Εισιτήρια στάθμευσης στη Μινεάπολη

Η πόλη της Minneapolis εκδίδει περίπου 300.000 εισιτήρια στάθμευσης κάθε χρόνο, αλλά αυτά τα μικρά τέλη είναι αρκετά εύκολο να ξεφορτωθούν αν νομίζετε ότι έχετε δώσει ένα άδικο εισιτήριο, εάν σταθμεύσετε σε ένα σπασμένο μετρητή Minneapolis ή απλά θέλετε να πληρώσετε αυτό μακριά γρήγορα.

Ενώ το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αποφύγετε να πάρετε ένα εισιτήριο στάθμευσης, θα πρέπει να πληρώσετε αμέσως το πρόστιμό σας στην πόλη της Μινεάπολη, ώστε να μην χρεώνονται καθυστερημένα τέλη στο κόστος.

Αν σχεδιάζετε να αμφισβητήσετε το άδικο εισιτήριό σας ή να αναφέρετε ένα σπασμένο μετρητή, πρέπει επίσης να το κάνετε αυτό το συντομότερο, καθώς οι ποινές θα αρχίσουν να συγκεντρώνονται μετά από 21 ημερολογιακές ημέρες.

Όταν σταθμεύετε στη Minneapolis, δώστε προσοχή στις αναρτημένες πινακίδες στάθμευσης κατά μήκος του χώρου στάθμευσης και βεβαιωθείτε ότι έχετε θέσει συναγερμούς αν χρησιμοποιείτε ωριαίο μετρητή για να μην έχετε εισιτήριο για μερικά λεπτά καθυστέρηση.

Πώς να αποφύγετε εισιτήρια στάθμευσης στη Μινεάπολη

Οι κύριοι χώροι περιπολίας των στελεχών επιβολής του χώρου στάθμευσης είναι το Downtown Minneapolis , το Warehouse District, το Uptown Minneapolis, γύρω από το κέντρο τέχνης Walker, δίπλα στην αλυσίδα των λιμνών και στην πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου της Μινεσότα. Επιπλέον, τα εισιτήρια από τα Snow Emergencies αντιπροσωπεύουν μεγάλο αριθμό παραπομπών στάθμευσης που εκδόθηκαν το χειμώνα. Οι πιο αθόρυβες γειτονιές από τις επιχειρηματικές περιοχές λαμβάνουν τη λιγότερη προσοχή από τους υπαλλήλους επιβολής του χώρου στάθμευσης.

Όπου και αν σταθμεύετε, αλλά ειδικά εάν σχεδιάζετε να σταθμεύσετε σε έναν από τους χώρους των επιθεωρητών στάθμευσης στόχων, να είστε προσεκτικοί στον χώρο στάθμευσης νόμιμα και να παρακολουθείτε το ρολόι για να βεβαιωθείτε ότι θα επιστρέψετε στο αυτοκίνητό σας εγκαίρως.

Στο σταθμό μετρητών σε πολυσύχναστες περιοχές της Μινεάπολη, τα εισιτήρια εκδίδονται τακτικά μόλις λήξει η ώρα του μετρητή.

Η πόλη της Μινεάπολης δημοσιεύει "10 τρόπους για να αποφύγετε να πάρει ένα εισιτήριο στάθμευσης" και υπενθυμίζει στους οδηγούς μη υπογεγραμμένους περιορισμούς στάθμευσης στη Μινεάπολη, οι οποίοι θα σας δώσουν ένα εισιτήριο αν οι κανόνες είναι σπασμένοι.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τους κανόνες πριν σχεδιάσετε να οδηγήσετε σε αυτήν την πόλη για να αποφύγετε τυχόν περιττές πρόσθετες δαπάνες.

Τι να κάνετε αν έχετε ένα εισιτήριο στάθμευσης στη Μινεάπολη

Εάν σταθμεύετε παράνομα, θα πρέπει να πληρώσετε το εισιτήριο εντός 21 ημερών για να αποφύγετε τις καθυστερημένες χρεώσεις και μπορείτε να πληρώσετε μέσω ταχυδρομείου, τηλεφωνικά, προσωπικά σε ένα δικαστήριο ή ηλεκτρονικά. Παρόλο που μπορείτε να αμφισβητήσετε το εισιτήριο, να έχετε υπόψη σας ότι η καθυστέρηση ενός λεπτού στο μετρητή ή η μη γνώση των περιορισμών στάθμευσης δεν είναι αποδεκτές δικαιολογίες που θα σας μαγέψουν από ένα εισιτήριο.

Αν δεν μπορείτε να πληρώσετε το πρόστιμο, μπορείτε να δείτε έναν υπάλληλο ακρόασης για να κανονίσετε ένα σχέδιο πληρωμής. Πρέπει να το κάνετε αυτό πριν το πρόστιμο οφείλεται σε οποιαδήποτε από τις τέσσερις αίθουσες δικαστηρίων του Hennepin County, συμπεριλαμβανομένου του δικαστηρίου της πόλης Minneapolis στο κέντρο της πόλης. Το δικαστήριο της πόλης Minneapolis στο κέντρο της πόλης βλέπει τις υποθέσεις σε βάδιση και κατόπιν συνεννόησης, τα άλλα τρία δικαστήρια βλέπουν υποθέσεις μόνο με ραντεβού.

Αν νομίζετε ότι το συγκεκριμένο εισιτήριο δόθηκε άδικα ή ότι ο χώρος στάθμευσης ήταν σπασμένος, μπορείτε να αμφισβητήσετε το εισιτήριο διοργανώνοντας ραντεβού με αξιωματικό ακρόασης για να συζητήσετε την περίπτωσή σας. Σφάλματα συμβαίνουν, οπότε αν αισθάνεστε αληθινά ότι έκανες λάθος, αμφισβητώντας ένα εισιτήριο θα μπορούσε να σας εξοικονομήσει χρήματα - αν δεν σας κοστίσει χρόνο.

Αμφισβητούμενο εισιτήριο στάθμευσης και σπασμένα έρητρα

Θα χρειαστεί να δείτε έναν σύμβουλο ακρόασης για να συζητήσετε την υπόθεση. Οι σύμβουλοι ακροάσεων είναι διαθέσιμοι στο δικαστικό κέντρο του Minneapolis στο κέντρο της πόλης και στις τρεις προαστιακές εκκλησίες του Hennepin County στο κέντρο του Μπρούκλιν, στην Edina και στο Minnetonka. Το δικαστήριο της πόλης Minneapolis στο κέντρο της πόλης βλέπει τις υποθέσεις σε βάδιση και κατόπιν συνεννόησης, τα άλλα τρία δικαστήρια βλέπουν υποθέσεις μόνο με ραντεβού.

Πάρτε το εισιτήριο στάθμευσης, ένα δελτίο ταυτότητας με φωτογραφία και οποιαδήποτε τεκμηρίωση μπορεί να έχετε για να υποστηρίξετε την υπόθεσή σας καθώς ο σύμβουλος ακροάσεων έχει τη δύναμη να μειώσει το πρόστιμο ή να ακυρώσει την παραπομπή εάν συμφωνεί μαζί σας.

Αν παρκάρετε σε ένα μετρητή που πιστεύετε ότι λειτουργεί και εξακολουθεί να έχετε εισιτήριο στάθμευσης - για παράδειγμα, ο χρόνος στο μετρητή μπορεί να λήξει ταχύτερα από ό, τι θα έπρεπε - μπορείτε να ακυρώσετε το εισιτήριο. Αναφέρετε το μετρητή ως σπασμένο και αν χρειάζεται να επιδιορθωθεί το μετρητή, το εισιτήριό σας θα ακυρωθεί.

Μπορείτε να καλέσετε το Γραφείο Παραβιάσεων Χώρου στάθμευσης για να ελέγξετε εάν ο μετρητής έχει σπάσει, και αν είναι, να ακυρώσετε το εισιτήριό σας.

Μην παρκάρετε σε ένα μετρητή που νομίζετε ότι έχει σπάσει ή έχει σημειωθεί ως σπασμένο καθώς μπορείτε ακόμα να πάρετε ένα εισιτήριο. Ο Δήμος της Μινεάπολης σας ζητά να καλέσετε να αναφέρετε σπασμένα μέτρα στάθμευσης.