Ξεκινήστε το νέο έτος με τις διακοπές του Τέξας

Ο Ιανουάριος είναι ένας σπουδαίος μήνας για να επισκεφθείτε το Τέξας για διάφορους λόγους. Ο πρώτος μήνας του έτους είναι γεμάτος υπόσχεση, καθώς και μεγάλα γεγονότα σε ολόκληρη την πολιτεία Lone Star. Και αν και ορισμένες περιοχές του Τέξας δεν έχουν "πραγματικό χειμερινό καιρό", το χειμώνα το Τέξας είναι ήπιο σε σύγκριση με την υπόλοιπη χώρα, καθιστώντας το ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεφύγει και να ζεσταθεί για λίγο. Ο ήπιος χειμωνιάτικος καιρός επιτρέπει επίσης τη διεξαγωγή σειράς υπαίθριων εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου.

Αλλά, όταν οι χειμωνιάτικοι καιροί παρεμβάλλονται, υπάρχουν πολλά εσωτερικά γεγονότα και στη βρύση. Εν ολίγοις, υπάρχει πάντα κάτι να κάνουμε στο Τέξας κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου , καθώς το ημερολόγιο εκδηλώσεων είναι γεμάτο από κάθε είδους εκδηλώσεις και δραστηριότητες.

Ποδόσφαιρο, Ποδοσφαίρου, Ποδ

Η αρχή ενός νέου έτους σηματοδοτεί πάντα το τέλος της εποχής ποδοσφαίρου κολλεγίων. Στο Τέξας, η εποχή του ποδοσφαίρου κολλεγίων τελειώνει πάντα με ένα κτύπημα με το ετήσιο παιχνίδι Bowl Bowl College κολεξιόν. Το Cotton Bowl, που διεξήχθη στο Dallas Cowboys Stadium, αποτελεί παράδοση ποδοσφαίρου για περισσότερα από 70 χρόνια. Επί του παρόντος, το Cotton Bowl διαθέτει ομάδες από τα μεγάλα 12 και τα συνέδρια της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Και, το μπολ βαμβακιού δεν είναι το μόνο παιχνίδι κολέγιο ποδοσφαίρου που πραγματοποιήθηκε στις αρχές Ιανουαρίου στο Τέξας - ή ακόμα και στο στάδιο Cowboys. Το Σαββατοκύριακο πριν το Bowl Cotton, το BowetCity Bowl πραγματοποιείται στο στάδιο Cowboys, όπου συμμετέχουν ομάδες από τα Big 10, Conference USA, MAC ή Big 12 (το TicketCity Bowl επιλέγει τις δύο ομάδες που θέλει από αυτά τα τέσσερα συνέδρια).

Έτσι, αν και η εποχή ποδοσφαίρου κολλεγίων είναι κοντά στο τέλος, οι οπαδοί ποδοσφαίρου θα εξακολουθήσουν να είναι σε θέση να πάρουν την επιδιόρθωσή τους στο Τέξας στις αρχές Ιανουαρίου.

Μαραθώνιοι

Το ποδόσφαιρο δεν είναι η μόνη αθλητική δραστηριότητα που επικεντρώνεται στον πρώτο μήνα του έτους. Ορισμένα τρέχοντα γεγονότα διοργανώνονται κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου του Lone Star State.

Ωστόσο, κανένας δεν είναι μεγαλύτερος από τον ετήσιο Μαραθώνιο Χιούστον, το οποίο είναι το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς στη μεγαλύτερη πόλη του Τέξας. Άλλα αξιοσημείωτα τρέχοντα γεγονότα στο Τέξας κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου περιλαμβάνουν το "The Longest Causeway Run & Wellness Walk" του Port Isabel και το 3M Half Marathon & Relay της Austin.

Εκθέσεις σκαφών

Εν αναμονή κάποιου από τους πιο κρύους καιρούς του έτους, πραγματοποιούνται πολλές εκθέσεις με σκάφος σε ολόκληρο το Τέξας κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου, προσφέροντας boaters και ψαράδες μια ευκαιρία να απολαύσουν το χόμπι τους, ακόμη και όταν ο καιρός τους εμποδίζει να βρεθούν στο νερό. Ανάμεσα στις εκθέσεις σκαφών που διεξάγονται ετησίως κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου είναι η Διεθνής Έκθεση Σκαφών και Ταξιδιών του Χιούστον, η Show Boat Show του Ώστιν και το Σαν Αντόνιο Σκάφος. Ορισμένες άλλες αλιευτικές και βαρκάδα παραστάσεις πραγματοποιούνται σε όλες τις μικρότερες πόλεις του Τέξας και κατά τη διάρκεια του πρώτου μήνα του έτους.

Φεστιβάλ, Γιορτές και Εκδηλώσεις

Ο Ιανουάριος βλέπει επίσης μια σειρά άλλων φεστιβάλ, εορτασμούς και εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σε ολόκληρη την πολιτεία Lone Star. Ένα από τα πιο μοναδικά γεγονότα που πραγματοποιήθηκαν κάθε Ιανουάριο στο Τέξας είναι το ετήσιο "Γιορτάστε τα γενέθλια της Ουάσιγκτον" της Laredo . Έχει πραγματοποιηθεί κάθε χρόνο από το 1898, η μηνιαία γιορτή του Laredo για τον πρώτο πρόεδρο του έθνους προσελκύει πλέον σχεδόν μισό εκατομμύριο επισκέπτες ετησίως.

Η γιορτή γενεθλίων της Ουάσιγκτον γενικά ξεκινάει στα μέσα Ιανουαρίου και διαρκεί μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου, με πολλές εκδηλώσεις, παρελάσεις, εκδηλώσεις, συναυλίες και δραστηριότητες που γεμίζουν τις μέρες μεταξύ τους.

Επίσης στα μέσα Ιανουαρίου, το Σαν Αντόνιο φιλοξενεί ένα μοναδικό γεγονός - το Φεστιβάλ Mud Riverwalk San Antonio. Παραδοσιακά, μετά την ετήσια αποστράγγιση και συντήρηση του ποταμού του Σαν Αντόνιο (αν και τα τελευταία χρόνια ο ποταμός δεν έχει στραγγίσει κάθε χρόνο), το Φεστιβάλ Mud Riverwalk περιλαμβάνει τέτοια αγαπημένα πλήθη, όπως η Μπάλα Πάλης, King and Queen Coronation, Mud Art Διαγωνισμός και πολλά άλλα. Ουσιαστικά, είναι μόνο ένας ακόμα λόγος για πάρτι στο Riverwalk, αλλά βοηθά στην ολοκλήρωση ενός πολύ απασχολημένου ημερολογίου γεγονότων Ιανουαρίου σε όλο το Τέξας.