Φλόριντα αγωνιστικά ιπποδρομίες

Παρόλο που η Φλόριντα φιλοξενεί σχεδόν όλες τις φυλές των αλόγων, οι καθαρόαιμοι είναι η πιο δημοφιλής φυλή στο κράτος και ως εκ τούτου η Φλόριντα μπορεί να υπερηφανεύεται για τρεις από τις κορυφαίες ιπποδρομιακές ιπποδρομίες στις ΗΠΑ: Calder Race Course, Gulfstream Park και Tampa Bay Downs.

Κάθε χρόνο, το Kentucky Derby εγκαινιάζεται την 1η Ιανουαρίου στο Calder Race Course στο Μαϊάμι κατά τη διάρκεια του Gr-III Tropical Park Derby ακολουθούμενη από διαβαθμισμένες αγώνες στοίβων στο δρόμο προς τις τριαντάφυλλες τόσο στο Gulfstream Park όσο και στο Tampa Bay Downs κατά τη διάρκεια της επόμενης λίγους μήνες - εάν είστε fan του καθαρόαιμου αγώνα, δεν θέλετε να χάσετε αυτά τα τρία μαθήματα στο ταξίδι σας στο Sunshine State.

Με μια εντυπωσιακή αναπαραγωγή 3.500 έως 5.000 καθαρόαιμων το χρόνο που βγαίνει από το Ocala, που βρίσκεται στη Βόρεια Κεντρική Φλώριδα, η πόλη μπορεί να υπερηφανεύεται για τον τίτλο Horse Capital of the World, που αντιπροσωπεύει το 10% της ετήσιας συνολικής παραγωγής του έθνους. Ωστόσο, δεν διαθέτει τοπικό κομμάτι, έτσι οι καθαροπαθείς λάτρεις πρέπει να ταξιδέψουν στο Μαϊάμι, το Hallandale ή το Osmar για να δουν αυτή την εντυπωσιακή φυλή σε ανταγωνισμό.

Περιπλανηθείτε στα γεράκια

Η πρώτη σας περιπέτεια σε μια επαγγελματική πορεία καθαρόαιμων αγώνων είναι βέβαιο ότι θα είναι μια αξέχαστη εμπειρία. Να είστε βέβαιος να κάνετε μια περιήγηση στις πίστες πριν από την έναρξη των αγώνων, σημειώνοντας πού βρίσκονται τα παράθυρα στοιχημάτων και οι παραχωρήσεις, ώστε να έχετε μια καλύτερη αίσθηση για το περιβάλλον σας πριν βρεθείτε σε μια θέση - θυμηθείτε, πολλά από αυτά τα ιστορικά αξιοθέατα ήταν περίπου για 100 χρόνια και το καθένα προσφέρει μια λαμπρή ματιά μέσα από την ιστορία των ιπποδρομιών.

Μόλις βρείτε τη θέση σας στο clubhouse με θέα την κούρσα, μπορείτε να δείτε τα άλογα που εισέρχονται στο κομμάτι για την μετά την παρέλαση στην πύλη εκκίνησης. όπως τα άλογα, έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε το Daily Racing Form, το οποίο δίνει όλα τα προσόντα και να στοιχηματίσετε στο αγαπημένο σας άλογο, να αγοράσετε ένα ποτό ή κουτσομπολιά με άλλους ενθουσιώδεις αγώνες για τα άλογα που πιστεύουν ότι θα κερδίσουν.

Όταν το κουδούνι χτυπά, σιγουρευτείτε ότι προσέχετε τις πύλες που ανοίγουν και το επιλεγμένο άλογό σας φεύγει από το σταθερό του. Πιάστε τον ενθουσιασμό και νιώστε ελεύθεροι να φτιάξετε το άλογό σας μέχρι το φινίρισμα! Εάν θέλετε να ακολουθήσετε μια αξέχαστη εμπειρία, η πρότασή μας για ένα σίγουρο στοίχημα είναι να περάσετε την ημέρα ή μέρος της ημέρας σε ένα από τα κομμάτια των αγώνων που αναφέρονται παρακάτω - σε περίπτωση που αναρωτιέστε, τα κομμάτια είναι φιλική προς την οικογένεια και μπορεί να είναι και εκπαιδευτική για τα παιδιά!

Επισκέπτης Καλλιτέχνης αγώνα δρόμου στο Μαϊάμι της Φλόριντα

Το Calder Race Course αγοράστηκε από τον Churchill Downs τον Απρίλιο του 1999 και η ίδια η πίστα γιόρτασε πρόσφατα 35 χρόνια αγωνιστικής ιστορίας, παρόλο που οι εγκαταστάσεις αναδιαμορφώθηκαν πριν από περίπου 10 χρόνια και τώρα περιλαμβάνουν αρκετές επιλογές για φαγητό εκτός από τις συνήθεις παραχωρήσεις.

Το Calder προσφέρει ένα μοναδικό δωρεάν Junior Jockey Club για παιδιά ηλικίας 15 ετών ή μικρότερα, όπου τα παιδιά λαμβάνουν ένα δωρεάν μηνιαίο ενημερωτικό δελτίο που αναδεικνύει τις δραστηριότητες του συλλόγου και τις επερχόμενες εκδηλώσεις. Το πρόγραμμα εκπαιδεύει τους νέους για τα άλογα και την αγωνιστική βιομηχανία μέσω πρακτικών δραστηριοτήτων που διεξάγονται στις Ημέρες Οικογένειας, οι οποίες πραγματοποιούνται από το μεσημέρι μέχρι τις 5:00 μ.μ. στο Picnic Grove. Οικογενειακές μέρες είναι δωρεάν - ακόμη και σε έναν ενήλικα που φέρνει ένα παιδί!

Calder προσφέρει επίσης simulcasting και μια αίθουσα καρτών. Το πάρκο βρίσκεται σε βολική τοποθεσία στο 21001 NW 27th Avenue στο Μαϊάμι, το οποίο απέχει μόλις 10 με 15 μίλια από το Downtown Miami και τη South Beach.

Επισκεφτείτε το πάρκο Gulfstream στο Hallandale της Φλόριντα

Εάν βρεθείτε λίγο βόρεια του Μαϊάμι στο Hallandale της Φλόριντα, εξετάστε το Gulfstream Park, το οποίο ολοκλήρωσε πρόσφατα ένα μεγάλο έργο ανακαίνισης που έφερε την εγκατάσταση ενημερωμένη με προηγμένες ανέσεις, class καθαρόαιμο κληρονομιά αγώνων.

Αυτές οι νέες εγκαταστάσεις διαθέτουν τέσσερα θεαματικά εστιατόρια και άφθονα καταλύματα για κάθε παίκτη επίπεδο, καθώς και simulcasting και μια αίθουσα καρτών.

Το Gulfstream Park βρίσκεται στην οδό 901 S. Federal της Hallandale, η οποία βρίσκεται μεταξύ του North Miami Beach και του Hollywood της Φλόριντα, γεγονός που καθιστά εύκολη την κίνηση, εάν θέλετε να επισκεφτείτε τα μαθήματα Calder και Gulfstream Park.

Εάν έχετε τη διάθεση να παρακολουθήσετε έναν καθαρόαιμο αγώνα στο πρόσωπο, φροντίστε να ελέγξετε το ημερολόγιο αγώνων του Gulfstream Park Racing για να βεβαιωθείτε ότι οι γραμμές διακοπών σας με μια από τις δεκάδες φυλές που λαμβάνουν χώρα κάθε χρόνο σε αυτό το συναρπαστικό πρόσφατα ανανεωμένη πορεία.

Επισκέπτης του Tampa Bay Downs στο Oldsmar της Φλόριντα

Εάν, ωστόσο, βρεθείτε στη βορειοδυτική πλευρά του κράτους, η πίστα του Tampa Bay Downs προσφέρει μια παρόμοια εμπειρία με αυτές που αναφέρθηκαν παραπάνω. από το άνοιγμα της το 1926 με το όνομα Tampa Downs, αυτό το καθαρόαιμο αγώνισμα αγώνων είχε πολλές αλλαγές ονόματος και ξεπέρασε μια σειρά από δύσκολα χρόνια για να κερδίσει την επιτυχία που απολαμβάνει σήμερα.

Το περίπτερο είναι καλυμμένο και οι ανέσεις είναι επαρκείς, αλλά όχι πολυτελείς, οπότε αν ψάχνετε για πιο μοντέρνα αναβάθμιση σε ιπποδρομίες, ίσως να θέλετε να επιστρέψετε στο Gulfstream Park ή στο Calder Race Course. Ωστόσο, το Δωμάτιο Silks Card Room είχε πρόσφατα αναδιαμορφωθεί και διαθέτει εννέα διαφορετικούς τύπους παιχνιδιών ζωντανής δράσης καθώς και ταυτόχρονη μετάδοση του τρέχοντος αγώνα.

Το Tampa Bay Downs βρίσκεται δυτικά της Τάμπα, στην οδό Race Track στο Oldsmar της Φλόριντα, το οποίο είναι εύκολα προσβάσιμο με ταξί ή ακόμη και με δημόσια συγκοινωνία μέσω των δημόσιων λεωφορείων που προσφέρονται στην περιοχή του Tampa Bay - δεν είστε σίγουροι για το πώς να ταξιδέψετε σε αυτό το κλασικό πρόγραμμα αγώνων!