Ινδία Hicks: μια ιστορία αγάπης για τις Μπαχάμες και εγώ

Ο σχεδιαστής της Royal Brit θα μπορούσε να ζήσει οπουδήποτε, αλλά επέλεξε το λιμάνι του Harbour

Παρουσιάζοντας την Ινδία Hicks (αλλά τη γνωρίζετε ήδη)

Το πολυτελές ταξίδι είναι τυχερό να έχει Μπαχάμες κάτοικοι Ινδία Hicks μιλάμε για την λαμπερή αλλά σημαντική ζωή της με βάση το λιμάνι του νησιού.

Η Ινδία Hicks έχει οδηγήσει μια πολύ ενδιαφέρουσα ζωή. Αυτός ο βασιλικός Βρετανός είναι η εγγονή του Λόρδου Mountbatten, ο τελευταίος υπήκοος στην Ινδία (και επομένως το όνομά της). Η Ινδία είναι 678η διαδοχικά στο βρετανικό θρόνο. (Οι Βρετανοί συνεχίζουν να μετράνε.)

Η Ινδία στράφηκε στο προσκήνιο στις αρχές της ζωής της. Ζητήθηκε να γίνει παράνυμφος στην βασίλισσα του Princess Diana και του βασιλικού γάμου του Prince Charles του 1980 στο Λονδίνο. Πιο πρόσφατα, η Ινδία ήταν τηλεοπτικός σχολιαστής για τον βασιλικό γάμο του Πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Kate Middleton.

Για χρόνια, η Ινδία ήταν ένα απασχολημένο μοντέλο μόδας και το "πρόσωπο" της ετικέτας του Ralph Lauren. Σήμερα, είναι σχεδιαστής της Ινδίας Hicks Living και δημιουργός προϊόντων lifestyle για την Crabtree & Evelyn.

Με τα δικά της λόγια. Η Ινδία μας λέει για την πολύ ατομικιστική της ζωή. Και επισημαίνει τι αγαπάει για το λιμάνι του Χάρμπορ, το σπίτι του στις Μπαχάμες.

Τα λόγια της Ινδίας: "Ήξερα ήδη τον μελλοντικό μου σύζυγο, το έτος ήταν το 1995. Δούλευα ως μοντέλο στη Νέα Υόρκη και ανακάλυψα τον Δαβίδ, ο οποίος θα γίνει το άλλο μου μισό".

"Ας εξηγήσω για το" ανακαλυφθέν ", προσθέτει." Όταν και οι δύο ζούσαμε στην Αγγλία, ο David ήταν φίλος της παλαιότερης αδερφής μου Edwina. Μερικές φορές θα με πήρε από το σχολείο. "

"Μετά από πολλές ξεχωριστές περιπέτειες ξανασυναντήσαμε στις Μπαχάμες, είχα ξοδέψει χρόνο στο έκτακτο μαυσωλείο ενός σπιτιού που ο πατέρας μου, ο σχεδιαστής David Hicks, έκτισε το έτος που γεννήθηκα. Μπαχάμες! "

"Στον μελλοντικό μου σύζυγο David, αποφάσισε να δραπετεύσει από την Αγγλία.

Διαχειριζόταν ένα μικρό, φανταχτερό ξενοδοχείο στο γειτονικό λιμάνι του νησιού, γνωστό για τις ροζ αμμουδερές του παραλίες. »(Εμφανίζεται στην παραπάνω εικόνα και έφτασα εκεί απροειδοποίητα για να πάω για κατάδυση.) Ο David περιγράφει τώρα αυτό το θέμα ως" στιγμιαία ταινία της Καζαμπλάνκα ".

"Ήταν αυτό το ρομαντικό, έφυγα από τη Νέα Υόρκη και μεταφέρθηκα στο λιμάνι του Χάρμπορ ... ... αυτό το μικροσκοπικό μπαχάμικο" νησάκι "έξω από την Ελευθέρα, φανταζόμουν ότι ο Δαβίδ και εγώ θα το πάρουμε μια μέρα τη φορά. και είμαι εκεί στο λιμάνι του Hibiscus Hill στο σπίτι μας, έχουμε πέντε παιδιά, τρία σκυλιά, έναν παπαγάλο, μια γάτα και μια χελώνα. "

"Έχω μια βαθιά αγάπη για το λιμάνι του νησιού, που με άλλαξε, είχα μοντελοποιήσει σε όλο τον κόσμο μέχρι εκείνη την στιγμή, που ζούσαν κυρίως από μια βαλίτσα." Μετακόμισε από πόλη σε πόλη, τρέξιμο μετά από πτήσεις, εμφανιζόταν το πρωί κοιτάζοντας το καλύτερο μου έστω και αν αισθάνθηκα το χειρότερο, στο Harbour Island, όλα ήταν διαφορετικά, ήμουν ικανός να αναπνέω τον καθαρό αέρα, να σταθώ στη γυμνή γη και να πάρω χρόνο.

"Η ζωή του νησιού με γνώρισε πολύ περισσότερο τα στοιχεία και τη δύναμή τους. Έχω επίγνωση των ανέμων και των παλιρροιών, των φάσεων του φεγγαριού, των διαθέσεων του ήλιου, έχω μάθει να σέβομαι τη Μητέρα Φύση και να την πάρω τριμηνιαία εποχή τυφώνα! "

"Το λιμάνι του Harbour είχε επίσης ισχυρό αντίκτυπο στην δουλειά μου, εμπνεύστηκα από τις Μπαχάμες, ένα έθνος ανθρώπων άνετων με τον εαυτό τους." Στις Μπαχάμες, η ομορφιά δεν μπορεί να οριστεί ούτε να γίνει στερεότυπη, δεν θεωρείται ως ευλογία που απονέμεται μόνο μια μικρή επιλογή, αλλά ως κάτι μέσα σε όλους μας. "

"Αυτή η ιδέα της μοναδικής ομορφιάς του καθενός με εμπνέει προσωπικά και επαγγελματικά και αποτελεί το θεμέλιο της δουλειάς που έκανα για την εταιρία ομορφιάς και λουτρού Crabtree & Evelyn και τώρα για τα δικά μου προϊόντα ομορφιάς και αξεσουάρ για τη δική μου εταιρεία".

"Η σχέση μεταξύ του λιμανιού του Χάρμπορ και ό, τι κάνω είναι αμοιβαία, το νησί έχει βαθιά επιρροή στο σπίτι μου και στα σχέδια μου και στα δημιουργικά μου έργα." Πιστεύω ότι το λιμάνι του λιμανιού έχει κάτι να πει για όλα όσα κάνω ".

"Οι συλλογές σχεδιασμού μου εμπνέονται από τον τρόπο ζωής που οδηγώ στο λιμάνι του νησιού, αυτό το όμορφο μπαχάμικο νησί.

Είναι ένας πιο ήρεμος τρόπος ζωής. Δεν είμαι φανατικά πράσινος, αλλά προσπαθούμε να οδηγήσουμε μια λιγότερο σπάταλη και πιο υπεύθυνη ζωή, στην οποία γνωρίζουμε πολύ καλά το πόσο πολύτιμο είναι το περιβάλλον μας. "

"Η αποστολή μου είναι να φέρω τον υγιή, φυσικό τρόπο ζωής του Harbour Island στον ευρύτερο κόσμο. Το 2015 προωθήσω την Ινδία Hicks Λονδίνο-Λιμάνι της Ινδίας, την οποία σκοπεύω να μας γιορτάσουμε μεμονωμένα, με τη δική μας ομορφιά και γούστα. τα προϊόντα ομορφιάς και τα αξεσουάρ.Κανένας στην γραμμή δεν είναι επιπόλαιος.Τα πάντα είναι ουσιώδη, απαλά και ανθεκτικά.Περισσότερο Λάδι για το πρόσωπό σας, το σώμα, τα μαλλιά σας ... παντού.Δεν υπάρχει τίποτα που να δίνει μια προσωρινή λύση. τον τόπο στον οποίο ζείτε. " (Εδώ είναι ο κατάλογος .)

"Το 2015 δημοσίευσα το τρίτο μου βιβλίο, το νησιώτικο στυλ, για το μαγείρεμα και τα λουλούδια μου, τα πάντα μεγαλώνουν εδώ, συμπεριλαμβανομένου του πάθους και της δημιουργικότητάς σας.Το νησί οργανώνει βιολογικά και επηρεάζει τις σκέψεις μου και τα σχέδια μου. όπως πολλοί τοπικοί τεχνίτες, και να υποστηρίξει τις πολλές βρετανικές φιλανθρωπικές οργανώσεις που χρειάζονται βοήθεια ".

"Έχω επίσης επιμεληθεί μια συλλογή έργων τέχνης για τους συλλέκτες τέχνης του Amazon.Η ιδέα είναι ότι ο καθένας μπορεί να" συλλέξει την τέχνη. "Δεν είμαι σίγουρος τι σημαίνει αυτό, ερωτεύεστε κάτι και θέλετε κοντά σας. Μια τέχνη είναι για να αγαπάς κάτι που βλέπεις. "

Για να μάθετε περισσότερα για την Ινδία Hicks και το λιμάνι της, Bahamas lifestyle, ελέγξτε τη μόδα και τον τρόπο ζωής ιστοσελίδα της, indiahicks.com, διαβάστε το ημερολόγιο-όπως blog.indiahicks.com, δείτε τις πανέμορφες φωτογραφίες της Pinterest. Εδώ στο χώρο, δείτε πώς φαίνεται η Ινδία και αισθάνεται την καλύτερη πτήση της, ακόμη και σε πούλμαν , και διαβάστε τις επιλογές της Ινδίας από τα καλύτερα πράγματα να κάνουμε όπου ζει, το λιμάνι του νησιού .