Περιοχές Queens: Κοντά στο Μανχάταν

Ζώντας στο δυτικό Queens: Astoria, Long Island City και Jackson Heights

Τρεις από τις πιο δημοφιλείς γειτονιές στα δυτικά Queens για αυτούς που μετακινούνται στο Μανχάταν είναι οι Astoria , Long Island City (LIC) και το Jackson Heights . Είναι όλα μια μικρή απόσταση με το μετρό από το Midtown. Το Astoria και το LIC βρίσκονται απέναντι από τον East River από το Midtown και το Upper East Side.

Δεδομένου ότι οι άνθρωποι διατιμώνται από το Μανχάταν, οι δυτικοί Queens έχουν κερδίσει τη δημοτικότητα, ειδικά για τους λαούς των 20s και 30s.

Για να βρείτε ένα διαμέρισμα, ένας μεσίτης ακίνητων περιουσιών είναι συνήθως η ευκολότερη διαδρομή για να πάει, αλλά αναμένεται να πληρώσει ένα μήνα μίσθωμα σε τέλη. Ή ελέγξτε τις τοπικές εφημερίδες για καταχωρήσεις χωρίς χρέωση. Επίσης, οι μικροί ιδιοκτήτες συχνά δημοσιεύουν σημάδια ενοικίασης σε παράθυρα και σε πλυντήρια και καφετέριες.

Astoria

Η Astoria έχει γίνει η πιο καυτή, πιο δημοφιλής γειτονιά του Queens. Είναι πολύ κοντά στο Μανχάταν μέσω των υπογείων N, W, R και V (10 με 20 λεπτά στο Midtown). Έχει μια πραγματική ατμόσφαιρα γειτονιάς με πολλά υπέροχα μέρη για φαγητό και κατάστημα και υπάρχει ακόμα και νυχτερινή ζωή. Οι μετανάστες από όλο τον κόσμο έχουν φέρει στην Astoria το πιο εκλεκτικό μείγμα εστιατορίων οπουδήποτε στο Queens. Σε κάθε γωνιά μπορείτε να δείτε τέσσερα εστιατόρια, το καθένα από τα οποία αντιπροσωπεύει κουζίνα από διαφορετική ήπειρο. Ένα μειονέκτημα για την Astoria είναι τα συμφραζόμενα δρομάκια. Πάρτε τα μέσα μαζικής μεταφοράς για να αποφύγετε παραφροσύνη.

Hipsters και yuppies έχουν ανακαλύψει Astoria, η οποία έχει συμβάλει στην αύξηση των τιμών ενοικίασης και κατοικιών. Είναι ακόμα δυνατό να βρεθεί ένα μεγάλο διαμέρισμα (με πρόσβαση στην οροφή ή στην αυλή) που είναι μια πραγματική εξοικονόμηση από τη ζωή στο Μανχάταν. Πιο κοντά στο Long Island City, οι δρόμοι είναι πιο βιομηχανικοί, η κατοικία είναι πιο σκληρή και τα μισθώματα μειώνονται. Αποφύγετε να ζείτε στην 31η οδό με το υπερυψωμένο μετρό . Βόρεια της λεωφόρου Astoria, η στέγαση τείνει να είναι σε πιο ακριβά σπίτια σειρά, με λιγότερα ενοίκια.

Long Island City

Λιγότερο ευγενική απ 'ό, τι η Astoria, το Long Island City βρίσκεται μεταξύ του βιομηχανικού παρελθόντος και του ευγενικού μέλλοντός του. Η LIC έχει επίσης ζωντανές βιομηχανικές περιοχές, κάποιες άσχημες κατοικίες και ελάχιστες (αν και αυξανόμενες) επιλογές νυχτερινής διασκέδασης και επιλογές για φαγητό. Το σπίτι του μοναδικού ουρανοξύστη του Queens και πολλών χώρων τέχνης και πολιτιστικής κληρονομιάς (όπως ο PS 1, ο περίφημος χώρος τέχνης του δήμου) Πολλοί καλλιτέχνες καλούν το σπίτι του LIC (συχνά μεταναστεύουν από το ακριβό Μπρούκλιν). Η εξαιρετική τοποθεσία του LIC έχει την προσοχή των ηγετών της πόλης και των επιχειρήσεων με μεγάλα σχέδια για την ανάπτυξη της προκυμαίας. Η Queens West έχει ήδη κατασκευάσει δύο οικιστικούς πύργους και έχει σχέδια για πολλά άλλα.

Το LIC δεν μπορεί να χτυπηθεί για μετακίνηση στο Μανχάταν. Είναι η συντομότερη μετάβαση από το Queens. Πάρτε τα 7, E, F, N, R, V, ή W στο Midtown (ή το αργό G νότο στο Μπρούκλιν). Η σήραγγα Midtown συνδέει επίσης το LIC με το Μανχάταν.

Είναι καλύτερο να αποφύγετε το βράδυ περπάτημα μέσω των βιομηχανικών και αποθηκευτικών χώρων της LIC. Απλά δεν υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι στους δρόμους για να εξασφαλίσουν ότι η ασφάλεια σε αριθμούς αισθάνεται ότι ενθαρρύνει τους New Yorkers.

Jackson Heights

Αν και το Jackson Heights είναι μακρύτερα από άλλες γειτονιές στα δυτικά Queens (όπως το Woodside και το Sunnyside ), είναι ευκολότερο να μετακινηθείτε στο Μανχάταν, επειδή οι υπόγειες διαβάσεις E και F εκτελούνται ρητά, σταματώντας μόνο δύο φορές πριν φτάσετε στο Lexington Avenue. Είναι λιγότερο από 15 λεπτά από το Midtown Manhattan μέχρι τη λεωφόρο Roosevelt στο Jackson Heights. Παρόμοια με την Astoria, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για φαγητό και ψώνια στη γειτονιά. Αν και η λεωφόρος Roosevelt είναι γεμάτη συμφόρηση και δυνατά, οι οικισμοί είναι ήσυχοι.

Το Jackson Heights είναι γνωστό για το τμήμα της Μικρής Ινδίας στην 74η οδό, βόρεια του Ρούσβελτ. Αλλά ολόκληρη η γειτονιά είναι πολύ μεγαλύτερη και πιο ποικιλόμορφη. Οι μετανάστες από τη Λατινική Αμερική και τη Νότια Ασία κυριαρχούν. Είναι επίσης το κέντρο της ομοφυλοφιλικής κοινότητας Latino στο Queens.

Η στέγαση κοντά στη μεταφορά τείνει να είναι σε μεγάλα πολυκατοικίες. Πολλοί διαφημίζονται ως προπολεμικές, πράγμα που σημαίνει ότι τα διαμερίσματα είναι μεγαλύτερα και καλύτερα μονωμένα (λιγότερο θόρυβος) από ό, τι στα νεότερα κτίρια. Άλλοι δρόμοι είναι επενδεδυμένοι με σπίτια σειράς και λιγότερο συχνά με πολυκατοικίες και μονοκατοικίες.
Περισσότερες γειτονιές στα Δυτικά Βασίλισσα Sunnyside , Woodside, Maspeth, Middle Village και Ridgewood είναι λιγότερο γνωστές γειτονιές στο δυτικό Queens. Είναι φθηνότερα από το Jackson Heights, το Hunters Point στο Long Island City και το Astoria. Ωστόσο, οι επιλογές μαζικής μεταφοράς δεν είναι τόσο καλοί, και υπάρχουν λιγότερες επιλογές σε εστιατόρια και νυχτερινή ζωή.

Sunnyside και Woodside

Κατά μήκος του μετρό 7 , αυτές οι γειτονιές είναι φθηνότερες και πολύ δημοφιλείς με ιρλανδούς μετανάστες. Υπάρχει περισσότερος Guinness στη βρύση ανά μπλοκ από οπουδήποτε αλλού στο Queens.

Μάσπεθ, Μέση Χωριό και Ridgewood


Το μετρό Μ συνδέει αυτές τις γειτονιές με μπλε κολάρο με το Μπρούκλιν και το χαμηλότερο Μανχάταν.