόνι για την νωρίς Spring Break Celebration και το καλύτερο πράγμα για ένα σαλόνι είναι ότι είναι συνήθως δωρεάν. Το sound lounge Eyecandy στο Mandalay Bay είναι ο τρόπος να πάτε αν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα για κάλυψη και εξακολουθείτε να θέλετε να νιώσετε σαν να χτυπάτε τα κλαμπ. Θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα και να περάσετε αξέχαστα, να χτυπήσετε το Carnaval Court στο Harrah's, ψυχαγωγία, ποτά και αμέτρητες διασκέδαση.

Βρείτε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης για την αργά νύχτα δράση διακοπής της άνοιξης

Τα νυχτερινά κέντρα στο Λας Βέγκας είναι όπου όλη η δράση φαίνεται να είναι μετά από 11. Μπορούν να κοστίζουν λίγο, αλλά είμαι βέβαιος ότι μπορείτε να βρείτε ένα μέρος που ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας. Μείνετε μακριά από την υπηρεσία μπουκαλιών, εκτός εάν εισέλθει ο έλεγχος οικονομικής βοήθειας.

Ίσως χρειαστεί να φάτε κατά τη διάρκεια της άνοιξης

Πρέπει να φάτε κατά τη διάρκεια της Spring Break και καταλαβαίνω ότι το χρηματικό ποσό που προορίζεται για τα τρόφιμα είναι ένα μικρό μέρος του προϋπολογισμού σας, μπορώ να βοηθήσω. Αυτός είναι ο πόρος σας για φθηνά τρόφιμα που θα σας κρατήσουν ζωντανούς ανάμεσα στις κενές θερμίδες αλκοόλ.