Μέσα στην Ατλάντα: Μας αρέσει ο Μαριάν Λιού του BuHi

Μας αρέσει η Marian Liou της BuHi μοιράζεται τα αγαπημένα της σημεία στην Ατλάντα

Είμαστε πίσω με τη σειρά μας Μέσα στην Ατλάντα, κάθε εβδομάδα καθόμαστε με επιρροές ντόπιους για να μιλήσουμε για το τι σημαίνει Ατλάντα σε αυτούς. Σήμερα συζητάμε με τον Marian Liou από το We Love BuHi. Μπορεί να αναγνωρίσετε τη Λιού ως τη γυναίκα πίσω από το άσχημο We Love BuHi Instagram, όπου διαθέτει τους ανθρώπους πίσω από αυτά τα πιάτα της Highway του Buford που αγαπάμε τόσο πολύ. Ο Λιού ίδρυσε αυτήν την κοινοτική οργάνωση πριν από ένα χρόνο ως τρόπο για να προωθήσει την ποικιλομορφία και τον πολιτισμό στην περιοχή πέρα ​​από τα τρόφιμα - και επιτυγχάνει με μεγάλους τρόπους.

Πρόσφατα, ο πρώην αυτός πληρεξούσιος μίλησε στο Creative Mornings για την πρωτοβουλία, κέρδισε ένα βραβείο Blinkie μέσω του συνασπισμού ποδηλάτων της Ατλάντα και εμφανίστηκε ως ένα από τα 2016 People to Watch της Creative Loafing. Σήμερα θα κάνουμε μια περιοδεία στο The Big Peach με την ίδια τη Λιού.

Ζω στην ... "Brookhaven απέναντι από το The Pink Pony. Είναι υπέροχο γιατί είναι εξαιρετικά βολικό για οπουδήποτε στην πόλη και, φυσικά, Buford Highway. "

Επιθυμώ να μάθουν οι άνθρωποι ... "Υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που είναι αφοσιωμένοι, περίεργοι και αφοσιωμένοι στο να βάλουν το σήμα τους σε αυτή την πόλη και είναι πραγματικά δυνατό για καθέναν να το κάνει".

Μπορείτε να με βρείτε ... "Στον αυτοκινητόδρομο Buford. Πραγματικά ξοδεύω τον περισσότερο χρόνο μου εκεί. "

Είναι ώρα δείπνου, κατευθύνω ... "Μικρή Μπανγκόκ στην γέφυρα του Τσέσαϊρ. Λατρεύω επίσης κάθε pho ή banh mi θέση στην οδό Buford (Μην ζητάτε να πάρω ένα αγαπημένο!). Πήγα πρόσφατα στο BoccaLupo και μου άρεσε πολύ. Πηγαίνω στο Shoya Izakaya για ειδικές περιστάσεις και το La Mei Zi για το μπουφέ του σαββατοκύριακου, όταν ψάχνω για κινέζικο / ταϊβανέζικο φαγητό που έχει γεύση όπως οι γονείς μου ή οι παππούδες μου το έκαναν.

Προχωράω στο αρτοποιείο του Χονγκ Κονγκ νωρίς το πρωί για τα ζεστά κέικ καρύδας και τα ζεστά κέικ αυγών. "

Ρολόι χτυπά 5η ώρα, πίνω ... "Τσάι με φούσκα με μπάλες ταπιόκας και ζελέ ζελέ. Μισό σάκχαρο, χωρίς πάγο. Τα αγαπημένα μου σημεία είναι Γρήγορα για τις μαστιχένιες μπάλες ταπιόκα και τα Boney Bits όταν χρειάζομαι ένα πιο ήσυχο μέρος για μια συνάντηση.

Οδηγώ στην Αρτοποιία Sweet Hut όταν έχω τα παιδιά μου επειδή είναι το απόλυτο φαβορί τους. "

Το Καλύτερο Διατηρημένο Μυστικό της Ατλάντα είναι ... "Η διαδρομή MARTA του λεωφορείου 39, η οποία εκτελείται στην οδό Buford ανάμεσα στους σταθμούς Lindbergh και Doraville. Μπορείτε να πάρετε όλες τις φωτογραφίες που θέλετε από αυτό που μόλις φάγατε στον αυτοκινητόδρομο Buford και μετά να τα τοποθετήσετε στα κοινωνικά μέσα χωρίς να θέσετε σε κίνδυνο τους πεζούς ή τον εαυτό σας.

Όταν παίζω τον Τουριστικό, πηγαίνω στο ... "Buford Highway και Sweet Auburn Curb Market. Όταν η οικογένεια και οι φίλοι μπαίνουν στην πόλη, το μόνο που κάνουμε είναι να φάμε, ειλικρινά. Αγαπάμε τα μέρη που είναι λίγο λιθάρια και όχι τόσο λαμπερά. Παίρνα τα παιδιά μου στο Βοτανικό Κήπο της Ατλάντα, αλλά τώρα που είναι λίγο μεγαλύτερα, περνάμε πολύ χρόνο στο πάρκο Piedmont. Θέλω τα αγόρια μου να νιώθουν ότι η πόλη στην οποία ανήκουν ανήκει σε αυτά και να αισθάνονται την αίσθηση περιέργειας, εξερεύνησης και ιδιοκτησίας για την Ατλάντα ".

Παίρνω τον ιδρώτα μου ... "στις εκδηλώσεις της Ατλάντα Streets Alive. Αν μπορούσα, θα περπατούσα παντού και θα την έκανα μια μέρα. "

Αγαπώ τα χρήματά μου στα ... "Τα βιβλία Atlanta Vintage επειδή το ζευγάρι που το κατέχει, ο Bob Roarty και ο Jan Bolgla, είναι ένας πολιτικός θησαυρός. Και λόγω των γατών θεραπείας. "