Εταιρείες ταξινομικών εταιρειών του Τορόντο

Να φτάσετε στο Τορόντο με ταξί

Το Τορόντο φιλοξενεί ένα αποτελεσματικό σύστημα δημόσιας συγκοινωνίας με λεωφορεία, μετρό και τραμ και μπορεί επίσης να είναι μια εύκολη πόλη για να εξερευνήσετε με τα πόδια (ανάλογα με το πού βρίσκεστε). Αλλά μερικές φορές απλά πρέπει να φτάσετε εκεί που πηγαίνετε γρηγορότερα, στο χρόνο σας, μην ανησυχείτε για καθυστερήσεις ή χαμένες συνδέσεις. Αυτό συμβαίνει όταν εισέρχονται τα ταξί και υπάρχουν πολλές εταιρείες ταξί για να επιλέξουν από το Τορόντο.

Χρειάζεστε ταξί στο Τορόντο; Εδώ είναι μερικές συνιστώμενες εταιρίες καμπίνας, καθώς και οι αριθμοί τηλεφώνου και οι σύνδεσμοι σε εφαρμογές πολλών άλλων στην πόλη.

Υπενθύμιση σχετικά με ειδικές περιστάσεις

Όταν πρόκειται να πάρετε ταξί, εάν θέλετε να πληρώσετε με χρέωση, μεταφέρετε ένα ζώο, χρειάζεστε ένα προσιτό όχημα ή έχετε οποιεσδήποτε άλλες ειδικές ανάγκες, θα πρέπει να ενημερώσετε τον αποστολέα μόλις τηλεφωνήσετε. Ενώ οι περισσότερες από αυτές τις εταιρείες μπορούν να φιλοξενήσουν αυτές τις καταστάσεις, μπορεί να επηρεάσει ποιος οδηγός μπορεί να σας πάρει έτσι είναι πάντα καλύτερο να δώσετε προειδοποίηση. Για παράδειγμα, αν θέλετε να μεταφέρετε ένα κατοικίδιο ζώο αλλά δεν δίνετε προειδοποίηση, ο οδηγός ταξί μπορεί να μην σας παραλάβει.