Τι να Pack για ένα ταξίδι στο Phoenix

Συμβουλές για ντουλάπα για ταξίδια στην έρημο

Οι άνθρωποι που επισκέπτονται την περιοχή Φοίνιξ είναι μερικές φορές αβέβαιοι για το τι ρούχα να φέρει στην έρημο πόλη. Οι Αριζόνα πάντοτε μπορούν να πουν ποιοι είναι οι εκτός πόλης, καθώς είναι συχνά οι άνθρωποι που φορούν σορτς και δεξαμενές όταν είναι 65 μοίρες το χειμώνα και κάνουν ηλιοθεραπεία στη ζοφερή θερμότητα του καλοκαιριού. Έτσι δεν κοιτάζετε μακριά και παραμείνετε άνετοι, αυτές είναι οι καλύτερες συμβουλές συσκευασίας για το ταξίδι σας.

Χειμερινή ενδυμασία

Κατά τη διάρκεια των χειμωνιάτικων μηνών , οι θερμοκρασίες μπορούν να μειωθούν σε 30 ° F τη νύχτα και ένας παγετός μιας νύχτας είναι κοινός σε τμήματα της κοιλάδας του Ήλιου. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, δεν είναι ασυνήθιστο το υψηλό να είναι περίπου 80 ° F, έτσι λόγω των τεράστιων διαφορών στις θερμοκρασίες, κάποια επίστρωση θα είναι απαραίτητη. Επίσης, μην ξεχνάτε ότι ο καιρός είναι σημαντικά διαφορετικός μόλις μερικές ώρες μακριά, οπότε αν σκοπεύετε να κάνετε ένα ημερήσιο ταξίδι στην Sedona ή κάπου πιο βόρεια, όπως το Grand Canyon , φέρτε ακόμα περισσότερα στρώματα.

Πιθανόν δεν θα χρειαστεί να φέρετε πάρα πολλά πουλόβερ ή παντελόνια, αλλά ένα στρώμα βάσης από ένα μπλουζάκι ή μια κορυφή δεξαμενής με ένα ελαφρύ σακάκι στην κορυφή και μακριά παντελόνια με κάλτσες και κλειστά παπούτσια πρέπει να επαρκούν για τη διάρκεια της ημέρας, ενώ μπορεί να θέλετε να φέρετε ένα βαρύτερο παλτό για ψυχρές βραδιές ή να σχεδιάσετε να κάνετε υπαίθριες δραστηριότητες.

Ενώ στις μεγαλύτερες πόλεις στην ανατολική ακτή ή σε πιο «επιχειρηματικά προσανατολισμένες» πόλεις της δυτικής ακτής όπως το Σαν Φρανσίσκο, η μαύρη είναι η ομοιόμορφη επιλογή, δεν είναι η καλύτερη επιλογή για τον καιρό του Φοίνιξ.

Όχι μόνο θα έχετε κατά πάσα πιθανότητα υπερθερμανθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας (ακόμα και το χειμώνα), αλλά θα κοιτάξετε έξω από το μέρος εάν φορέσετε αυτό το χρώμα από το κεφάλι μέχρι το δάχτυλο. Stick με φωτεινότερα ουδέτερα για να μοιάζει περισσότερο με τοπικό.

Καλοκαιρινή ενδυμασία

Ο γενικός κανόνας του καλοκαιριού είναι να φορέσει χαλαρά ενδύματα που είναι αναπνεύσιμα.

Φυσικά υφάσματα όπως βαμβάκι και λινό είναι εξαιρετικές επιλογές, καθώς και μαλλί μερινό. Αυτό μπορεί να αποτελεί έκπληξη για τους περισσότερους ανθρώπους, αλλά ένα ελαφρύ πουκάμισο από μαλλί απομακρύνει τον ιδρώτα και είναι αντιμικροβιακό, καθιστώντας το ένα τέλειο ύφασμα για ζεστά καλοκαίρια. Μπορείτε να βρείτε μάλλινα t-shirts στα περισσότερα καταστήματα εξωτερικού χώρου ή ψυχαγωγικού εξοπλισμού.

Οι περισσότεροι ντόπιοι φορούν σορτς με μπλουζάκια ή μπλουζάκια με σανδάλια για περιστασιακές περιπτώσεις, με σαγιονάρες γύρω από το σπίτι, τρέξιμο ή χαλάρωση δίπλα στην πισίνα. Τα πάνινα παπούτσια φοριούνται συχνότερα όταν τα σαγιονάρες ή τα σανδάλια δεν είναι κατάλληλα (όπως πεζοπορία).

Η ηλιακά εγκαύματα , ειδικά το καλοκαίρι, είναι μια πραγματικότητα και συνιστάται ένα moisturizer με αντηλιακό , ειδικά αν δεν είστε συνηθισμένοι σε ένα ξηρό κλίμα. Θα πρέπει επίσης να σκεφτείτε να φορέσετε καπέλο ή μπέιζμπολ για επιπλέον στρώμα προστασίας από τον ήλιο. Γυαλιά ηλίου είναι επίσης απαραίτητη, τόσο για εσάς όσο και για τα παιδιά σας.

Ετικέτα Επιχειρηματικής Ενδυμασίας

Εάν ταξιδεύετε για επαγγελματικούς λόγους, ορισμένες εταιρείες έχουν ειδικές εξαιρέσεις για ντουλάπα το καλοκαίρι, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε πριν την άφιξή σας. Συχνά, οι εταιρείες θα επιτρέψουν στις γυναίκες να αποφύγουν τις καλσόν για το καλοκαίρι και να ενθαρρύνουν το παντελόνι να φορεθεί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αλλά τα περικοπή παντελόνι ή capris συχνά δεν επιτρέπονται.

Τα σανδάλια επιτρέπονται συνήθως, αλλά οι άνδρες συχνά δεν επιτρέπεται να τα φορούν ή να επιλέξουν να μην το κάνουν.

Επίσης, οι εταιρείες επικαλούνται συχνά μια πολιτική για τους άνδρες και δεν επιτρέπουν μερικές φορές τα πουκάμισα του γκολφ το καλοκαίρι, παρόλο που ο ενδυματολογικός κώδικας θα μπορούσε διαφορετικά να ζητήσει κοστούμια. Μερικοί από το προσωπικό της δημόσιας ασφάλειας της Αριζόνα, όπως η αστυνομική δύναμη και η πυροσβεστική υπηρεσία, διαχειρίζονται σορτς κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, τόσες πολλές εταιρείες ακολουθούν το παράδειγμά τους και υιοθετούν μια πιο απλή πολιτική για το φόρεμα. Ακόμα και στα πιο συντηρητικά γραφεία, οι περιστασιακές Παρασκευές, όπου επιτρέπονται τα τζιν, είναι αρκετά συνηθισμένα.

Resort Εμπορική εθιμοτυπία

Υπάρχουν πολύ λίγα εστιατόρια στην περιοχή που θα απομακρύνουν τους ανθρώπους λόγω της ενδυμασίας τους. Σορτς, μπλουζάκια και σαγιονάρες εμφανίζονται συχνά σε περιστασιακά εστιατόρια, αλλά τα πολυτελή εστιατόρια μπορούν να ζητήσουν να φορούν "casual".

Για τις γυναίκες, αυτό μπορεί να σημαίνει ένα παντελόνι, παντελόνι, ή capris με μια ωραία κορυφή και σανδάλια ή ψηλά τακούνια. Για τους άνδρες, μπορεί να θέλετε να φορέσετε τζιν ή φορέματα παντελόνι με ένα πουκάμισο ή ένα ωραίο πουκάμισο πόλο και κλειστά παπούτσια toe. Νίκαια (όχι σχισμένα) σορτς και ένα πουκάμισο γκολφ θα αρκεί αν γευματίζετε σε μια ιδιοκτησία γκολφ. Ορισμένα εστιατόρια ενδέχεται να σας απομακρύνουν αν φοράτε ένα καπελάκι μπέιζμπολ, μια κορυφή δεξαμενής, αθλητικά παπούτσια ή ρούχα με χυδαία γραφή. Για να βεβαιωθείτε ότι αποφύγετε ένα faux pas μόδας, μπορείτε να καλέσετε πρώτα το εστιατόριο.