Απολαύστε διασκέδαση με το Eye-Popping στο Shrek 4-D Ride

Ανασκόπηση του Universal Studios Attraction

Με την προβολή των δημοφιλών και αστείων ταινιών, το Shrek 4-D είναι ένα μυθιστόρημα στο παραμυθένιο βασίλειο του Duloc και των κατοίκων του quipster. Χρησιμοποιώντας κάθε 3-D και "4-D" τέχνασμα στο βιβλίο (και έπειτα μερικά με καινοτόμα νέα χαρακτηριστικά), η έλξη είναι μια συνολική τρύπα. Με τους αξιαγάπητους χαρακτήρες και τα φαντάσματα γρήγορης φωτιάς, θα φωνάζετε - με γέλιο.

Προηγούμενες πληροφορίες

Δείτε το Φάντασμα του Λόρδου Farquaad - στο 4-D

Οι ίδιοι άνθρωποι που δημιούργησαν τις εξαιρετικά δημοφιλείς ταινίες του Shrek, το DreamWorks και οι φωνές του Mike Myers, του Eddie Murphy, του Cameron Diaz και του John Lithgow, έδωσαν το ταλέντο τους στη νίκη της Universal Studios. Το ζωηρόχρωμο animation υπολογιστή και το γέλιο-a-λεπτό στυλ μεταφράζεται καλά στην εμπειρία "4-D" θέατρο. (Δείτε Τι είναι μια ταινία 4-D;

Για τους πρωτοφανείς, το "4-D" αναφέρεται σε μια ταινία 3-D (ναι, πρέπει να φορέσετε τα γυαλιά που ονομάζονται "γυαλιά OgreVision" εδώ) σε ένα θέατρο ειδικά εξοπλισμένο για να βυθίσει θεατές με μια πρόσθετη διάσταση αισθητήριων ticklers. Ιδανικά συγχρονισμένοι ψεκασμοί νερού, εκρήξεις αέρα και άλλες βελτιώσεις προσελκύουν τους επισκέπτες στα αξιοσημείωτα τοπία 3-D.

Το Shrek 4-D κάνει ένα βήμα πιο πέρα ​​με καθίσματα που κινούνται τόσο οριζόντια όσο και κάθετα. Δεν είναι μια έλξη προσομοιωτή κίνησης per se, όπως η Επιστροφή στο Μέλλον ή οι Star Tours της Disney, αλλά τα καθίσματα ενσωματώνουν μια εκπληκτική κίνηση, ενώ το Shrek 4-D αποτελεί την γραμμή ανάμεσα σε μια θεατρική παρουσίαση και μια βόλτα.

Μια χιλιανή προ-εμφάνιση καθιερώνει την ιστορία. Οι φυλακισμένοι Τρεις Μικροί Χοίροι και Πινόκιο μαζί με την Μαγική Καθρέπτη εξηγούν πως το φάντασμα του Λόρδου Farquaad, που υποτίθεται ότι καταλήφθηκε στην πρώτη ταινία του Shrek, προκαλεί όλεθρο από το μεγάλο πέρα. Ο απεχθής άρχοντας ο ίδιος εμφανίζεται στην οθόνη και ανακοινώνει τις προθέσεις του να κλέψει την Princess Fiona μακριά κατά τη διάρκεια του μήνα του μέλιτος με Shrek, να την σκοτώσει και να την κάνει τη φανταστική βασίλισσά του στον υπόκοσμο. Μας πληροφορεί εισβολείς ότι είμαστε τώρα οι κρατούμενοι του. Ο Farquaad δίνει εντολή στους ηγουμένους του να προετοιμάσουν το αμφιθέατρο και εξηγεί ότι θα χρησιμοποιήσει συσκευές βασανιστηρίων (τα κινούμενα καθίσματα) για να μας αποκαλύψει τον τόπο της πριγκίπισσας.

Δεν είναι ποτέ σαφές πώς ή γιατί το κοινό θα γνωρίζει τη θέση της Fiona. Και υπάρχει μια αποσύνδεση μεταξύ της προ-εμφάνισης και του κύριου χαρακτηριστικού. Μόλις ξεκινήσει η επίδειξη, ο Farquaad δεν μας ζητά ποτέ πληροφορίες. στην πραγματικότητα, είμαστε απλοί παρατηρητές τρίτων (αν και με ένα απίστευτο πλεονέκτημα) καθώς ξετυλίγεται. Η ίδια η ιστορία είναι ένας κουτσός κουτσός, αλλά η αφήγηση της ιστορίας είναι τόσο ζωντανή και αστεία, είναι εύκολο να συγχωρήσει όλα τα λάθη.

Tweaker Bell

Ένα μεγάλο μέρος της διασκέδασης είναι στα έξοδα της Disney. Οι ταινίες του Shrek σφύζουν αδυσώπητα τα ιερά παραμύθια και λαμβάνουν ιδιαίτερη χαρά στο να κατευθύνουν τα αγκαθωτά φτερά στη Disney.

Η έλξη του θεματικού πάρκου Shrek υιοθετεί το μανδύα του messin'-with-the-Mouse. Δεδομένης της εγγύτητας των Universal Studios με τα πάρκα της Disney τόσο στην Καλιφόρνια όσο και στη Φλόριντα, είναι ακόμη πιο εξωφρενικό να πιάσουμε τις πονηρές αναφορές. Για παράδειγμα, η παρουσίαση αρχίζει με το αξιολάτρευτο Tinker Bell που πετάει στην οθόνη, διανέμοντας τη σκονισμένη σκόνη της ... και να τρώγεται από έναν βάτραχο. Και πρέπει να αγαπάτε την αφίσα στην ουρά που διαφημίζει το "Enchanted Tick Room" που βρίσκεται στο "Parasiteland".

Η ευαισθησία του Shrek ταιριάζει στο καλούπι παγκόσμιας έλξης: δυνατός, άγριος και μέσα στο πρόσωπό σας. Όπου η Disney υπερέχει στη δημιουργία ή αναζωπύρωση ζεστών, ασαφών αναμνήσεων από την παιδική ηλικία, η Universal είναι ο επαναστατικός έφηβος που θέλει να ανατινάξει τα πάντα. Για όλες τις συμβάσεις θεματικού πάρκου που φυσάει, εντούτοις, το Shrek 4-D δεν απομακρύνεται πολύ από το δοκιμασμένο και αληθινό.

Δεν νομίζω ότι δίνω πάρα πολύ μακριά για να αποκαλύψω ότι ο πράσινος κακοποιός παίρνει την πριγκίπισσα του στο τέλος, και όλοι ζουν ευτυχισμένοι πάντα μετά.

Εκτός από το Tinker Bell. Προφανώς σκόνη pixie και που επιθυμούν ένα αστέρι δεν ταιριάζουν με έναν βάτραχο.