Το ποδήλατο Veloway στο Ώστιν

Trail Αποκλειστικά για Ποδήλατα και Σκάφη

Σας αρέσει να κάνετε ωραίες βόλτες με ποδήλατα, αλλά να μην μπεις να περιηγείστε μέσα από πολυσύχναστους και θορυβώδεις δρόμους; Το Veloway είναι ένα μοναδικό και απομονωμένο μονοπάτι που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ποδηλασία και ποδηλασία.

Πού είναι το Veloway;

Το Veloway βρίσκεται στο Metropolitan Park του Slaughter Creek (4900 La Crosse Ave Austin, TX 78739). Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Veloway μονοπάτι από το Expressway του MoPac από το Bowie High School (εκτός σχολικών ωρών) ή σχεδόν ένα μίλι νότια της Slaughter Lane.

Το Veloway βρίσκεται σε μια ήσυχη και απομονωμένη περιοχή, ώστε να μην ενοχλείται από θόρυβο δρόμου. Για να δείτε την πλήρη διαδρομή, δείτε τον χάρτη της πόλης του Veloway.

Ποσο μεγαλο ειναι?

Το Veloway εκτείνεται σε περισσότερα από 100 στρέμματα του πάρκου. Το ίδιο το μονοπάτι είναι ένας βρόχος 3,17 μιλίων από πλακόστρωτη άσφαλτο και εκτείνεται σε 23 πόδια πλάτος.

Για ποιόν είναι?

Οι περιπατητές, οι δρομείς, οι πεζοπόροι και η μηχανοκίνητη κυκλοφορία απαγορεύονται στο Veloway. Προορίζεται μόνο για ποδηλάτες και κυλίνδρους. Η ιππασία γίνεται με έναν τρόπο (δεξιόστροφα), ώστε να μην συγκρουστείτε με άλλους αναβάτες. Υπάρχουν πολλά αθλητικά σωματεία που μπορείτε να συμμετάσχετε χρησιμοποιώντας το Veloway, όπως το Hill Country Inline Club.

Πότε είναι ανοιχτό;

Το Veloway είναι ανοιχτό κάθε μέρα από την αυγή μέχρι το σούρουπο. Είναι κλειστό μόνο λίγες μέρες το χρόνο για ιδιωτικές εκδηλώσεις. Το Veloway είναι κλειστό από τις 22:00 έως τις 5:00

Ποιοί είναι οι κανόνες?

Σύμφωνα με την πόλη του Ώστιν, αυτοί οι κανόνες επιβάλλονται στο Veloway:
- Η διανυκτέρευση απαγορεύεται
- Οι γρήγοροι αναβάτες πρέπει να παραμείνουν στα αριστερά της κεντρικής γραμμής και οι βραδύτεροι αναβάτες πρέπει να παραμείνουν στα δεξιά
- Μείνετε στο πλακόστρωτο μονοπάτι και μην αφαιρέσετε φυτά, πετρώματα ή άλλα φυσικά χαρακτηριστικά από το Veloway
- Τα κράνη πρέπει να φοριούνται από το διάταγμα της πόλης
- Ακολουθήστε τη φορά μονής κατεύθυνσης (δεξιόστροφα)
- Δεν επιτρέπονται αλκοολούχα ποτά και γυάλινα δοχεία στο Veloway
- Απαγορεύεται η ποδηλασία πέρα ​​από τη χώρα

Άλλες συμβουλές Veloway

Ενώ υπάρχει μια βρύση στο Veloway, φροντίστε να φέρετε τη δική σας φιάλη νερού σε περίπτωση που δεν λειτουργεί ή σε περίπτωση που παράγει μόνο ζεστό νερό. Εάν πρέπει να αναφέρετε τον βανδαλισμό στο Veloway, καλέστε το 911 και ζητήστε την αστυνομία του πάρκου. Εάν πρέπει να αναφέρετε ανασφαλείς συνθήκες στο Veloway ή αντικείμενα που χρειάζονται επισκευή, καλέστε το 311 .

Το Veloway βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το κέντρο αγριολούλουδου Lady Bird Johnson. Ο συνδυασμός των δύο κάνει μια εξαιρετική οικογενειακή έξοδο. Πρώτα, κάντε την άσκησή σας και στη συνέχεια κάντε μια βόλτα στους πανέμορφους και εκπαιδευτικούς κήπους του κέντρου. Μπορείτε ακόμη να έχετε μια υγιή μπουκιά για να φάτε στο Wildflower Cafe, το οποίο χρησιμοποιεί φρέσκα χόρτα από τον κήπο σε μερικές από τις σαλάτες και άλλα πιάτα του.

Επεξεργασμένο από τον Robert Macias