Ο οδηγός σας στο Μουσείο Πικάσο της Βαρκελώνης

Πώς να δείτε τα αριστουργήματα του Πικάσο στη χώρα του


Αν ενδιαφέρεστε για τη ζωή του Pablo Picasso ή της σύγχρονης τέχνης γενικά, η Βαρκελώνη πρέπει να είναι το πρώτο σας λιμάνι. Το Μουσείο Πικάσο στη Βαρκελώνη (ή ο Μουζέου Πικάσο στην Καταλανική, την τοπική γλώσσα) έχει πολλές συλλογές σε χρονολογική σειρά. Σας δίνει μια ασύγκριτη θέα στην όλη καριέρα του πλοιάρχου, σε όλες τις πολλές καλλιτεχνικές του περιόδους.

Φυσικά, υπάρχουν πολλά, πολλά άλλα μουσεία που βρίσκονται στη Βαρκελώνη, με θέμα πολλούς άλλους καλλιτέχνες.

Αν ενδιαφέρεστε να δείτε το σύνολο της πολιτιστικής κληρονομιάς της Βαρκελώνης, δοκιμάστε την κάρτα της Βαρκελώνης , η οποία μπορεί να σας προσφέρει 50% έκπτωση για την είσοδο σε μια ολόκληρη λίστα τοπικών μουσείων, συμπεριλαμβανομένου του Μουσείου Πικάσο.

Το Μουσείο Πικάσο στη Βαρκελώνη βρίσκεται στο Carrer Montcada , έναν από τους πιο δημοφιλείς δρόμους της Βαρκελώνης. Σιγουρευτείτε ότι σχεδιάζετε την εκδρομή σας έχοντας αυτό κατά νου.

Φτάνοντας στο Μουσείο

Εντάξει, ορίστε να επισκεφθείτε το Μουσείο Πικάσο ενώ βρίσκεστε στη Βαρκελώνη. Τι πρέπει να ξέρετε;

Μπορείτε να βρείτε το μουσείο στο c / Montcada 15-23, 08003, Βαρκελώνη. Οι τιμές των εισιτηρίων ποικίλλουν από περίπου 4 € έως 9 €, ανάλογα με το αν είστε σε μια ομάδα ή όχι και εάν επισκέπτεστε τόσο την προσωρινή έκθεση όσο και την κύρια συλλογή. Ανατρέξτε στον ιστότοπο του Μουσείου για να δείτε ποια εκθέματα εμφανίζονται αυτήν τη στιγμή .

Η είσοδος στο Μουσείο Πικάσο είναι ελεύθερη την πρώτη Κυριακή του μήνα, αλλά υπάρχει μια τεράστια προειδοποίηση: η γραμμή είναι απίστευτα μεγάλη.

Εάν θέλετε να επωφεληθείτε από αυτή την προσφορά (αν και θαυμάσια), σιγουρευτείτε ότι θα φτάσετε νωρίς και ίσως πακετάρετε ένα σνακ εάν πάτε στη μέση της ημέρας, καθώς θα είστε στα πόδια σας για λίγο.

Βλέπε Βαρκελώνη από τα μάτια του Πικάσο

Δεν έχει σημασία πόσο ειδικός στον Πικάσο μπορεί να είσαι, υπάρχει πάντα η ευκαιρία να μάθεις κάτι νέο!

Το Μουσείο Πικάσο προσφέρει δωρεάν ξεναγήσεις της συλλογής τους τις Πέμπτες και τα Σάββατα. Οι αγγλικές εκδρομές ξεκινούν στις 6 το απόγευμα στις Πέμπτες και στις 12 το βράδυ τα Σάββατα.

Για τον πραγματικό ανεμιστήρα, υπάρχει ένας τοπικός ταξιδιωτικός πράκτορας που παρέχει μια καθοδηγούμενη επίσκεψη στο Μουσείο Πικάσο μαζί με μια περιήγηση στις αγαπημένες περιοχές του Picasso της Βαρκελώνης. Η Βαρκελώνη του Πικάσο είναι το κέντρο, γι 'αυτό η περιοδεία είναι μια ιδανική θεματική εισαγωγή στην πόλη, που σας δείχνει μερικές από τις μεγαλύτερες τοποθεσίες από την άποψη του Pablo Picasso. Είναι επίσης πολύ φθηνό επίσης! Μπορείτε να κλείσετε την περιήγησή σας εδώ !

Υπάρχουν μερικές άλλες αξιοσημείωτες εκδρομές που μπορεί να αξίζει τον έλεγχο - μπορείτε να τις βρείτε καλά εδώ .

Δεδομένου ότι το Μουσείο Πικάσο βρίσκεται αρκετά κεντρικά, υπάρχουν πολλά κοντινά προσιτά ξενοδοχεία. Εάν προτιμάτε να μείνετε στην περιοχή, εδώ είναι μια λίστα με τα καταλύματα κοντά στο μουσείο .