Ανακαλύψτε τους Majestic Rocks Seneca, Δυτική Βιρτζίνια

Εν συντομία:

Σκεπτόμενοι στο θρύλο, οι οδοντωτές κορυφές των πετρωμάτων Seneca κυριαρχούν σε μια απομακρυσμένη κοιλάδα στην κομητεία Pendleton της Δυτικής Βιρτζίνια, κοντά στη συμβολή του Seneca Creek και του North Fork του νότιου τμήματος του ποταμού Potomac. Σκαρφαλωμένα σκαρφάλων εκτείνονται πάνω από το δάπεδο της πράσινης κοιλάδας και τα κρυστάλλινα νερά του ποταμού. Με πάνω από 375 αναρριχητικές διαδρομές, ένα σύγχρονο Κέντρο Ανακάλυψης και μονοπάτια πεζοπορίας, δεν είναι περίεργο ότι το Seneca Rocks είναι ένας από τους πιο γνωστούς και δημοφιλείς προορισμούς της Δυτικής Βιρτζίνιας.

Να φτάσετε εκεί:

Το Seneca Rocks είναι προσβάσιμο μόνο με το λεωφορείο ή το λεωφορείο. Από το I-81, πάρτε την εθνική οδό προς τις ΗΠΑ 33 Δύση. Ακολουθήστε τις ΗΠΑ 33 μέσω Franklin και Judy Gap. Συνεχίστε βόρεια στις ΗΠΑ 33 / Δυτική Βιρτζίνια 28 μέσω του Ρίβερτον και παρελθόν το US 33 turnoff. Το Κέντρο Ανακάλυψης Βράχων Seneca Rocks βρίσκεται λίγο πιο πέρα ​​από το turnoff.

Από το I-64, ταξιδεύετε βόρεια στη Δυτική Βιρτζίνια Διαδρομή 220 έως US 33 στο Franklin. Προχωρήστε δυτικά στις ΗΠΑ 33 και συνεχίστε όπως παραπάνω.

Από το I-79, πάρτε τις ΗΠΑ 33 ανατολικά προς Elkins. Συνεχίστε στις ΗΠΑ 33 / Δυτική Βιρτζίνια 55 ανατολικά προς Δυτική Βιρτζίνια Διαδρομή 28/55 βόρεια. Στρίψτε αριστερά στη διαδρομή 28/55. προχωρήστε στο Κέντρο Ανακάλυψης Rocks Seneca.

Εισαγωγή και Ώρες:

Μπορείτε να κάνετε πεζοπορία στα μονοπάτια χωρίς χρέωση. Η αναρρίχηση είναι επίσης δωρεάν, αλλά οι ορειβάτες πρέπει να γνωρίζουν ότι οι βράχοι μπορούν να είναι επικίνδυνες, ακόμη και για έμπειρους ορειβάτες.

Η είσοδος στο Κέντρο Ανακάλυψης είναι δωρεάν. Το Κέντρο Ανακάλυψης είναι ανοιχτό από τις αρχές του καλοκαιριού έως την Ημέρα της Εργασίας από τις 9:00 π.μ. έως τις 4:30 μ.μ. καθημερινά. μετά την Ημέρα Εργασίας, το Κέντρο Ανακάλυψης είναι ανοιχτό Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου.

Διεύθυνση και αριθμός τηλεφώνου:

Διασταύρωση της διαδρομής των ΗΠΑ 33 και της Δυτικής Βιρτζίνιας 55

(304) 567-2827

Δικτυακός τόπος

Σχετικά με τον Seneca Rocks:

Το Seneca Rocks είναι ένας αρχαίος σχηματισμός ψαμμίτη Tuscarora που φτάνει τα 900 πόδια από το πάτωμα της κοιλάδας North Fork Valley. Οι κορυφές, που θυμίζουν αλπικούς βράχους, προσελκύουν ορειβάτες, γεωλόγους και λάτρεις της υπαίθρου από όλο τον κόσμο.

Πεζοπορία και Geocaching

Αν προτιμάτε να κάνετε αναρρίχηση, μπορείτε ακόμα να ανεβείτε στα βράχια. Ένα μονοπάτι 1,3 μιλίων ξεκινά πίσω από το Κέντρο Ανακάλυψης Rocks Seneca και ολοκληρώνει το σχηματισμό στην κορυφή. Υπάρχουν σκάλες και απότομες αλλαγές, βέβαια, αλλά θα βρείτε επίσης πάγκους για να ξεκουραστείτε. Στην κορυφή, θα ανταμειφθείτε με εκπληκτική θέα στην κοιλάδα - και θα είστε σε θέση να κοιτάξετε προς τα κάτω τους γύπες. Φέρτε άφθονο νερό και, εάν είστε geocacher, η μονάδα GPS σας. υπάρχουν τουλάχιστον τρεις κρύπτες στην κορυφή της διαδρομής από αυτό το γράψιμο.

Seneca Rocks Discovery Centre

Ίσως προτιμάτε τις δραστηριότητες μάθησης σε περιπετειώδεις πεζοπορίες. Αν ναι, το Κέντρο Ανακάλυψης Rocks Seneca πρέπει να είναι η πρώτη σας στάση. Στο Κέντρο Ανακάλυψης, μπορείτε να μιλήσετε με δασοφύλακες για την τοπική άγρια ​​φύση και τη γεωλογία ή να λάβετε μέρος σε ένα από τα προγράμματα Σαββατοκύριακου, τα οποία κυμαίνονται από τις συνομιλίες φύσης με τις διαδηλώσεις βιοτεχνίας και λαϊκής μουσικής. Μπορείτε να περιηγηθείτε στα κοντινά ανακαινισμένα Sites Homestead, το πρώτο σπίτι που χτίστηκε στην περιοχή από έναν Ευρωπαίο-Αμερικανό οικιστή, τα Σάββατα το καλοκαίρι. Διατίθενται τοποθεσίες πικνίκ.

Πράγματα που πρέπει να ξέρετε για Seneca Rocks