Φεστιβάλ πάγου Κεμπέκ με παιδιά

Ψάχνετε για μια εξαιρετική ιδέα χειμερινής απόδραση; Θα βρείτε έναν από τους πιο δημοφιλείς και γιορτινούς εορτασμούς του χιονιού και του πάγου στο ετήσιο Carnaval de Québec, το οποίο αντλεί πάνω από ένα εκατομμύριο επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Η ατμόσφαιρα είναι χαρούμενη και οι οικογένειες είναι παντού, με πολλά μικρά παιδιά να τράβηξαν μαζί στα έλκηθρα. Πολλοί καρναβαλίστες φορούν παραδοσιακό φύλλο και τα παιδιά σας θα θέλουν σίγουρα μία από τις μακριές κόκκινες πλαστικές καρναβαλικές σάλπιγγες που ακούγονται συνεχώς στους χιονισμένους δρόμους.

Το Καρναβάλι του Κεμπέκ εκτείνεται σε δύο εβδομάδες, συμπεριλαμβανομένων τριών Σαββατοκύριακων, από τα τέλη Ιανουαρίου έως τα μέσα Φεβρουαρίου.

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα του Κεμπέκ Winter Festival περιλαμβάνουν νυχτερινές παραστάσεις, παγοδρομίες, σωλήνες χιονιού και ράφτινγκ, γλυπτά χιονιού, λουτρά χιονιού, ιππασία με ιππασία και υπαίθριες συναυλίες.

Ένα από τα σπουδαία πράγματα για αυτό το φεστιβάλ είναι το μέτριο κόστος εισόδου. Μια προσιτή τιμή εισιτηρίου αγοράζει την είσοδο σε όλους τους χώρους του φεστιβάλ τόσο συχνά όσο θέλετε για τη διάρκεια της εκδήλωσης. Καλύτερα, το εισιτήριό σας είναι ένα συλλεκτικό σουβενίρ, ένα μικροσκοπικό κρεμαστό κόσμημα της μασκότ Bonhomme που μοιάζει με χιονάνθρωπο που φοράτε πάνω από τα εξωτερικά σας ρούχα.

Το Καρναβάλι του Κεμπέκ, παρεμπιπτόντως, είναι ένα αληθινό «καρναβάλι», όπως το Mardi Gras: ξεκίνησε ως εορτασμός πριν ξεκινήσει η περίοδος της καθυστέρησης στην καθολική θρησκευτική χρονιά. Ωστόσο, το Καρναβάλι του Κεμπέκ πραγματοποιείται πάντα στα τέλη Ιανουαρίου έως τα μέσα Φεβρουαρίου και δεν ακολουθεί τις ετήσιες αλλαγές του ημερολογίου, όπως κάνουν οι ημερομηνίες του Mardi Gras.

Επισκεφθείτε την πόλη του Κεμπέκ

"Πήρα τα παιδιά μου στην Ευρώπη το περασμένο Σαββατοκύριακο" Έτσι αισθανόταν, όταν παρακολουθήσαμε το Καρναβάλι του Κεμπέκ πριν από λίγα χρόνια. Η πόλη του Κεμπέκ, που ιδρύθηκε το έτος 1608, έχει τόσους πολλούς γοητευτικούς ιστορικούς δρόμους που έχουν χαρακτηριστεί ως Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. Τα εστιατόρια έχουν τα γαλλικά ονόματα όπως το Le Cochon Dingue (The Crazy Pig) και τα γαλλικά είναι στον αέρα, αλλά αν δεν έχετε franchise , δεν υπάρχει καμία ανησυχία.

Όλοι στο τουριστικό εμπόριο μιλούν αγγλικά και δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να περάσετε.

Η πόλη του Κεμπέκ είναι μια σύντομη πτήση ή μια τρίωρη διαδρομή με το αυτοκίνητο ή τρένο από το Μόντρεαλ. Από πολλές βορειοανατολικές πόλεις των ΗΠΑ, μπορείτε να πετάξετε απευθείας. Και αν και η πόλη είναι ευχάριστη το καλοκαίρι, αναμφισβήτητα η καλύτερη στιγμή για να επισκεφθείτε είναι κατά τις χειμερινές εβδομάδες του Κεμπέκ Καρναβάλι.

Καρναβάλι του Κεμπέκ: Οικογενειακή εκδήλωση

Το Καρναβάλι του Κεμπέκ είναι όλα σχετικά με τις οικογένειες, με πολλές διασκέδασεις για τα παιδιά. Ακόμα και οι νεαροί μωράδες και κορίτσια παρευρίσκονται, και είναι διασκεδαστικό να βλέπεις τα νήπια να περιηγούνται με στυλ στις καρναβαλικές εκδρομές, να οδηγούν σε έλκηθρα και toboggans τραβηγμένα από έναν γονέα.

Μερικές δραστηριότητες που τα παιδιά θα απολαύσουν:

Πέρα από το Καρναβάλι του Κεμπέκ

Φυσικά, οι επισκέπτες θα θελήσουν να εξερευνήσουν περισσότερες από αυτή την ιστορική πόλη, των οποίων οι δρόμοι είναι ασφαλείς μέρα και νύχτα. Μην ανησυχείτε από τους συχνότερους ήχους όπως ο ελέφαντας με τρομπέτα. Αυτό είναι μόνο χαρούμενοι καρναβάλι-goers φυσάει στις κόκκινες πλαστικές σάλπιγγες που είναι ένα έμβλημα του Κεμπέκ Winter Festival. Τα παιδιά σας θα θέλουν σίγουρα ένα από αυτά τα κέρατα να φυσήσουν.

Καμία οικογένεια δεν θα πρέπει να χάσει τη γιγάντια παγοκύστη που σκαρφαλωμένο πάνω από το St.

Lawrence River από το Chateau Frontenac, σε απόσταση 10 λεπτών με τα πόδια από τους εκθεσιακούς χώρους και το παλάτι του πάγου.

Να είστε βέβαιος να επισκεφθείτε επίσης το δίγλωσσο Μουσείο Πολιτισμού. Κάθε χρόνο υπάρχει μια ειδική έκθεση που είναι πολύ διαδραστική και έχει σχεδιαστεί για να κρατά την προσοχή των παιδιών νυχτωμένη. Το κόστος εισόδου είναι χαμηλό για τους ενήλικες και είναι δωρεάν για παιδιά κάτω των 12 ετών και το μουσείο βρίσκεται ακριβώς στην άκρη της χαμηλότερης πόλης του Old Quebec, κοντά σε κορυφαία αξιοθέατα, γραφικά δρομάκια και εστιατόρια.

Επίσης, συνιστάται ανεπιφύλακτα το φτηνό μικρό πορθμείο στον παγωμένο δρόμο St. Lawrence. Το ταξίδι επιστροφής (προς την πόλη Levis και πίσω) διαρκεί περίπου μία ώρα.

Εξερευνήστε τις επιλογές ξενοδοχείων στην πόλη Κεμπέκ

Εύκολα ημερήσια ταξίδια

- Επεξεργασμένο από την Suzanne Rowan Kelleher