Απαγορεύεται το αλκοόλ από τις παραλίες του Σαν Ντιέγκο;

Αναρωτιέστε αν μπορείτε να πιείτε αλκοόλ στην παραλία στο Σαν Ντιέγκο; Διαβάστε για πληροφορίες σχετικά με την απαγόρευση του αλκοόλ, πότε και πού μπορείτε να καταναλώνετε οινόπνευμα σε δημόσιους χώρους και ποια είναι η παραβίαση για τους νόμους περί αλκοόλ για τις παραλίες του Σαν Ντιέγκο.

Απαγορεύεται το αλκοόλ στις παραλίες του Σαν Ντιέγκο;

Παρόλο που σε ένα σημείο στο μη απομακρυσμένο παρελθόν θα μπορούσατε να πίνετε αλκοόλ σε ορισμένες παραλίες του Σαν Ντιέγκο, δεν είναι πλέον νόμιμο να καταναλώνετε αλκοόλ σε όλες τις παραλίες του Σαν Ντιέγκο, τις όχθες του κόλπου και τα παράκτια πάρκα.

Η απαγόρευση αυτή τέθηκε σε ισχύ στις 15 Ιανουαρίου 2008 και υιοθετήθηκε μετά από χρόνια καταγγελιών από τους κατοίκους των παραθαλάσσιων κοινοτήτων της μεθυσμένης και άτακτης συμπεριφοράς που γίνονται συχνότερες και βίαιες.

Ποιες παραλίες και πάρκα του Σαν Ντιέγκο καλύπτει η απαγόρευση αλκοόλης;

Όλες οι παραλίες και οι κολπίσκοι του Σαν Ντιέγκο στις Περιοχές 1 και 2 του Δημοτικού Συμβουλίου, κατά μήκος της ακτής από το Point Loma μέχρι τα όρια της πόλης Del Mar. Το Mission Beach, το Pacific Beach, το Ocean Beach και τα σχετικά φράγματα, τα πεζοδρόμια και τα θαλάσσια τείχη, καθώς και οι παραλίες και η ακτογραμμή της La Jolla.

Μπορώ να πιω αλκοόλ στα παράκτια πάρκα;

Δεν επιτρέπεται το αλκοόλ στα παράκτια πάρκα, όπως το Mission Bay Park (περιλαμβάνει το νησί Fiesta, το Robb Field και το πάρκο Dusty Rhodes στην Ocean Beach), το φυσικό πάρκο Sunset Cliffs, το Surfing Park Tourmaline και όλα τα παράκτια πάρκα νότια του Tourmaline. Ένα πάρκο όχι πολύ μακριά από την ακτή που επιτρέπει το αλκοόλ να καταναλώνεται στις εγκαταστάσεις του είναι το Kate Session Memorial Park στο Pacific Beach.

Μήπως αυτό το Ban Apply σε Γάμους ή Ειδικές Εκδηλώσεις;

Οι διοργανωτές με ειδικές άδειες που εκδίδονται από το Γραφείο Ειδικών Εκδηλώσεων του Σαν Ντιέγκο απαλλάσσονται από την απαγόρευση του booze, όπως οι αγώνες Over-the-Line και Thunderboat. Αν σχεδιάζετε γάμο σε ένα πάρκο που επηρεάζεται από την απαγόρευση αλκοόλ και επιθυμείτε να σερβίρετε αλκοόλ, πρέπει να λάβετε μια ειδική άδεια για το γεγονός αυτό.

Ποιες είναι οι κυρώσεις για την κατανάλωση αλκοόλ στην παραλία;

Οι κυρώσεις υπόκεινται σε αλλαγές και ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τις περιστάσεις. Όταν η απαγόρευση ξεκίνησε για πρώτη φορά, οι πρώτοι παραβάτες θα μπορούσαν να επιβληθούν πρόστιμα μέχρι $ 250 και οι επαναλαμβανόμενοι παραβάτες θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν ένα μέγιστο πρόστιμο ύψους $ 1.000 και μέχρι έξι μήνες στη φυλακή.

Αυτές οι πληροφορίες υπόκεινται σε αλλαγές. Βεβαιωθείτε ότι ελέγχετε επίσημους ιστότοπους, όπως το SanDiego.gov, για κανόνες και κανονισμούς, προτού φέρετε αλκοόλ σε δημόσιες παραλίες και πάρκα.