Συμμετοχές για τα μουσεία και τα πάρκα της Ατλάντα

Καλή διασκέδαση με τα παιδιά σας όταν αγοράζετε ένα ετήσιο πέρασμα σε ένα αξιοθέατο της Ατλάντα.

Η ιδιότητα μέλους είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βρείτε πράγματα που έχουν να κάνουν με τα παιδιά σας στην Ατλάντα. Με ένα μέλος, θα πάτε πιο συχνά στο αγαπημένο μου μουσείο της Ατλάντα ή το πάρκο νερού ή το κέντρο φύσης. Θα έχετε επίσης τα οφέλη από την ιδιότητα μέλους: εξοικονόμηση χρημάτων κατά την είσοδο, λήψη προσφορών σε ειδικές εκδηλώσεις και προγράμματα, καθώς και εκπτώσεις σε εστιατόρια και κατάστημα δώρων.

Η ιδιότητα μέλους σας παρέχει την απαραίτητη υποστήριξη για τον επιλεγμένο χώρο και, σε ορισμένες περιπτώσεις, είναι φοροαπαλλασσόμενος!

Ακολουθεί μια ανάλυση ορισμένων από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της Ατλάντα και τι συνεπάγονται τα σχέδιά τους.

Σημείωση : οι περισσότερες τοποθεσίες θεωρούν παιδιά ηλικίας 13 και άνω ενηλίκων, επομένως παρακαλούμε να λάβετε την απόφασή σας εάν έχετε έφηβους. Τα ετήσια περάσματα σε όλα τα αξιοθέατα περιλαμβάνουν απεριόριστη είσοδο.

Stone Mountain

Τι: Θεματικό πάρκο / οικογενειακή έλξη

Πού: Stone Mountain, GA

Κόστος συμμετοχής: $ 54 για ενήλικες. $ 42 για παιδιά 3-12 συν φόρο.

Perks: Εκπτώσεις για το ξενοδοχείο και το γκολφ. εισαγωγή σε εποχιακές ειδικές δραστηριότητες · έκπτωση σε ετήσια κάρτα στάθμευσης; 4,00 δολάρια εκτός εισιτηρίων για φίλους.

Αξίζει να το επισκεφτείτε περισσότερο από δύο φορές το χρόνο. Η κανονική είσοδος είναι $ 27 για ενήλικες και $ 21 για παιδιά 3-12 συν φόρο.

Λίμνη Lanier Νησιά

Τι: Παραλία και υδάτινο πάρκο στη λίμνη Lanier

Πού: Buford, GA

Κόστος συμμετοχής: Οι συμμετοχές ξεκινούν από 58,84 δολάρια ανά άτομο.

Perks: Δωρεάν πάρκινγκ. Τα πιο ακριβά μέλη έρχονται με πολλά επιπλέον, όπως δωρεάν ποτά και σωλήνες, εκπτώσεις για φαγητό και πρόσβαση σε άλλα αξιοθέατα στο Lake Lanier Islands Resort.

Αξίζει να το επισκεφτείτε περισσότερο από μία φορά το χρόνο. Η κανονική είσοδος είναι $ 31,99 πλέον φόρος για ενήλικες και παιδιά άνω των 42 ".

Έξι σημαίες λευκό νερό

Τι: Μεγαλύτερο υδάτινο πάρκο στο Νότο

Πού: Marietta, GA

Κόστος συμμετοχής: 59,99 δολάρια ανά άτομο ή 2 για 99 δολάρια, πλέον φόρου. Αγοράστε ένα σύνθετο δελτίο για το White Water και Six Flags Over Georgia.

Προνόμια: 300 δολάρια σε κουπόνια έκπτωσης. εκπτωτικά κουπόνια για φίλους.

Αξίζει να το πάτε περισσότερο από δύο φορές. Η τακτική είσοδος είναι $ 29,99 στο διαδίκτυο ή $ 36,99 για ενήλικες και $ 26,99 για παιδιά κάτω των 48 ετών στην πύλη.

Έξι σημαίες πάνω από τη Γεωργία

Τι: Πάρκο ψυχαγωγίας

Πού: Austell, GA

Κόστος συμμετοχής: $ 64,99 ανά άτομο όταν αγοράζετε 4? $ 74,99 για μεμονωμένα περάσματα.

Προνόμια: 300 δολάρια σε εκπτώσεις. δωρεάν είσοδο σε όλες τις 13 Έξι Σημαίες στη χώρα. Αγοράστε πριν από την 1η Μαΐου και εξοικονομήστε 15,00 δολάρια ανά πέρασμα.

Αξίζει να το περάσετε περισσότερο από μία φορά. Η κανονική είσοδος είναι 49,99 δολάρια ανά άτομο. Ωστόσο, η Six Flags συχνά προσφέρει ειδικές προσφορές όπως αγοράστε ένα, λάβετε ένα δωρεάν εισιτήριο. δωρεάν εισιτήρια για προγράμματα ανάγνωσης παιδιών. και εκπτώσεις σε κουτιά οπτάνθρακα.

Ζωολογικός κήπος Ατλάντα

Τι: Ζωολογικός κήπος της Ατλάντα, γνωστός για τους γιγαντιαίους της πανδούς και γορίλες

Πού: Ατλάντα, GA

Κόστος συμμετοχής: Τα μέλη της οικογένειας ξεκινούν από $ 99 για 2 ενήλικες και 4 παιδιά κάτω των 18 ετών. Ένας ενήλικας μπορεί να είναι ανώνυμος, επιτρέποντάς σας να φέρετε έναν σύζυγο, έναν φίλο ή έναν παππού.

Προνόμια: Η συμμετοχή στο ζωολογικό κήπο είναι φοροαπαλλακτική. Αποκτήστε εκπτώσεις στα προγράμματα ζωολογικών κήπων, τα τρόφιμα και τα εμπορεύματα. Λάβετε προσκλήσεις σε συμβάντα μόνο για μέλη. Η ιδιότητα μέλους σας σας δίνει αμοιβαία πρόσβαση σε ζωολογικούς κήπους και ενυδρεία σε όλη τη χώρα.

Αξίζει να το βρείτε για μια τετραμελή οικογένεια, αν θα πάτε περισσότερο από μία φορά.

Η τακτική είσοδος είναι $ 20.99 για ενήλικες και $ 15.99 για παιδιά ηλικίας 3-12 ετών.

Γεωργία Ενυδρείο

Τι: Το μεγαλύτερο ενυδρείο του κόσμου, το σπίτι των φαλαινών καρχαριών και των δελφινιών

Πού: Ατλάντα, GA

Κόστος συμμετοχής: Ενήλικες: 62,95 δολάρια; Παιδιά: 45,95 δολάρια.

Perks: 10% off Δελφοί ιστορίες? 50% έκπτωση πίσω από τις εκδρομές σκηνών. δωρεάν είσοδο στο 3D Wondershow? 10% έκπτωση στα εισιτήρια που αγοράζονται για φίλους.

Αξίζει να το πάτε περισσότερο από δύο φορές. Η τακτική είσοδος είναι 24,95 δολάρια για ενήλικες και 18,95 δολάρια για παιδιά.

Βοτανικός Κήπος της Ατλάντα

Τι: Όμορφους κήπους στην καρδιά της Ατλάντα, πλήρης με ένα περίπατο με κουβούκλιο, χώρο για παιδιά και έναν βρώσιμο κήπο

Πού: Ατλάντα, GA

Κόστος συμμετοχής: $ 99 για δύο ενήλικες και τα παιδιά ή τα εγγόνια τους. Ένας ενήλικας μπορεί να είναι ανώνυμος, επιτρέποντάς σας να φέρετε έναν διαφορετικό επισκέπτη κάθε φορά.

Perks: Αμοιβαία είσοδος σε 200 άλλους κήπους και arboreta? εκπτώσεις σε ειδικές εκδηλώσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα. 10% έκπτωση σε κάποια κέντρα κήπου.

Αξίζει να το κάνετε για μια τετραμελή οικογένεια, αν θα πάτε πολλές φορές. Η τακτική είσοδος είναι 18,95 δολάρια για ενήλικες και 12,95 δολάρια για παιδιά ηλικίας 3-12 ετών.

Κόσμος της Coca-Cola

Τι: Μουσείο αφιερωμένο στον εορτασμό της Coca-Cola; σπίτι του διάσημου απεριόριστου χώρου γευσιγνωσίας

Πού: Ατλάντα, GA

Κόστος συμμετοχής: Ενήλικες: $ 32; Παιδιά 3-12: $ 24.

Perks: Έκπτωση 10% στις αγορές στο World of Coca-Cola και 10% έκπτωση στο Pemberton Cafe.

Αξίζει να το επισκεφτείτε περισσότερο από δύο φορές το χρόνο. Η τακτική είσοδος είναι $ 16 για ενήλικες και $ 12 για παιδιά.

Φανταστείτε!

Τι: Μουσείο παιδιών της Ατλάντα

Πού: Ατλάντα, GA

Κόστος συμμετοχής: $ 125 για δύο ενήλικες και παιδιά νοικοκυριού.

Perks: Δωρεάν εισιτήρια για κοινή χρήση με φίλους. αμοιβαία αποδοχή σε 160 εθνικά μουσεία για παιδιά, συμπεριλαμβανομένου του INK στο Gainesville. εκπτώσεις για αγορές και ειδικές εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένων των πάρτι γενεθλίων και των στρατοπέδων. Μερική φορολογική έκπτωση.

Αξίζει να το κάνετε για μια τετραμελή οικογένεια, αν θα πάτε περισσότερο από δύο φορές. Η τακτική εισδοχή είναι $ 12,50 για ενήλικες και παιδιά ηλικίας 3 ετών και άνω.

Υψηλό Μουσείο

Τι: Μουσείο τέχνης της Ατλάντα

Πού: Ατλάντα, GA

Κόστος συμμετοχής: $ 90 για έναν ή δύο ενήλικες και τα παιδιά και τα εγγόνια τους.

Perks: Εκπτώσεις για αγορές, πάρκινγκ και εισιτήρια για φίλους.

Αξίζει να το κάνετε για μια τετραμελή οικογένεια, αν θα πάτε περισσότερο από μία φορά, εκτός αν έχετε πολύ μικρά παιδιά. Η τακτική είσοδος είναι $ 18 για ενήλικες. $ 11 για παιδιά 6-17. και δωρεάν για ηλικίες 5 και κάτω.

Μουσείο Fernbank

Ποιο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας

Πού: Ατλάντα, GA

Κόστος συμμετοχής: $ 95 για δύο ενήλικες και τέσσερα παιδιά. Ένας ενήλικας και τα παιδιά δεν πρέπει να ονομάζονται, έτσι μπορείτε να φέρετε τους επισκέπτες.

Perks: Αμοιβαία εισαγωγή σε 200 μουσεία επιστημών. πλήρως φορολογητέα. εκπτώσεις στα εισιτήρια IMAX.

Αξίζει να το βρείτε για μια τετραμελή οικογένεια, αν θα πάτε περισσότερο από μία φορά. Η κανονική είσοδος είναι $ 17.50 για ενήλικες και $ 15.50 για παιδιά 3-12.