Γυμνό & Ρούχα-προαιρετικός οδηγός της Φλόριντα

Η Φλόριντα δεν μπορεί πλέον να καλύψει τη γυμνή αλήθεια. Γυμνά και προαιρετικά θέρετρα ξεκινούν.

Εντάξει, έτσι είμαι λίγο διασκεδαστικό με τα χέρια, αλλά η αλήθεια του θέματος είναι ότι, σύμφωνα με τον James Thorner των Αγίων Πετρούπολη Times, ένας νομός της Φλόριντα κερδίζει "το καθεστώς ως Βορειοαμερικανική πρωτεύουσα του γυμνισμού". Αυτός ο νομός - Pasco - ακριβώς βόρεια της Τάμπα έχει περισσότερο από το μερίδιο των κατοίκων και των επισκεπτών που επιθυμούν να εκτίθενται.

Η μετάβαση στη φύση δεν είναι κάτι καινούργιο ... ήταν μια κοινή πρακτική την εποχή των πρώιμων Ολυμπιακών αγώνων στην Ελλάδα. Ο γυμνός - Έλληνας για γυμνό - ήταν ο τρόπος με τον οποίο αυτοί οι αθλητές εκπαιδεύτηκαν και ανταγωνίστηκαν. Αλλά, με την κατάρρευση των αρχαίων πολιτισμών και την αρχή μιας θρησκείας που τόνισε την αμαρτωλότητα του αισθησιασμού, ο γυμνισμός ήταν σε παρακμή και η ντροπή του σώματος ξεκίνησε την άνοδό του.

Η οργανωμένη γυμνότητα έγινε η μόδα στις αρχές του εικοστού αιώνα στη Γερμανία ως ένας τρόπος να ρίξουμε τα πολύ στενά περιλαίμια για λιγότερο περιοριστικά ρούχα. Μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, η ιδέα που αποτυπώθηκε ως διεθνής τουρισμός έλαβε χώρα. Σήμερα είναι μια παγκόσμια πρακτική, αν και όχι πάντα ευρέως αποδεκτή.

Βεβαίως, οι ήπιες θερμοκρασίες της Φλόριντα δημιουργούν το τέλειο κλίμα για προαιρετικές ευκαιρίες ρουχισμού, ακόμη και αν ο νόμος της Φλόριντα στρέφει μια άνιση σκιά στη συμπεριφορά.

Στο δημόσιο διάταγμα για τη γυμνότητα του County Brevard, η παραλία Playalinda απευθύνεται ειδικά.

Σύμφωνα με τα συμπεράσματα του Διοικητικού Συμβουλίου των Κομητειών Επιτρόπων, το γυμνό του Playalinda Beach απευθύνεται ειδικά και είναι αποφασισμένο ότι η γυμνή ηλιοθεραπεία δεν προστατεύεται συνταγματικά. Ωστόσο, η επιβολή του νόμου είναι γνωστό ότι βλέπει τον άλλο τρόπο εκτός αν έχουν υπάρξει καταγγελίες ή εάν το γυμνό περιλαμβάνει τη σεξουαλική συμπεριφορά.

Κατά μήκος της ίδιας ακτογραμμής σε απόσταση 200 μιλίων νότια, η κομητεία του Μαϊάμι-Ντάτε διαθέτει μια νόμιμη παραλία προαιρετική, την παραλία Haulover, όπου κάθε συγκεκριμένο Σαββατοκύριακο, χιλιάδες ή περισσότεροι γυμνές άνδρες, γυναίκες και παιδιά παλεύουν στην επιφάνεια και στον ήλιο.

Ίσως η παράνομη διανομή και επιβολή νόμων γυμνότητας που οδηγούν τους γυμνιστές σε ιδιωτικά γυμνά και προαιρετικά θέρετρα και κλαμπ που δημιουργούν μια αύξηση της δημοτικότητάς τους. Τα θέρετρα και τα κλαμπ κάθονται σε ιδιωτικά ακίνητα τα οποία συνήθως λαμβάνουν άδειες χρήσης γης επιτρέποντας τον τρόπο ζωής.

Ωστόσο, ακόμη και οι ιδιοκτήτες ιδιωτικών ακινήτων διατρέχουν κίνδυνο. Την άνοιξη του 2002, οι Eddie και Suzy Colosimo άνοιξαν το ακίνητο των έξι στρεμμάτων για να επισκεφθούν τους ποδηλάτες κατά τη διάρκεια της ετήσιας εβδομάδας ποδηλασίας της Daytona Beach. Ο Κολοσύμος επέτρεψε στους καλεσμένους τους να περιπλανηθούν στο ακίνητο. Αυτό δημιούργησε μια αναταραχή μέσα στην κομητεία, που τους χαστούκισε με μια διαταγή παύσης και εγκατάλειψης. Πρόκειται για ένα ζήτημα χρήσης γης που κατέληξε να παίζει στο δικαστήριο.

Το 2009, οι αρχές της Hernando County έκλεισαν έναν νικητή της λοταρίας της Φλόριντα, ο οποίος ήταν στη διαδικασία ανοίγματος ενός Nude Dude Ranch στα 10 στρέμματά του στο Brooksville. Hernando County πέρασε ένα αυστηρό νόμο χωρίς γυμνό για να κρατήσει τα ρούχα-προαιρετικά θέρετρα να κάνουν το δρόμο τους στο νομό.

Όπως και άλλα αμφιλεγόμενα ζητήματα, αυτά δεν μπορούν ποτέ να εξαφανιστούν. Οι γυμνοί και οι προαιρετικοί προπονητές μπορεί να κλειστούν για πάντα με μια μάχη με εκείνους που κάνουν και εφαρμόζουν τους νόμους που διέπουν τη χρήση των δημόσιων εγκαταστάσεων και επιδιώκουν να περιορίσουν την ελευθερία της ιδιωτικής χρήσης της γης.

Έτσι, γυμνά αν τολμήσετε ενώ είστε στη Φλόριντα, αλλά βεβαιωθείτε ότι ελέγχετε τους τοπικούς νόμους όπου κι αν βρίσκεστε και να είστε προετοιμασμένοι να καλύψετε εάν τους ζητήσετε.

Φλώριδα Γυμνές Παραλίες

Φλόριντα Naturist Resorts

Οργανισμοί Naturist

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι πληροφορίες που παρουσιάζονται σε αυτή τη σελίδα δεν σημαίνουν ότι ο νόμος της Φλόριντα επιτρέπει γυμνό σε δημόσιους χώρους. Το γυμνό σε δημόσιο χώρο μπορεί να αποτελεί παραβίαση ενός ή περισσοτέρων Καταστατικών της Φλόριντα. Εάν έχετε ανησυχίες σχετικά με αυτό το θέμα, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία επιβολής του νόμου στην περιοχή που θα μείνετε.