Σκηνικά μέρη στην Καλιφόρνια: Φυσική ομορφιά

Μια από τις χαρές της ζωής στην Καλιφόρνια είναι όλη η φυσική ομορφιά. Στην πραγματικότητα, θα ήταν εύκολο να φτιάξετε μια λίστα με εκατοντάδες όμορφες τοποθεσίες στην Καλιφόρνια, τοπία με εξαιρετική γραφική φυσική ομορφιά. Αλλά αυτό θα ήταν συντριπτικό, έτσι αντί εδώ είναι μια λίστα με μερικά από τα καλύτερα και πιο όμορφα μέρη στην Καλιφόρνια.

Καλύτερα Εθνικά Πάρκα της Καλιφόρνιας

Εθνικό Πάρκο Νησιών της Μάγχης

Πέντε νησιά λίγο έξω από την κεντρική ακτή της Καλιφόρνια, τα Νησιά της Μάγχης είναι σχεδόν σαν τα Γκαλαπάγκοι της Καλιφόρνιας.

Καθένα έχει διαφορετική εμφάνιση, μερικά από αυτά έχουν μοναδικά ενδημικά φυτά και ζώα και είναι πρακτικά παρθένο. Για να τα δείτε, κάντε μια βόλτα από το λιμάνι Ventura.

Death Valley Εθνικό Πάρκο

Το τοπίο του Death Valley είναι έντονο και δραματικό. Θα βρείτε πανύψηλους αμμόλοφους και βράχους που γλιστρούν πέρα ​​από το δάπεδο της ερήμου. Στο Badwater, θα βρίσκεστε στο χαμηλότερο σημείο της Βόρειας Αμερικής. Και τη νύχτα, οι αστρικοί ουρανοί είναι σχεδόν συντριπτικοί.

Εθνικό Πάρκο Joshua Tree

Τα "δέντρα" στο Joshua Tree δεν είναι καθόλου δέντρα, αλλά ένας τύπος φυτού yucca, αλλά αυτό δεν τους κρατά από το να είναι συναρπαστικό. Το τοπίο που αναπτύσσονται περιλαμβάνει γιγαντιαίες ογκόλιθοι και πανοραμικές παραλίες - και μπορείτε ακόμη να οδηγήσετε μέχρι το σφάλμα του San Andreas. Το Joshua Tree είναι κοντά στο Palm Springs.

Lassen Ηφαιστειακό Εθνικό Πάρκο

Το όρος Lassen είναι ένα ενεργό ηφαίστειο, το οποίο έκλεισε τελευταία το 1915. Στο αναβρασμένο τοπίο, θα βρείτε ατμόλουτρα, καταρράκτες, βράχια με λάσπη και αναπτυσσόμενα δάση.

Το Lassen βρίσκεται στη βόρεια Καλιφόρνια, ανατολικά της πόλης Redding και κοντά στα σύνορα του Όρεγκον.

Sequoia και το Εθνικό Πάρκο Canyon Kings

Οι άνθρωποι κάνουν μεγάλη φασαρία πάνω από το Yosemite, αλλά η Sequoia και το δίδυμο πάρκο Kings Canyon έχουν χαρακτηριστικά εξίσου όμορφα. Στην πραγματικότητα, είμαι μαζί με τον John Muir όταν έγραψε: "Στη μεγάλη έρημο της Σιέρα προς τα νότια της περίφημης κοιλάδας Yosemite, υπάρχει μια ακόμα μεγαλόσωμη κοιλάδα του ίδιου είδους". Μιλούσε για το Kings Canyon, ένα χαραγμένο από παγετώνα φαράγγι που μπορείτε να το οδηγήσετε ακριβώς κάτω.

Εθνικό Πάρκο Yosemite

Όλοι έχουν ακούσει για τον Yosemite, και η απλή αναφορά του ονόματός του μπορεί να προκαλέσει ανασχηματισμό. Αρκετά ειπώθηκαν.

Περισσότερα γραφικά μέρη στην Καλιφόρνια

Bristlecone Pine Forest

Σκαρφαλωμένο και στριμμένο, τα πεύκα της Καλιφόρνιας είναι ηλικίας άνω των 1.000 ετών. Στο ψηλό υψόμετρο όπου μεγαλώνουν, ο ουρανός είναι εκπληκτικά μπλε, και το περιβάλλον είναι έντονο. Όλα δημιουργούν δραματικές απόψεις και θεαματικές φωτογραφίες. Τα τριχωτάκια αναπτύσσονται στα Λευκά Όρη στην ανατολική Καλιφόρνια, κοντά στην πόλη του Επισκόπου.

Παραλία Big Sur

Το αυτοκίνητο κατά μήκος της άκρης της ηπείρου μέσω Big Sur είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά στον κόσμο, με δραματική θέα και γραφικούς φάρους. Υπάρχει ακόμη και μια παραλία που καλύπτεται με μωβ άμμο.

Μονό Λίμνη

Η λίμνη Mono είναι ένα συναρπαστικό κομμάτι τοπίου. Οι πλούσιες σε ασβέστιο πηγές φουσκώνουν στη λίμνη, δημιουργώντας πύργους με βράχους που ήταν κρυμμένοι και κρυμμένοι κάτω από την επιφάνεια, μέχρις ότου μεγάλο μέρος του ύδατος εκτρέπεται στη νότια Καλιφόρνια. Το νερό είναι τόσο αλκαλικό που ελάχιστα μπορεί να επιβιώσει σε αυτό εκτός από μια ιδιαίτερα σκληραγωγημένη μικρή γαρίδα άλμης. Όλα αυτά βρίσκονται σε ένα πανέμορφο ορεινό τοπίο. Η λίμνη Mono βρίσκεται ανατολικά του Εθνικού Πάρκου Yosemite, στην ανατολική πλευρά του Sierras.

Σημείο Lobos

Συχνά ονομάζεται "Η μεγαλύτερη συνάντηση της γης και του ύδατος στον κόσμο." Τα κύματα του ωκεανού σπάνε στα βράχια. οι λιμενικές σφραγίδες κάνουν ηλιοθεραπεία πάνω στα βράχια και οι λειχήνες πορτοκαλιού αναδύονται με τα μάτια τους στα κυπαρίσσια. Το τοπίο ενέπνευσε τον πρωτοποριακό φωτογράφο Edward Weston και όλα όσα τον ακολούθησαν Δεν είναι καθόλου περίεργο ότι γενιές φωτογράφων έχουν έλθει σε αυτό. Το Point Lobos βρίσκεται νότια του Carmel.

17-Mile Drive

Μερικά από τα αξιοθέατα αυτής της διαδρομής μέσα από το Pebble Beach είναι ανθρωπογενή, αλλά σας οδηγεί και σε κάποια πραγματικά θεαματική φυσική ομορφιά - και δεν εννοώ μόνο το Lone Cypress. Εκτός από όλες τις υπέροχες παραθαλάσσιες στάσεις, μπορείτε επίσης να δείτε βάρκες που παίζουν στη φύση ή στις λιμενικές σφραγίδες που χαλαρώνουν στα βράχια.

Περισσότερα ενδιαφέροντα πράγματα στην Καλιφόρνια

Επιστρέψτε στον Οδηγό για τα πράγματα που πρέπει να κάνετε στην Καλιφόρνια για να βρείτε πιο ασυνήθιστα και ενδιαφέροντα μέρη για να πάτε στις διακοπές σας στην Καλιφόρνια.