Βροχή στο 4ο, το δημοφιλές γκέι μπαρ χορού στο Ώστιν

Η χρέωση του ίδιου του πολυτελούς gay lounge του Austin , "Η βροχή στο 4ο έχει περάσει δυναμικά για αρκετά χρόνια, μερικές πόρτες μακριά από το πολυετές αγαπημένο γκέι Austin hangout, Oilcan Harry's . Σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα, έχει γίνει ένας σημαντικός παίκτης στη σκηνή, δίνοντας τους αντιπάλους του ένα τρέξιμο για τα χρήματά τους.

Η βροχή καταλαμβάνει ένα τμήμα της Δυτικής 4ης που έχει κρατήσει μια σειρά ομοφυλοφιλικών συλλόγων, πιο πρόσφατα η σπάνια, Dahmer-που ονομάζεται Bosch Cellar.

Είναι βήματα από πολλά μοντέρνα εστιατόρια και απέναντι από το γκέι δημοφιλές Halcyon Coffeehouse, Bar, και Lounge .

Ο σύλλογος χωρίζεται σε τρία κύρια μέρη (όχι σε αντίθεση με το Oilcan's): ένα μπροστινό bar με πιό μαλακό έχει ένα τραπέζι μπιλιάρδου και cushy δερμάτινους καναπέδες - αισθάνεται το σαλόνι-esque και χαλαρωτικό. Το κοκτέιλ μπαρ μπροστά είναι συχνά λιγότερο γεμάτο από ό, τι σε άλλα μέρη της βροχής, επομένως δεν είναι κακή ιδέα να παραγγείλετε τα κοκτέιλ σας (σε πολύ λογικές τιμές!) Εδώ.

Το μεσαίο δωμάτιο διαθέτει ένα μικρό αλλά μυθικό dance floor με παλλόμενα, φωτισμένα πάνελ δαπέδου που προκαλούν το πνεύμα του John Travolta να πάρει κάτω στο πυρετό το βράδυ του Σαββάτου . Από τη μια πλευρά υπάρχουν μερικές ζεστές καμπάνες για ψύξη και σε μια άλλη πλευρά θα βρείτε ένα ωραίο μακρύ μπαρ που τοποθετείται πίσω από έναν τοίχο από τούβλα με οπίσθιο φωτισμό στα χρώματα του ουράνιου τόξου (είναι ευτυχώς καλαίσθητο και λεπτό νεύμα στα χρώματα Pride). Η ακουστική σε αυτό το δωμάτιο, με την ξύλινη οροφή που ανεβαίνει, είναι εξαιρετική, και οι DJ-spun μελωδίες είναι αισιόδοξες και διασκεδαστικές.

Το τρίτο τμήμα περιλαμβάνει ένα ευρύχωρο αλλά αρκετά άνετο αίθριο, το οποίο είναι λίγο πιο ήσυχο από το υπόλοιπο της βροχής και είναι ιδανικό για κουράγιο και κουβεντούλα. Η συνολική ατμόσφαιρα εδώ καθώς και στο μεγαλύτερο μέρος του μπαρ είναι μία από τις γιορτές και την ένταξη. Ο σίγουρα καλός γκέι μπαρ του Austin.

Το πλήθος είναι εκλεκτικό, αν τείνει προς το συλλογικό αλλά ακόμα με πολλούς λαούς όλων των ηλικιών.

Είναι επίσης ένα από τα πιο ομοφυλοφιλικά γκέι κλαμπ στην πόλη και καταφέρνει να είναι ένας τόπος όπου ομάδες φίλων συγκεντρώνονται χωρίς να αισθάνονται κλασσικά και να νοσταλγούν τον τρόπο που αισθάνονται κάποια μέρη στο Ώστιν. Και παρόλο που έχει σαφώς στόχο μια αναβαθμισμένη εμφάνιση, το πλήθος καλύπτει στυλ και γούστα - αυτό είναι το είδος του χώρου όπου θα ταιριάζετε με μια λεπτή φόρμα με κομμένα τζιν ή τζιν.

Η βροχή στο 4ο είναι στο funky Warehouse District του Ώστιν, στη νότια άκρη του κέντρου της πόλης , στην οδό 217 W. 4th Street, 512-494-1150. Το μπαρ είναι ανοιχτό το βράδυ και έχει μερικά διασκεδαστικά θεματικά γεγονότα, όπως παρουσιάσεις τράβηξης τις Κυριακές, διαγωνισμό "αγόρι ημερολογίου" τις Πέμπτες, και τουρνουά πισίνας τις Δευτέρες. Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα γκέι μπαρ της Austin, δεν υπάρχει γενικά επιβάρυνση κάλυψης.