Τι να κάνετε στο Σικάγο το Μάιο

Ο Μάιος είναι ένας από τους αγαπημένους μας μήνες στο Σικάγο για τόσους πολλούς λόγους, από τις υπέροχες μέρες της Μητέρας μέχρι την επιστροφή πολλών υπαίθριων αξιοθέατων. Εδώ είναι τι άλλο είναι στη βρύση για το μήνα. Κάντε μια υπέροχη μέρα στην πόλη!

May Weather

• Μέση Υψηλή Θερμοκρασία: 69 ° F (20 ° C)

• Μέση χαμηλή θερμοκρασία: 49 ° F (9 ° C)

• Μέση καθίζηση: 3,5 "

Τι να φορέσω

Φόρεμα σε στρώσεις επειδή ο καιρός του Σικάγου μπορεί να είναι απρόβλεπτος.

Είναι επίσης πασίγνωστο για δραματική πτώση ή αύξηση της θερμοκρασίας κατά 20 μοίρες ή περισσότερο σε μία ημέρα.

• Μην ξεχνάτε μια επένδυση ελατηρίου, καθώς και πουλόβερ και κασκόλ. Συνιστούμε επίσης να ελέγξετε τα εμπορικά κέντρα του Chicagoland για επιπλέον ενδύματα.

May Perks

• Ο καιρός θα πρέπει να είναι τελικά αρκετά ζεστός για να εξερευνήσετε σε εξωτερικούς χώρους και τις παραλίες του Σικάγου Άνοιξε.

Μάιος Μειονεκτήματα

• Οι τιμές των ξενοδοχείων αυξάνονται λόγω της θέρμανσης του εποχιακού τουρισμού. Δείτε μερικές από τις καλύτερες απόψεις του ξενοδοχείου στο Σικάγο .

• Προβλήματα πτήσης / ταξιδιού αν έρχεται μια καταιγίδα. εδώ είναι όπου μπορείτε να δειπνήσετε και να πίνετε εάν έχετε λανθάνον σε ένα από τα αεροδρόμια.

Καλό να ξέρω

Η Κρήνη της Millennium Park είναι ενεργοποιημένη την 1η Μαΐου, επιτρέποντας τον καιρό.

• Μάιος είναι ο Μήνας του Μπιφτέκι. Εδώ είναι μερικές από τις κορυφαίες επιλογές μας στο Σικάγο .

• Η Ημέρα της Μητέρας εμφανίζεται στις 14 Μαΐου. Εδώ είναι μερικές από τις κορυφαίες προτάσεις μας για brunch .

• Οι συστάσεις μας σχετικά με το πού να κοιμηθούμε, να τρώμε και να παίζουμε αν βρίσκεστε στην πόλη με παιδιά κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου της Ημέρας Μνήμης, που είναι στις 28-30 Μαΐου.

May Χαρακτηριστικά / Γεγονότα

Το Σικάγο Kids and Kites Festival

Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Σικάγο

Mayfest

Παρέλαση Ημέρας Μνήμης του Σικάγο

Bike The Drive

Εξερευνήστε το Σικάγο με τα πόδια ή το ποδήλατο μέσα από αυτές τις καταπληκτικές μαγειρικές εκδρομές

1893 Παγκόσμια Έκθεση Κολομβιανών Εκθέσεων Τροφίμων: Η Έκθεση του Παγκόσμιου Κόσμου 1893, γνωστή και ως η Κολομβιανή Έκθεση - ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα που σηματοδότησε την ανάκαμψη της πόλης από το Μεγάλο Σικάγο Φωτιά - επανεξετάζεται κατά τη διάρκεια αυτής της περιοδείας πέντε ιστορικών χώρων.

Η τριήμερη περιήγηση οδηγείται από μια ηθοποιό που απεικονίζει την Bertha Honore Palmer, μια από τις κορυφαίες κοινωνίτες της εποχής του αιώνα, που θα φιλοξενήσει τους επισκέπτες με τις αγαπημένες της μνήμες της εποχής. Οι επισκέπτες θα απολαύσουν σνακ στυλ χοτ-ντογκ, ποπ κορν, καφέδες (εφηύρε στο Palmer House), πίτες φρούτων και τσίλι con carne. Όλοι οι επισκέπτες θα λάβουν φαγητό από κάθε στάση φαγητού (οι επιλογές για χορτοφάγους είναι διαθέσιμες, αλλά οι διοργανωτές γνωρίζουν εκ των προτέρων. Επίσης, σημειώστε ότι δεν μπορούν να φιλοξενήσουν διαιτητικούς περιορισμούς χωρίς βήχα ή χωρίς γλουτένη). Λάβετε εισιτήρια.

Argyle & Andersonville Ethnic Food Tour: Οι συμμετέχοντες θα συναντηθούν στην Άπω Βόρεια όχθη στο λεγόμενο "Little Saigon" στην Argyle Street και θα ταξιδέψουν με τα πόδια για περίπου τρεισήμισι ώρες στο ιστορικό Uptown και το Andersonville. Κατά μήκος του δρόμου, θα επισκεφθούν σύγχρονους προορισμούς για φαγητό καθώς και μοναδικές ανεξάρτητες επιχειρήσεις, εθνοτικές αγορές και καταστήματα με αντίκες. Φυσικά, θα υπάρξει μια σειρά από γευστικές γεύσεις, που κυμαίνονται από αυθεντικά banh mi σε ένα πρωτοποριακό εστιατόριο του Βιετνάμ σε ένα μπαρ απαγόρευσης εποχής που σερβίρει σουηδικό glögg. Πώς να πάρετε εισιτήρια.

Bites, Bikes & Brews Tour: Οι συμμετέχοντες παίρνουν μια καλή προπόνηση κατά τη διάρκεια μιας τετραήμερης περιήγησης με ποδήλατο που τους μεταφέρει σε δημοφιλείς γειτονιές φαγητού Gold Coast, Lakeview, Lincoln Park , Old Town και Wrigleyville.

Θα χρειαστούν γιατί θα υπάρχουν γενναιόδωρη γευσιγνωσία cupcakes, βιοτεχνικές μπύρες , ζεστά σκυλιά και πίτσα σε κάθε γειτονιά. Και ναι, υπάρχουν επιλογές για χορτοφάγους. Φορέστε χαλαρά, casual ρούχα. Λάβετε εισιτήρια.

Περιηγήσεις Τσινατάουν: Οι συμμετέχοντες παροτρύνονται έντονα να βρεθούν σε κάτι ελαφρύ πριν πάρουν μέρος σε αυτό το μοναδικό γεγονός στην κοντινή Νότια πλευρά. Κάθε εστιατόριο κάνει πλήρη μεγέθη μερίδας, το οποίο περιλαμβάνει μια αυθεντική πάπια Πεκίνο του Πεκίνου και το αχνό σουτ του Χονγκ Κονγκ. Πέντε εστιατόρια βρίσκονται στην περιήγηση με τα πόδια στην Chinatown, συμπεριλαμβανομένης της Ten Ren Tea & Ginseng Co. για αυθεντικό κινέζικο τσάι από χαλαρά φύλλα. Είναι περίπου τρεις ώρες. Λάβετε εισιτήρια.

Απολαύστε την ιστορική χρυσή ακτή και την παλιά πόλη . Η Χρυσή Ακτή και η Παλιά Πόλη είναι δύο από τις πιο μοντέρνες γειτονιές της πόλης, αλλά διαθέτουν και πολλά δροσερά, vintage, παλιά στοιχεία.

Τα κτίρια της βικτωριανής εποχής, τα τούβλα και οι στενοί δρόμοι με δέντρα, είναι γοητευτικά σκηνικά σε μια πολυσύχναστη κεντρική λωρίδα εστιατορίων και μπαρ. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιήγησης με τα πόδια τριών ωρών, οι επισκέπτες θα δοκιμάσουν από τέσσερα σημεία, όπως τα MORE cupcakes και το Five Faces Ice Cream Shop. Λάβετε εισιτήρια.