Πώς να αποφύγετε τα υψηλά έξοδα ενοικίασης αυτοκινήτων στο αεροδρόμιο

Η ενοικίαση αυτοκινήτου εκτός χώρου μπορεί μερικές φορές να εξοικονομήσει χρήματα

Το κόστος ενοικίασης αυτοκινήτων στο αεροδρόμιο, κατά μέσο όρο, είναι υψηλότερο από αυτό που θα βρείτε μακριά από το ακίνητο του αεροδρομίου. Μερικές φορές οι διαφορές είναι μεγάλες. Είναι πιο βολικό να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο στο αεροδρόμιο, οπότε πρέπει να αποφασίσετε εάν η ευκολία είναι αρκετά σημαντική ώστε να πληρώσετε περισσότερα για το αυτοκίνητο.

Συγκρίσεις ενοικίασης εκτός αεροδρομίου

Ακολουθεί ένα παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο αυτές οι διαφορές στα έξοδα ενοικίασης αυτοκινήτων στο αεροδρόμιο μπορούν να επηρεάσουν τον ταξιδιωτικό προϋπολογισμό σας.

Το κόστος μπορεί να διαφέρει, αλλά αποκαλύπτει την πιθανή σχετική διαφορά κόστους που θα μπορούσατε να συναντήσετε μεταξύ ενοικίασης αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο ή εκτός του χώρου.

Πείτε, για παράδειγμα, ότι μπορείτε να νοικιάσετε ένα Ford Focus για $ 27 την ημέρα στο Rent-a-Wreck στο Canton, Michigan, περίπου έξι μίλια από το Detroit Metropolitan Wayne County Airport ή ένα Hyundai Accent στο Thrifty για $ 101 την ημέρα πολλά στο αεροδρόμιο. Φυσικά, το Hyundai Accent στο Thrifty είναι ένα πολύ ωρύτερο αυτοκίνητο από ό, τι θα κάνατε στο Rent-a-Wreck. Έτσι, δεν είναι μόνο Rent-a-Wreck πολύ λιγότερο βολικό, θα έχετε επίσης μια λιγότερο εμπειρία οδήγησης του αυτοκινήτου κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στο Ντιτρόιτ.

Χαμηλά ποσοστά μερικές φορές έρχονται με χορδές που συνδέονται. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η Rent-a-Wreck χρέωνε 25 δολάρια κάθε φορά για ένα λεωφορείο μεταξύ του τερματικού σταθμού και του χώρου παραλαβής εκτός αεροδρομίου. Αυτό είναι $ 50 από τις αποταμιεύσεις.

Όταν το συγκεκριμένο σενάριο αναζητήθηκε στο Travelocity, υπήρξε μια ενοικίαση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο συμπαγές deal με Thrifty για $ 56 την ημέρα? όχι ακριβώς μια συμφωνία, αλλά σίγουρα χτυπά $ 101 την ημέρα.

Είναι επίσης πιο ελκυστική από τη συμφωνία Rent-a-Wreck που περιορίζεται στα 100 μίλια την ημέρα και προσθέτει 50 δολάρια για να φτάσει στο σημείο ενοικίασης.

Μια αναζήτηση στο Kayak για ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα σε 15 μεγάλα και μεσαία αμερικανικά αεροδρόμια εμφάνισε μικτά αποτελέσματα, αλλά 10 από τα 15 αεροδρόμια έδειξαν φθηνότερα ενοίκια από το ακίνητο.

Κατώτατη γραμμή: Οι αποταμιεύσεις δεν είναι πάντα προσεχείς και μπορεί να διαφέρουν αρκετά από την αγορά.

Λόγοι για τα υψηλότερα έξοδα αεροδρομίου

Οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων στο αεροδρόμιο περιλαμβάνουν πλήθος αμοιβών που δεν χρειάζονται να μεταβούν στις εγκαταστάσεις ενοικίασης εκτός αεροδρομίου.

Ένας σημαντικός παράγοντας είναι οι φόροι. Οι φόροι αεροδρομίων είναι μερικές φορές διπλάσιοι από τους φόρους εκτός αεροδρομίου.

Προφανώς, οι φόροι δεν είναι ο μόνος ένοχος. Άλλες δυνάμεις της αγοράς λειτουργούν. Το κόστος της επιχειρηματικής δραστηριότητας στην επιλογή του αερολιμενικού ακινήτου μπορεί να είναι μεγαλύτερο από ό, τι σε άλλο σημείο, όπου οι χώροι στάθμευσης και οι χώροι γραφείων δεν είναι υπερτιμημένοι.

Πώς να αναζητήσετε την καλύτερη τιμή

Υπάρχει ένα μεγάλο εμπόδιο για ενοικιάσεις αυτοκινήτων εκτός αεροδρομίου: Θα σας κοστίσει για να φτάσετε από και προς τη θέση ενοικίασης, και αυτό θα μπορούσε να σβήσει όλες τις οικονομίες στην τιμή του αυτοκινήτου ανά ημέρα. Αυτό θα μπορούσε να αναιρέσει όλες τις οικονομίες ανάλογα με τη διάρκεια της διαμονής σας. Όσο μεγαλύτερη είναι η μίσθωση, τόσο πιο σημαντικό είναι να εξετάσει αυτή την επιλογή. Η κατάσταση ενοικίασης αυτοκινήτων σε κάθε πόλη είναι μοναδική. Πάντα πληρώνει για να διερευνήσει και να καθορίσει εάν η ευκολία ενοικίασης αυτοκινήτου αεροδρόμιο αξίζει την προστιθέμενη τιμή.

Εδώ είναι μια στρατηγική: