Πρέπει να πάρετε μια κάρτα έκπτωσης της Βαρκελώνης;

Αξίζουν τα χρήματα;

Το Μουσείο της Βαρκελώνης είναι φτηνό και σας μεταφέρει δωρεάν σε μερικά από τα καλύτερα μουσεία τέχνης της Βαρκελώνης. Το ARQUEOticket είναι ακόμα φθηνότερο αλλά μόνο σας μεταφέρει σε μουσεία που σχετίζονται με την ιστορία. Η κάρτα της Βαρκελώνης παρέχει περισσότερες δωρεάν δραστηριότητες από τις άλλες δύο κάρτες και περιλαμβάνει δωρεάν μέσα μαζικής μεταφοράς, αλλά είναι πιο ακριβό και περιορίζεται σε δύο με πέντε ημέρες χρήσης.

Επισκόπηση των καρτών Discount της Βαρκελώνης

Οι δραστηριότητες που περιλαμβάνονται σε αυτές τις κάρτες διαφέρουν πολύ.

Η κάρτα της Βαρκελώνης μπορεί να έχει τις πιο ελεύθερες δραστηριότητες, αλλά δεν είναι απαραιτήτως οι καλύτερες. Και η ελεύθερη μεταφορά δεν είναι τόσο καλή όσο μπορεί να ακούγεται, καθώς οι δημόσιες συγκοινωνίες στη Βαρκελώνη είναι φθηνές.

Για την πληρέστερη εικόνα της κάρτας έκπτωσης της Βαρκελώνης που πρέπει να πάρετε, διαβάστε το.

Βαρκελώνη Μουσείο Pass (Articket)

Αυτό που σας δίνει το Passage Museum της Βαρκελώνης

Είσοδος σε επτά εξαιρετικά μουσεία τέχνης στη Βαρκελώνη, τα οποία χαρακτηρίζονται από τα κορυφαία 100 πράγματα που κάνουμε στη Βαρκελώνη (κανονικές τιμές εισόδου σε παρενθέσεις).

Σημαντικά μουσεία στο Μουσείο της Βαρκελώνης

Όλα αυτά, εκτός από το Μουσείο Πικάσο, μπορούν να βρεθούν και στην κάρτα της Βαρκελώνης.

Πώς να πάρετε τα χρήματά σας αξίζει από το Μουσείο Pass της Βαρκελώνης

Οι τιμές κάθε τοποθεσίας αναφέρονται παραπάνω. Γενικά, η επίσκεψη σε τρία μουσεία θα καλύψει την τιμή εισόδου σας, οπότε πραγματικά θα πρέπει να επισκεφθείτε τέσσερα από αυτά τα μουσεία πριν αρχίσετε να σώζετε.

Η συνολική τιμή εισόδου στα έξι μουσεία θα ήταν κανονικά 57 ευρώ.

Τι σας δίνει η κάρτα Βαρκελώνης

Η κάρτα της Βαρκελώνης είναι η πιο ολοκληρωμένη κάρτα, αλλά έρχεται σε τιμή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για πολύ περιορισμένο αριθμό ημερών.

Η κάρτα 45 €, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τρεις μέρες (60 € για πέντε ημέρες), σας δίνει ελεύθερη είσοδο σε 20 μουσεία στη Βαρκελώνη. Αυτά υπόκεινται σε αλλαγή, επομένως ελέγξτε με τον προμηθευτή για επιβεβαίωση.

Σημαντικά μουσεία που βρίσκονται επίσης στο πέρασμα του Μουσείου

Η τιμή σε αγκύλες είναι η κανονική τιμή εισόδου.

Σημαντικά μουσεία μόνο στη κάρτα της Βαρκελώνης

Άλλα μουσεία μόνο στην κάρτα Βαρκελώνης

Εκπτώσεις με την κάρτα της Βαρκελώνης

Αυτά υπόκεινται σε αλλαγές, επομένως ελέγξτε όταν αγοράζετε.

Πώς να πάρετε τα χρήματά σας αξίζει

Σε 12 € έως 15 € την ημέρα, θα χρειαστεί να μεταβείτε σε ένα από τα σημαντικότερα μουσεία και να χρησιμοποιήσετε το μετρό αρκετές φορές (τα εισιτήρια του μετρό κανονικά κοστίζουν 1 € ανά εισιτήριο αν αγοράσετε ένα δελτίο 10 εισιτηρίων) έτσι θα πρέπει να επισκεφθείτε δύο μουσεία την ημέρα για να κάνετε οποιαδήποτε εξοικονόμηση.

Βαρκελώνη κάρτα και Μουσείο Pass (Articket) σε σύγκριση

Για να είναι χρήσιμη η κάρτα της Βαρκελώνης, πρέπει να επισκεφθείτε τουλάχιστον δύο μουσεία ανά ημέρα από τα 20 διαθέσιμα. Για το Μουσείο Pass (Articket) για να αξίζει τα χρήματα, θα πρέπει να θέλετε να επισκεφθείτε τουλάχιστον τέσσερα από τα μουσεία στο ταξίδι σας.

Βαρκελώνη Express Card

Η φθηνότερη κάρτα είναι η Express Card της Βαρκελώνης. Σε 20 € για δύο ημέρες, σας προσφέρει απεριόριστα μέσα μαζικής μεταφοράς και μειωμένη είσοδο σε πάνω από 100 αξιοθέατα της πόλης.

Αλλά, ως συνήθως, θα είναι δύσκολο για εσάς να πάρετε την αξία του χρήματός σας. Ακόμη και αν υποθέσετε πέντε ταξίδια ημερησίως στο μετρό, αυτό είναι ακόμα 10 ευρώ θα πρέπει να αποθηκεύσετε αλλού.