Οι πόλεμοι αποθήκευσης στο Μαϊάμι

Αυτο-αποθήκευσης Δημοπρασίες στη Νότια Φλόριντα

Ψάχνετε να μπείτε στη δράση των Wars Wars που εμπνέεται από την τηλεοπτική εκπομπή του A & E; Οι επιχειρήσεις αυτοεξυπηρέτησης του Μαϊάμι συνήθως διεξάγουν δημοπρασίες για τα περιεχόμενα των εγκαταλελειμμένων μονάδων και υπάρχουν διαγωνιζόμενοι που παρατάσσονται για να αποκτήσουν την ευκαιρία να χτυπήσουν το μεγάλο τους με την ανεύρεση ενός ανεκτίμητου αντίκα ή άλλων πολύτιμων αντικειμένων μέσα σε ένα ντουλάπι αποθήκευσης.

Αυτο-αποθήκευση στο Μαϊάμι

Η αυτο-αποθήκευση είναι τεράστια. Τροφοδοτείται από την απίστευτη απαίτηση για περισσότερο χώρο για την αποθήκευση των παιχνιδιών, των θησαυρών, των οικιακών ειδών και των απλών παλιών σκουπιδιών αμέτρητων ατόμων, τα μη περιγραφόμενα χαμηλού κόστους και χαμηλού κόστους κτίρια που αναδύονται σε όλη την περιοχή του Μαϊάμι.

Μερικοί από τους σημαντικότερους παράγοντες της βιομηχανίας αυτής περιλαμβάνουν:

Αν ψάχνετε για μια μονάδα αποθήκευσης για τα δικά σας τιμαλφή, οι πιθανότητες είναι ότι υπάρχουν αρκετές μέσα σε λίγα χιλιόμετρα από την κατοικία σας, όπου και αν βρίσκεστε στην περιοχή του Μαϊάμι.

Εύρεση δημοπρασιών αποθήκευσης

Ο νόμος της Φλώριδας προβλέπει ότι οι ιδιοκτήτες αυτοτελών μονάδων αποθήκευσης έχουν δικαίωμα λήψης στο σύνολο του περιεχομένου που είναι αποθηκευμένο σε μια μονάδα. Αν το άτομο που ενοικιάζει μια μονάδα αποθήκευσης δεν καταβάλλει ενοίκιο για μεγάλο χρονικό διάστημα, ο ιδιοκτήτης της μονάδας έχει το δικαίωμα να εκχωρήσει το περιεχόμενο της μονάδας για να ικανοποιήσει τα ποσά που πληρώθηκαν στο παρελθόν. Οποιαδήποτε χρήματα που λαμβάνονται από τη δημοπρασία υπερβαίνουν το οφειλόμενο ποσό ανήκουν στο άτομο που ενοικίασε τη μονάδα.

Πρακτικά, οι ιδιοκτήτες μονάδων συνήθως δεν θέλουν να διεξάγουν οι ίδιοι τις δημοπρασίες. Αντ 'αυτού, προσλαμβάνουν επαγγελματίες πλειστηριασμούς που γνωρίζουν τους κανόνες του νόμου περί εμπράγματων δικαιωμάτων και της διαδικασίας πλειστηριασμού.

Αυτοί οι επαγγελματίες πλειστηριαστές ταξιδεύουν στο κράτος, και μερικές φορές στη χώρα, διεξάγουν δημοπρασίες για διαφορετικούς ιδιοκτήτες μονάδων αποθήκευσης.

Μετά από αυτούς τους επαγγελματίες δημοπράκτες είναι ο ευκολότερος τρόπος για να εντοπίσετε τις δημοπρασίες αποθήκευσης που λαμβάνουν χώρα στην περιοχή του Μαϊάμι. Συνήθως, ένας δημοπράτης θα έρθει στην πόλη για να πλειστηριαστεί τουλάχιστον τρεις μονάδες σε μια συγκεκριμένη εγκατάσταση.

Σε πολλές περιπτώσεις, θα διεξάγουν δημοπρασίες σε πολλαπλές εγκαταστάσεις που ανήκουν στην ίδια αλυσίδα κατά τη διάρκεια ενός μόνο ταξιδιού. Μερικοί από τους δημοπράτες και οι ιστοτόποι δημοπρασιών που θα θέλατε να παρακολουθήσετε είναι:

Τι να περιμένετε σε μια δημοπρασία αποθήκευσης

Όταν φτάσετε σε μια δημοπρασία αποθήκευσης, θα σας ζητηθεί να εγγραφείτε. Πριν ξεκινήσει η δημοπρασία, ο δημοπράτης θα σας συμβουλέψει για τους κανόνες, οι οποίοι περιλαμβάνουν συνήθως:

Θυμηθείτε, οι δημοπρασίες αποθήκευσης δεν είναι γοητευτικές στην πραγματική ζωή και οι θησαυροί που βλέπετε στην τηλεόραση πραγματικότητας πιθανότατα δεν θα είναι σε μια μονάδα που αγοράζετε. Προσοχή!