Συμβουλές για να φτάσετε στο Λας Βέγκας από το Σαν Ντιέγκο

Ασύρματη πτήση και οδήγηση στο Λας Βέγκας

Το Σαν Ντιέγκο είναι αρκετά κοντά στην περιοχή των θαυμάτων που είναι το Λας Βέγκας και η εγγύτητα το καθιστά ιδανικό για μια απόδραση το Σαββατοκύριακο. Ωστόσο, το να φτάνεις στο Βέγκας από το Σαν Ντιέγκο δεν είναι τόσο απλό όσο απλά να πηδάς σε ένα αυτοκίνητο και να πηγαίνεις. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για τη μεταφορά για να εξασφαλίσετε ότι οι διακοπές σας είναι διασκεδαστικές από τη στιγμή που θα φύγετε από το Σαν Ντιέγκο όταν θα επιστρέψετε.

Οδήγηση στο Βέγκας από το Σαν Ντιέγκο

Το Vegas απέχει μόλις 330 μίλια από το Σαν Ντιέγκο.

Συνήθως αυτό διαρκεί μόλις τέσσερις και μισή ώρες για να οδηγήσει χωρίς κυκλοφορία, αλλά ... υπάρχει ένα μεγάλο, αλλά για την οδήγηση στο Λας Βέγκας από την άποψη της κυκλοφορίας δεδομένου ότι η νότια Καλιφόρνια μπορεί να πάρει τόσο σχολαστικά. Εάν κάνετε μια Παρασκευή μέσω του ταξιδιού της Κυριακής, πιθανότατα θα μπείτε στην κυκλοφορία εάν φύγετε όταν όλοι οι άλλοι κάνουν. Την Παρασκευή, αυτό σημαίνει γενικά μετά τις 4 μ.μ., ώστε να προσπαθήσετε να φύγετε από την εργασία νωρίς εκείνη την ημέρα. Ή να φύγετε μετά τις 8 μ.μ. και να ξεκινήσετε το Σαββατοκύριακο αργά - άλλωστε, ορισμένα μπαρ είναι ανοιχτά 24 ώρες στο Λας Βέγκας.

Το ταξίδι στο Σαν Ντιέγκο την Κυριακή είναι όταν θα χτυπήσετε πραγματικά την κυκλοφορία. Ο καθένας τείνει να φύγει γύρω από το checkout του ξενοδοχείου (συνήθως γύρω στις 11 π.μ. ή το μεσημέρι) και δεν είναι ανήκουστο να παίρνει πάνω από οκτώ ώρες για να επιστρέψει στο Σαν Ντιέγκο. Για το καλύτερο σας στοίχημα για να νικήσετε την κυκλοφορία, τραβήξτε τον εαυτό σας έξω από το κρεβάτι του ξενοδοχείου σας μέχρι τις 9 το πρωί και χτυπήστε το δρόμο. Η κυκλοφορία είναι σημαντικά χειρότερη την τελευταία ημέρα ενός Σαββατοκύριακου διακοπών ή όταν έχει γίνει ένα μεγάλο φεστιβάλ ή εκδήλωση Σαββατοκύριακου στο Λας Βέγκας.

Πετώντας στο Λας Βέγκας από το Σαν Ντιέγκο

Θέλετε να σιγουρευτείτε ότι δεν θα κολλήσετε σε αυτή την επίφοβη κυκλοφορία της Κυριακής; Πετάξτε στο Vegas αντί για το αεροδρόμιο του Σαν Ντιέγκο . (Φυσικά, εξακολουθείτε να διατρέχετε τον κίνδυνο να καθυστερήσει η πτήση σας, αλλά τουλάχιστον στη συνέχεια θα έχετε κολλήσει στο lounge του αεροδρομίου, το οποίο διαθέτει μηχανές κουλοχέρη στο Vegas).

Η πτήση στο Βέγκας από το Σαν Ντιέγκο διαρκεί περίπου μία ώρα.

Το αεροδρόμιο Vegas (κωδικός αεροδρομίου LAS) βρίσκεται μόλις λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης, γι 'αυτό είναι μια φτηνή βόλτα με ταξί όπου και αν μένετε. Επομένως, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι ο χρόνος που θα αποθηκεύσετε, αντί να οδηγήσετε, θα χαθεί κατά τη μεταφορά προς και από το αεροδρόμιο.

Από το Σαν Ντιέγκο υπάρχουν αρκετές αεροπορικές εταιρείες που πετούν όλο το 24ωρο στο Βέγκας: Alaska Airlines, American Airlines, Delta, JetBlue Airways, Southwest, Spirit Airlines, Ηνωμένες Πολιτείες και Αμερική. Η Νοτιοδυτική είναι συνήθως η αεροπορική εταιρεία για το Σαν Ντιέγκαν που ψάχνει για μια καλή συμφωνία στο Vegas, αλλά προειδοποιούν ότι οι πτήσεις της θα πωληθούν γρήγορα, ώστε να μπορείτε ακόμα να πληρώσετε ένα ασφάλιστρο εάν κάνετε κράτηση για ένα ταξίδι τελευταίας στιγμής στο Vegas.

Εάν μπορείτε να πάτε στο Βέγκας στα μέσα της εβδομάδας μπορείτε πραγματικά να πάρετε μια συμφωνία. Η πτήση αεροπορικής εταιρείας Uber προϋποθέτει ακόμη και πτήσεις μετ 'επιστροφής για λιγότερο από $ 100 - παρόλο που θα πρέπει να πληρώσετε για ένα φορτηγό που δεν ταιριάζει κάτω από το κάθισμα. Οι ειδικοί συσκευαστές θα μπορούσαν να το βγάλουν χωρίς την επιπλέον χρέωση αν έχετε ένα μεγάλο πορτοφόλι ή τσάντα duffel, που μπορεί να είναι πιο εφικτό από ό, τι νομίζετε, αφού δεν χρειάζεστε πολύ περισσότερο από ένα μαγιό και κάλυψη στο Vegas κατά τη διάρκεια της καυτής τους καλοκαιρινούς μήνες.

Μπορείτε επίσης να πάρετε μια φτηνότερη συμφωνία πτήσης εάν δεν σας πειράζει να κάνετε μια στάση στο Λος Άντζελες (LAX).

Η πτήση στο Βέγκας κατά τη διάρκεια των Σαββατοκύριακων διακοπών μπορεί επίσης να αυξήσει την τιμή του εισιτηρίου αρκετά.

Για συμβουλές κατάλυσης κατά τη διαμονή σας στο Vegas, διαβάστε αυτό το χρήσιμο άρθρο govegas.about.com .