Βασικές πληροφορίες για τα Παιχνίδια ποδοσφαίρου Florida Gators

Το Gainesville μπορεί να χάσει μεμονωμένα σε άλλα σχολεία σε σκηνές, σκηνές bar, ποδόσφαιρο και ποιότητα γυναικείας εμφάνισης, αλλά η συνάθροιση αυτού που προσφέρει το Gainesville είναι γιατί είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για να απολαύσετε ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου στο κολέγιο. Είναι το μικρότερο νότιο από οποιοδήποτε σχολείο SEC, αλλά οι συνδετήρες του ποδοσφαίρου SEC είναι ακόμα γύρω. Οι ντόπιοι και οι απόφοιτοι μπορούν να μιλούν σοβαρά ποδοσφαίρου με οποιονδήποτε, αν και μπορεί να πάρουν μερικά διαλείμματα στη μέση μιας συνομιλίας για να πετάξουν πάνω από τον Tim Tebow.

Το Gainesville κρατάει καλά όταν οι άνθρωποι βιάζουν την πόλη για ένα Σαββατοκύριακο κολέγου ποδοσφαίρου επειδή είναι αρκετά μεγάλο για να έχει την απαιτούμενη υποδομή με ξενοδοχεία ή ενοικιαζόμενα διαμερίσματα, μεταφορές, εστιατόρια και μπαρ. Το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας θα δαπανηθείται μόνο βόρεια της πανεπιστημιούπολης και του Ben Hill Griffin Stadium (γνωστού και ως The Swamp) κατά μήκος της University Ave, αλλά υπάρχουν και πράγματα που πρέπει να κάνετε στο κέντρο της πόλης. Τέλος, πιθανόν να έχει τον καλύτερο καιρό σε κάθε σχολείο SEC, οπότε δεν θα πρέπει να ανησυχείτε πάρα πολύ για αυτό το θέμα.

Πότε να πάτε

Η μεγαλύτερη αντιπαλότητα της Φλόριντα είναι με τη Γεωργία στο παιχνίδι που δεν είναι πλέον επίσημα γνωστό ως "Το μεγαλύτερο κοκτέιλ πάρτυ του κόσμου" στο Τζάκσονβιλ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν καλά παιχνίδια στην πανεπιστημιούπολη κάθε χρόνο. Η Φλόριντα παίζει στην Ανατολή SEC και πρόσφατα η SEC καθόρισε τους μη τμηματικούς αντιπάλους της μέχρι το 2025. (Ή έως ότου ξανασυμβεί το συνέδριο ...) Οι Gators παίρνουν να παίξουν στο σπίτι τους στο Swamp εναντίον Ole Miss το 2016, το Texas A & M το 2018, το Auburn το 2020 και το Alabama το 2022, αλλά δεν χρειάζεται να περιμένετε για αυτά τα σχολεία για να βρείτε ένα καλό παιχνίδι για να δείτε.

Ακόμα και αριθμημένα χρόνια όπως το 2014 είδαν την πόλη LSU (το μεγαλύτερο μη διαχωριστικό αντίπαλο της Φλώριδας), το Μισσούρι και τη Νότια Καρολίνα, με επικεφαλής τον πρώην προπονητή του Gators Steve Spurrier. Τα περιττά έτη διαθέτουν τα παιχνίδια του Τενεσί. Επίσης φιλοξενούν πολυεπίπεδη κατάταξη της Πολιτείας της Φλώριδας σε περιττά αριθμημένα χρόνια στο τελευταίο κανονικό παιχνίδι της σεζόν του έτους.

Υπάρχει άφθονο καλό ποδόσφαιρο για να απολαύσετε στο Gainesville

Εισιτήρια

Όπως θα περίμενε κανείς, τα εισιτήρια δεν είναι τα ευκολότερα πράγματα που θα έρθουν κοντά. Γενικά, δεν θα μπορείτε να βρείτε εισιτήρια στην πρωτογενή αγορά μέσω του Πανεπιστημίου της Φλόριντα, επειδή τα περισσότερα εισιτήρια πωλούνται σε αποφοίτους ή φοιτητές. Θα καταλήξετε πιθανώς να ψάξετε δευτερεύουσες επιλογές εισιτηρίων, όπως το StubHub και το eBay ή μια συλλογή εισιτηρίων (σκεφτείτε Kayak για αθλητικά εισιτήρια) όπως το SeatGeek και το TiqIQ. Το Craigslist είναι μια άλλη επιλογή για την πραγματοποίηση συναλλαγών, αλλά δεν έχει την ίδια ασφάλεια να γνωρίζει ότι αγοράζετε πραγματικά εισιτήρια. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να εργάζεστε με την πόρτα του χώρου αποσκευών ή να περπατάτε πάνω-κάτω Πανεπιστημιακή Ave πριν από το παιχνίδι για να δείτε αν κάποιος που πωλεί, αλλά αξίζει πιθανώς να εξασφαλίσει τα εισιτήρια νωρίτερα αν ταξιδεύετε με αυτόν τον τρόπο.

Να πάρει εκεί

Το Gainesville βρίσκεται δύο ώρες από την Τάμπα, οπότε η είσοδος είναι πολύ εύκολη. Όσοι βρίσκονται σε απόσταση οδήγησης φτάνουν στο Gainesville με αυτοκίνητο, αλλά πετούν στην Τάμπα και η οδήγηση από εκεί είναι απλή. Το αεροδρόμιο της Τάμπα είναι αρκετά μεγάλο, όπου μπορείτε να βρείτε πτήσεις από πολλές πόλεις των Ηνωμένων Πολιτειών ή να φτάσετε εκεί με μια σύνδεση αν χρειαστεί. Το Gainesville βρίσκεται επίσης σε απόσταση δύο ωρών με το αυτοκίνητο από το Τζάκσονβιλ και το Ορλάντο, τρεις ώρες από τη Σαβάνα και πέντε ώρες από την Ατλάντα και το Μαϊάμι.

Μπορείτε επίσης να πάρετε λεωφορείο με Greyhound ή Megabus από τις περισσότερες από αυτές τις πόλεις.

Που να μείνω

Η καλύτερη επιλογή για ένα μέρος για να μείνετε στο Gainesville είναι να νοικιάσετε ένα διαμέρισμα επειδή είναι μια αρκετά μεγάλη πόλη όπου θα υπάρχει αρκετή διαθεσιμότητα για τα σαββατοκύριακα του παιχνιδιού. Θα μπορείτε να βρείτε φθηνότερα μέρη στο κέντρο της πόλης ή ελαφρώς πιο ακριβά κοντά στο γήπεδο. Ο καλύτερος τρόπος να εξετάσετε την ενοικίαση ενός σπιτιού είναι μέσω του VRBO ή του Airbnb. Ξενοδοχεία κοντά στην ενέργεια κοστίζουν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, αλλά αυτό συμβαίνει γενικά με την επίσκεψη σε οποιαδήποτε πόλη κολλεγίων. Το Holiday Inn στο 13ο και το Πανεπιστήμιο Ave σας βάζει σε μια εξαιρετική τοποθεσία, αλλά όσοι είναι αρκετά τυχεροί για να κάνουν κράτηση νωρίς θα πληρώσουν κοντά σε $ 500 για ένα δωμάτιο. Είναι αρκετά εύκολο να βρείτε μέρη με ταξί, αρκεί να δώσετε επαρκή προειδοποίηση, οπότε ένα μέρος όπως το κέντρο της πόλης Hampton Inn μπορεί να είναι μια καλύτερη επιλογή.

Υπάρχει μια σειρά από φθηνότερα ξενοδοχεία που είναι λιγότερο βολικό και άνετο που βρίσκεται στο 13ο νότιο τμήμα της οδού Archer.

Πίσω

Πριν βυθίσουμε εντελώς την κατάσταση αποσκευών, σας προειδοποιούμε από την προσωπική εμπειρία σχετικά με την παρακολούθηση ανοικτών εμπορευματοκιβωτίων. Το Gainesville έχει έναν ανόητο κανόνα όπου μπορείτε νόμιμα να πιείτε στην πλευρά της πανεπιστημιούπολης της University Ave στις μέρες του παιχνιδιού, αλλά δεν μπορείτε να πιείτε στην πλευρά εκτός της πανεπιστημιούπολης. Εκείνοι που βρίσκονται εκτός πολιτείας πληρώνουν υψηλότερο πρόστιμο από όσους διαμένουν στο κράτος και οι μπάτσοι καταδιώκουν την λανθασμένη πλευρά του Πανεπιστημίου Ave, αναζητώντας τους ανθρώπους να δίνουν εισιτήρια. Θα σας φτάσουν και στο γήπεδο, καθώς ο ανεπίσημος κανόνας είναι ότι είστε καλοί μέχρι να αρχίσετε να περπατάτε.

Όσον αφορά το πού να φτάσει στην πόρτα του σκάφους, δεν υπάρχει περιοχή συναθροισμένη όπως η Ole Miss 'Grove ή η Quad της Αλαμπάμα. Μια ιδανική τοποθεσία είναι ακριβώς βόρεια του γηπέδου, αλλά εκείνα τα σημεία κοντά στο "Gator Walk" παίρνουν νωρίς. Οι άνθρωποι γενικά ψάχνουν για οποιαδήποτε ανοικτή χλοώδη περιοχή στην πλευρά της πανεπιστημιούπολης της Ave University και δημιουργούν κατάστημα και θα βρείτε την τυπική ατμόσφαιρα πίσω πόρτας σας με φαγητό, ποτά και παιχνίδια. Αν θέλετε να αποφύγετε τον ήλιο, επικεφαλίστε κοντά στη Βιβλιοθήκη στην Plaza της Αμερικής. Για να κάνετε τα πράγματα ευκολότερα στον εαυτό σας, καλέστε το Gator Beverage και αφήστε τα να παραδώσουν ένα βαρέλι όπου κι αν διαμένετε το Σαββατοκύριακο. Εάν είστε πολύ τεμπέλης, μπορείτε να πάρετε τη βοήθεια των Tailgate Guys για να δημιουργήσετε μια πλήρη πόρτα για σας.

Τροφή

Το Gainesville έχει τους συνδετήρες για φαγητό, όπως ακριβώς και κάθε άλλη πόλη. Ο καθένας γνωρίζει τοπικά για τα Μεγάλα Σάντουιτς του Hogan και αυτό είναι επειδή είναι ένα απλό μέρος που ξέρει πώς να σας δώσει μια ευνοϊκή αναλογία κρέατος προς ψωμί. Το # 1, γνωστό και ως ιταλικό, είναι αυτό που οι περισσότεροι αποφασίζουν, αλλά ο κρέας με κέτσαπ παίρνει πάντα το έργο. Οι φίλοι της μπύρας θα απολαύσουν τις ευκαιρίες επιλογής να συνδυάσουν τα σάντουιτς τους. Τα άλλα βασικά στην πόλη είναι η Burrito Bros. Taco Co., η οποία εξυπηρετεί το burritos αρκετά μεγάλο για να σας κρατήσει γεμάτο για ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο. Ο μόνος τρόπος για να παραγγείλετε το burrito σας είναι να το κάνετε "primo" (για να προσθέσετε περισσότερα από τα κύρια συστατικά και την ξινή κρέμα) και φροντίστε να πάρετε μια πλευρά της φρέσκιας guacamole για να την συνοδεύσετε. Το χοιρινό παίρνει την ψήφο μου για το κοτόπουλο ή το βόειο κρέας, αλλά οι άνθρωποι είναι γενικά ευχαριστημένοι με κάθε τρόπο.

Μερικοί λένε ότι το Satchel's είναι η καλύτερη πίτσα στη Φλόριντα. Είτε έτσι είτε το τρώμε σε ένα παλιό φορτηγό Volkswagen κάνει την εμπειρία αρκετά δροσερή. Η καλύτερη πίτσα αργά τη νύχτα στην πόλη έρχεται στην ιταλική πίτσα Gator, η οποία είναι ανοιχτή μέχρι τις 2:30 π.μ. για να ικανοποιήσει αυτούς που αφήνουν τα μπαρ αργά. Είναι μια μοναδική κατάσταση με την πίτσα που σερβίρεται από ένα μικρό παράθυρο δίπλα στον Jimmy John's. Ο Λεονάρντο κάνει επίσης μια αξιοπρεπή φέτα, αλλά κλείνει στις 10 μ.μ., οπότε φτάνετε εκεί αρκετά νωρίς για να πάρεις μερικά ροκανίδια σκόρδου με την πίτσα σου. Αν η πίτσα δεν είναι το φαγητό σας αργά το βράδυ, ελέγξτε το Flaco's για ένα κουβανέζικο σάντουιτς, αν και εξυπηρετούν και άλλα κουβανέζικα φαγητά. Το Blue Gill Quality Foods έχει μια καταπληκτική λίστα με ουίσκι και τεκίλα για να πάει με τις μικρές ραβδώσεις και το γεμισμένο με ζαμπόν τυρί mac.

Το Downtown έχει μερικές επιλογές επίσης. Το Dragonfly ήταν ένα από τα αγαπημένα του Ryan Lochte (ο απλός κολυμβητής που αποφοίτησε από το UF). Το σούσι και τα κοκτέιλ κρατούν καλά σε ένα από τα πιο φημισμένα εστιατόρια της περιοχής. Εάν αισθάνεστε ότι μετά από αυτό με την επιλογή του μπιφτέκι σας, κατευθυνθείτε στο Balyhoo Grill όπου θα βάλουν το μπιφτέκι ανάμεσα σε δύο σάντουιτς με τυρί στη σχάρα. Εκείνοι που ψάχνουν για μπριζόλα μπορεί να καταλήξουν στο Prime's Mark, αλλά οι προσδοκίες σας δεν πρέπει να είναι πολύ υψηλές. Υπάρχουν μερικές επιλογές για μπάρμπεκιου με το Adam's Rib Co. που παρέχει τοπικό εισιτήριο και 4 Smokehouse Rivers παρέχοντας την επιλογή της αλυσίδας. Τέλος, τα πρωινά σας ενδιαφέροντα θα πρέπει να ικανοποιηθούν στο Grill του Ivey. Ίσως χρειαστεί να περιμένετε να μπείτε και η εξυπηρέτηση δεν είναι αστραπιαία με κανένα τρόπο, αλλά οι πατατάκια πατάτας είναι κάτι για το οποίο θα γράψετε το σπίτι σας.

Μπαρ

Όπως θα περίμενε κανείς ότι υπάρχει ένα χάσμα μεταξύ μιας νεότερης και μεγαλύτερης σκηνής bar με τη δράση πιο κοντά στην πανεπιστημιούπολη να υπαγορεύεται περισσότερο στους μαθητές. Το βάλτο, ωστόσο, είναι μεγάλο για τους νέους και τους ηλικιωμένους στις μέρες του παιχνιδιού, καθώς είναι ένα από τα πιο γνωστά κολέγια μπαρ στη χώρα. Υπάρχουν γραμμές κάτω από το δρόμο για τα Σαββατοκύριακα του ποδοσφαίρου, αλλά είστε σίγουροι ότι θα βρείτε μια ζωντανή ατμόσφαιρα ανά πάσα στιγμή καθώς οι άνθρωποι απολαμβάνουν την εξωτερική αυλή. Το Salty Dog Saloon προσφέρει 50 μπύρες από 50 διαφορετικές χώρες και όσοι μπορούν να δοκιμάσουν όλα αυτά έχουν ελεύθερη μπλούζα. Το Grog House προσφέρει το "Beat the Clock" Παρασκευές όπου οι στάμνες ξεκινούν για ένα τέταρτο στις 9 π.μ. και αυξάνουν την τιμή κάθε δεκαπέντε λεπτά. Η ειδική κανάτα φέρνει τους ανθρώπους νωρίς και το μπαρ γεμίζει γρήγορα καθώς το κολεγιακό πλήθος απολαμβάνει να αλέσει στο πάτωμα του χορού όλη τη νύχτα. Άλλα μέρη όπως τα μπάλες (όλα μπορείτε να πιείτε για ~ $ 7 από τις 6-8 μ.μ.), 101 Cantina, Tijuana Flats, Gator City Sports Grille και Fat Daddy's γεμίζουν τα Σαββατοκύριακα και προσφέρουν άφθονη ζωή.

Το Brewhouse του Tall Paul έχει τοπικά και ανθεκτικά παρασκευάσματα για να απολαύσετε. Υπάρχουν επίσης τρία ζυθοποιεία στην πόλη: ζυθοποιία Alligator, First Magnitude και Head Swamp. : 08 (γνωστός και ως 8 δευτερόλεπτα) κρατά το πλήθος της χώρας μουσικής ευτυχισμένο. Όπως συμβαίνει με κάθε πόλη, το Gainesville έχει και ιρλανδικά μπαρ, στο όνομα του Durty Nelly's και του Lillian's (λίγο πιο πολυτελές). Το Dueling Piano Bar του Rockey προσφέρει ζωντανή μουσική με τη μορφή πιάνο μπαρ, το οποίο είναι ένα είδος μπαρ που αγκαλιάστηκε σε εθνικό επίπεδο αυτές τις μέρες. Υπάρχουν επίσης κλαμπ όπως το Fubar, το Envy και το Vault συν το "Techno Tuesday" στο 101 Downtown αν παραμείνετε για λίγες μέρες μετά το ποδόσφαιρο.