Τις γυμνές παραλίες και τα θέρετρα του Μεξικού

Πηγαίνοντας χωρίς τόξο, γυμνό ή ρούχα προαιρετικά στο Μεξικό

Ελπίζετε να απολαύσετε τις μεξικάνικες διακοπές σας στο buff; Αφήνοντας τα ρούχα σας πίσω δεν θα κάνει μόνο τα πράγματα ευκολότερα όταν αποφασίζουν τι να συσκευάσουν , μπορεί επίσης να μειώσει το άγχος, ενώ είστε εκεί - δεν ανησυχείτε περισσότερο για το τι να φορέσετε! Μην ξεχνάτε όμως τα αντηλιακά και βεβαιωθείτε ότι όλες οι περιοχές που δεν έχουν δει ποτέ τον ήλιο πριν προστατεύονται επαρκώς. Εδώ είναι το χαμηλό-κάτω σε τόπλες, γυμνές και προαιρετικές παραλίες παραλία και θέρετρα στο Μεξικό.

Όλες οι παραλίες στο Μεξικό είναι ομοσπονδιακή ιδιοκτησία και το γυμνό δεν επιβάλλεται επισήμως, ωστόσο, στην πράξη θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν πολλές παραλίες όπου λαμβάνουν χώρα τόπλες και γυμνές ηλιοθεραπεία και κολύμβηση. Υπάρχουν μερικά γυμνά και προαιρετικά θέρετρα ή, αν προτιμάτε, μπορείτε να βρείτε απομακρυσμένα και απομονωμένα σημεία, όπου μπορείτε να κάνετε ηλιοθεραπεία και να κολυμπήσετε στο κοστούμι γενεθλίων σας, χωρίς κανένας άλλος πιο σοφός.

Η καυτή ηλιοθεραπεία κατά μήκος των παραλιών της Riviera Maya δεν είναι ασυνήθιστη. Υπάρχουν μερικά θέρετρα όπου γίνεται αποδεκτή η ηλιοθεραπεία χωρίς τόξο.