Όλα τα εισιτήρια για όλη την Ευρώπη

Οι Βορειοαμερικανοί αγαπούν τις ανέσεις όλων των διακοπών και για τις περισσότερες οικογένειες, αυτό σημαίνει συνήθως μια απόδραση σε ένα παραθαλάσσιο θέρετρο στην Καραϊβική ή το Μεξικό.

Παρακάτω υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους οι οικογένειες μπορούν να κάνουν ένα ταξίδι στην Ευρώπη και να απολαύσουν επίσης τα οφέλη από μια all inclusive διακοπών.

Beach Resorts

Η Ευρώπη προσφέρει πολλές ευκαιρίες για παραλία, με τη Μεσόγειο να είναι η πιο δημοφιλής περιοχή. Η Μεσόγειος προσφέρει επίσης μεγαλύτερη περίοδο διακοπών από αυτή των ακτών του Ατλαντικού.



Οι οικογένειες μπορούν να βρουν όλα τα παραθαλάσσια θέρετρα σε χώρες όπως η Ελλάδα, η Ισπανία και η Πορτογαλία, και εάν η ιδιοκτησία εξυπηρετεί τους Βρετανούς τουρίστες, δεν θα πρέπει να υπάρχει πρόβλημα για όσους μιλούν μόνο αγγλικά. Ελέγξτε τα δημοφιλή βρετανικά πακέτα διακοπών όπως η Thomson Holidays για όλες τις διακοπές. Λάβετε υπόψη σας ότι αυτά τα all inclusive ξενοδοχεία και θέρετρα είναι απίθανο να έχουν τα τεράστια εδάφη και πολλές υπηρεσίες που βρέθηκαν σε μερικά ακίνητα στο Μεξικό και την Καραϊβική.

Club Med Διαμονή όλων των κατηγοριών

Οι οικογένειες μπορούν επίσης να βρουν όλα τα αποκλειστικά θέρετρα Club Med στη Γαλλία και σε αρκετές άλλες χώρες στην Ευρώπη. Η μάρκα Club Med είναι γνωστή για εξαιρετικά προγράμματα για παιδιά και μοναδική ατμόσφαιρα χάρη στα GO's . Οι ταξιδιώτες που χρησιμοποιούνται για τα πολύ μεγάλα θέρετρα του Club Med στο Μεξικό και το DR θα πρέπει να διαβάζουν τα σχόλια των επισκεπτών και να μην περιμένουν ότι όλο το προσωπικό θα μιλήσει αγγλικά.

Για μια ασυνήθιστη ιδέα για τη χειμερινή απόδραση, τι γίνεται με μια εκδρομή all inclusive σε ένα θέρετρο Club Med στις Άλπεις;

Κρουαζιέρες Μεσογείου

Οι κρουαζιέρες είναι ένας τύπος "σχεδόν όλων των διακοπών". Ο οδηγός μας για τις κρουαζιέρες σημειώνει ότι οι γραμμές κρουαζιέρας συχνά χρεώνουν σήμερα για πράγματα που ήταν ελεύθερα, όπως το εμφιαλωμένο νερό, αλλά ότι παρόλα αυτά: "ο βασικός ναύλος κρουαζιέρας εξακολουθεί να περιλαμβάνει το δωμάτιο, το σκάφος και τις παραδοσιακές κρουαζιερόπλοια όπως ως πισίνα και διασκέδαση, ώστε να μπορείτε να κάνετε κρουαζιέρες και να πληρώσετε μόνο για συμβουλές και ποτά αν επιλέξετε.



Κάνετε επιπλέον προϋπολογισμό για σόδα και για ακτογραμμές, ειδικά εάν θέλετε να κάνετε κράτηση για εκδρομές στην ξηρά μέσω του κρουαζιερόπλοιου. (Για όσους ενδιαφέρονται για τον προϋπολογισμό, μην διστάσετε να εξερευνήσετε μόνοι σας ένα λιμάνι.)

Για οικογένειες που κάνουν μια από τις μεσογειακές διαδρομές της Disney Cruise Line: εάν έχετε ένα μωρό μαζί, θα πρέπει να πληρώσετε επιπλέον για το φυτώριο του Flounder. Εν τω μεταξύ, άλλα εξαιρετικά προγράμματα Disney Cruise Line για παιδιά και εφήβους θα είναι μέρος των διακοπών σας all inclusive.

Οικογενειακές περιπέτειες

Οι οικογενειακές περιπέτειες είναι μια ελκυστική θέση στον οικογενειακό κόσμο των ταξιδιών: οι συνοδειακές περιηγήσεις παίρνουν τους γονείς και τα παιδιά σε ταξίδια όπου χειρίζονται όλες οι λεπτομέρειες, δεν υπάρχουν ταλαιπωρίες ή παραλλαγές και το δρομολόγιο είναι κορυφές. Αυτά τα ταξίδια είναι "σχεδόν όλες οι διακοπές", όπου η τιμή καλύπτει τα περισσότερα γεύματα, όλα τα καταλύματα, όλες τις εισόδους μουσείων κλπ. Ορισμένες εταιρείες προσφέρουν οικογενειακές περιπέτειες στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων των Περιπέτειες της Disney.

Χειμερινές αποδράσεις σκι

Όπως προαναφέρθηκε, το Club Med διαθέτει έναν αριθμό προορισμών διακοπών για όλες τις διακοπές στις Άλπεις, όπου η τιμή περιλαμβάνει διαμονή, γεύματα, εκπαίδευση για σκι και snowboard, προγράμματα για παιδιά, διασκέδαση κλπ.