Αναθεώρηση του νυχτερινού κέντρου Brava στο Σαν Χουάν

Υπάρχει ένα καλύτερο μέρος για να είναι όταν ο ήλιος πέφτει κάτω από το Club Brava; Αν σας αρέσει ένα σέξι πλήθος, υπέροχη μουσική που αναμιγνύεται από ταλαντούχους DJs και άφθονο χώρο για χορό και ψύξη, τότε η απάντηση είναι όχι. Ο γενναίος παίρνει την ψήφο μου για το πιο καυτό club στο Σαν Χουάν με τους δύο ορόφους του και πολλά μπαρ που παρέχουν άφθονους χώρους για να ξεκουραστούν. Η τοποθεσία στο El San Juan Hotel βοηθά μόνο.

Μερικά μειονεκτήματα

Μπορεί να πάρει εξαιρετικά επιλεκτική τα σαββατοκύριακα, έτσι φόρεμα για να εντυπωσιάσετε εάν θέλετε να μπείτε.

Δεδομένης της δημοτικότητάς του, μπορεί να συσκευάζεται παρά τον μεγάλο χώρο. Επιπλέον, η κάλυψη των $ 20 (παιδιά και κορίτσια) είναι απότομη.

Οδηγός αναθεώρησης

Το ξενοδοχείο El San Juan έχει λίγα πράγματα. Ένα καταπληκτικό καζίνο (κατά τη γνώμη μου, το καλύτερο στο Σαν Χουάν ); ένα υπέροχο εστιατόριο και σαλόνι στο Koco . και αυτό που νιώθω είναι η καλύτερη λέσχη στο Πουέρτο Ρίκο : Brava.

Τι κάνει το Brava το καλύτερο; Για αρχάριους, έχει χώρο: ένα τεράστιο πίστα, αρκετά μπαρ, ένα VIP δωμάτιο και υπαίθριες βεράντες βρίσκονται σε δύο επίπεδα. Φυσικά, όλο αυτό το διάστημα θα σήμαινε ελάχιστα, αν δεν υπήρχαν άνθρωποι σε αυτό, που με φέρνει στο επόμενο σημείο μου: ο Μπράβα προσελκύει σταθερά ένα νεαρό, καλά ντυμένο πλήθος που αγαπάει το πάρτυ. Στη συνέχεια, υπάρχει η μουσική: ένα μίγμα από σπίτι, techno, hip hop, και raggaetón. Οι επισκέπτες DJs αφθονούν, celebs μπορεί συχνά να εντοπιστεί στο VIP δωμάτιο, και ο τόπος θα σας κρατήσει στα πόδια σας μέχρι τις 5 π.μ.

Όλα όσα σημαίνει μακριές γραμμές στις νύχτες του Σαββατοκύριακου επειδή Brava είναι ο τόπος που πρέπει να είναι.

Σημαίνει επίσης ότι πρέπει να ανήκετε. Εμφανίστε στο λογότυπο της εταιρίας το μπλουζάκι και τα τζιν με το λογότυπο της εταιρείας σας και ίσως να κολλήσετε ακούγοντας για μεγάλο χρονικό διάστημα την τσιμπήσα μουσική από έξω.