Ταξίδια περιπέτειας με Austin Adventures

Το Austin Adventures (πρώην Austin-Lehman Adventures) διοργανώνει μικρά ομαδικά ταξίδια

Σημείωση του συντάκτη: Η εταιρεία άλλαξε το όνομά της σε Austin Adventures. Αυτή η κορυφαία ταξιδιωτική εταιρεία αγοράστηκε από την Xanterra Parks & Resorts, η οποία είναι ιδιοκτήτρια της Windstar Cruises και της VBT Bicycle and Walking and Vacations, και έχει παραχωρήσει ξενοδοχεία σε διάφορα εθνικά πάρκα.

Το Austin Adventures είναι μια μικρή ταξιδιωτική εταιρεία περιπέτειας με έδρα το Μπίλινγκς, MT, που ειδικεύεται σε ενεργές διακοπές υψηλού επιπέδου.

Κάθε ταξίδι περιορίζεται σε 12 άτομα ή κατ 'ανώτατο όριο σε 18 οικογενειακά ταξίδια, οπότε η αναλογία επισκεπτών προς οδηγό δεν είναι μεγαλύτερη από 6 προς 1. Η εταιρεία δραστηριοποιείται εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια και οι εκδρομές έχουν καταχωρηθεί μεταξύ των 25 καλύτερων νέων εκδρομών του κόσμου από το περιοδικό National Geographic Adventure Magazine σε πολλές περιπτώσεις.

Austin Adventures Boss Pitch: Γιατί Ταξιδέψτε μαζί μας;

Ο Dan Austin, συνιδρυτής και διευθυντής της Austin-Lehman Adventures (που σήμερα ονομάζεται Austin Adventures), λέει: "Πριν ξεκινήσουμε τις Austin-Lehman Adventures, ο Paul Lehman και εγώ εσκεμίσαμε πολύ για το τι κάνει μια μεγάλη εταιρεία ξενάγησης σε έναν κόσμο πολλών καλά επιστρέψαμε σε δύο πράγματα: υπηρεσία πάνω από την κορυφή πέρα ​​από και πέρα ​​από ό, τι θα περίμενε κανείς και συνεχής δέσμευση των πιστών αποφοίτων από τους αποφοίτους τους, ζητώντας τα σχόλιά τους, σοβαρή ακρόαση και αντίδραση στις ιδέες και τις προτάσεις τους.

"Δεν είναι εύκολο να" wow "τους ανθρώπους, αλλά παίρνει ένα ταξίδι ALA και νομίζω ότι θα εκπλαγείτε.

Είναι τα μικρά πράγματα που κάνουμε, όπως η ακρόαση πάνω από ένα γεύμα πικνίκ ότι ένας επισκέπτης είναι άγριος για την ελβετική σοκολάτα και στη συνέχεια με τους οδηγούς μας να τους εκπλήξει με μερικά μπαρ στο μαξιλάρι τους εκείνο το βράδυ. Είναι επίσης τα μεγάλα πράγματα όπως να γνωρίζετε ένα μυστικό μονοπάτι που οδηγεί στην πιο εντυπωσιακή θέα που δεν βρέθηκε σε κανένα τουριστικό χάρτη.

Θα ήθελα να πω, μετά από πολλά χρόνια μυστικής που παίρνει τα ταξίδια των άλλων περιοδεία της εταιρείας και παρακολουθώντας στενά τη δική μας, ALA έχει τα περισσότερα «wows» στην επιχείρηση. Και το μέρος διασκέδασης ... δεν είμαστε ποτέ μέσα από το να είμαστε δημιουργικοί και έξω από τον εαυτό μας! "

"Είμαστε εξίσου παθιασμένοι με την αφοσίωσή μας στην ύπαρξη μιας" πελατοκεντρικής "εταιρίας, το κάνουμε αυτό με προσεκτική ακρόαση και δημιουργώντας εύκολους τρόπους για τους επισκέπτες μας να προσφέρουν ανατροφοδότηση και προτάσεις πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από ένα ταξίδι. οι σύμβουλοι πωλήσεων μεριμνούν ιδιαίτερα για την αντιστοίχιση ενός επισκέπτη με το σωστό ταξίδι ή για να προτείνουν ένα ιδιωτικό, προσαρμοσμένο ταξίδι, αν είναι πιο κατάλληλο.Σε ένα ταξίδι, οι οδηγοί μας είναι πάντα πρόθυμοι να τροποποιήσουν ένα δρομολόγιο εάν μερικοί άνθρωποι επιθυμούν λιγότερη πεζοπορία και περισσότερη ποδηλασία, στην πόλη που περιηγεί στα καταστήματα ή ένα ρομαντικό δείπνο με κεριά από μόνοι τους.Μετά από το ταξίδι θα σας καλωσορίσουμε στο σπίτι με ένα φιλικό email και θα συνδεθείτε με ένα εύκολο φόρουμ αξιολόγησης ταξιδιού.Π Paul και εγώ αναθεωρούμε κάθε σχόλιο και βαθμολογία και να κάνουμε άμεσες αλλαγές, αν χρειαστεί, όπως είναι ο χρόνος διακοπής λειτουργίας, μια νέα δοκιμή ή η επιλογή του εστιατορίου.

Δημοφιλή περιηγήσεις Austin Adventure

Ορισμένα από τα πιο δημοφιλή ταξίδια της εταιρείας, τα οποία προσφέρονται κάθε χρόνο, περιλαμβάνουν δύο οικογενειακές περιπέτειες: την οικογενειακή περιπέτεια του εθνικού πάρκου Yellowstone και το πακέτο διακοπών Alberta - Banff.

Άλλα ταξίδια που έχουν σχεδιαστεί για ταξιδιώτες ηλικίας 16 ετών και άνω περιλαμβάνουν: Αλάσκα - Kenai χερσόνησο, Yellowstone και Grand Teton Εθνικά Πάρκα το χειμώνα, και Κόστα Ρίκα Fitness διακοπές.

Τα τρία ταξίδια που κατατάσσονται μεταξύ των "Καλύτερων 25 Νέων Ταξιδιών στον κόσμο" είναι η Παναμάς Περιπέτεια, η Περιπέτεια Κρασιού Οίνου Okanagan και η Περιπέτεια Oaxaca.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την Austin Adventures ή καλέστε 800-575-1540.

Περισσότερες κορυφαίες εταιρίες ταξιδιών περιπέτειας

Εδώ είναι ένας σύνδεσμος για τις επιλογές μας για τις κορυφαίες εταιρίες ταξιδιών περιπέτειας - ταξιδιωτικούς πράκτορες που μπορούν να κάνουν το όνειρο ταξίδι σας πραγματικότητα. Ρίξε μια ματιά. Αν η αγαπημένη σας εταιρεία δεν βρίσκεται σε αυτή τη λίστα, ενημερώστε με σε ένα email.

Ψάχνετε για εταιρείες ειδικών περιπέτειας και αθλητικών ταξιδιών;

Ψάχνετε για ονειρεμένα ταξίδια ποδηλάτων και περιπέτειες;
Ψάχνετε για πολυ-αθλητικά ταξίδια με αδρεναλίνη;


Ψάχνετε για τα καλύτερα ταξίδια Rafting παγκοσμίως;
Ψάχνετε για πηγές για σπουδαία ταξίδια οικογενειακής περιπέτειας ;
Ψάχνετε για διασκεδαστικές διακοπές εκμάθησης σε όλο τον κόσμο;
Ψάχνετε για ακραίες περιπέτειες για σωματικές ή πνευματικές ανησυχίες;